- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Semmi baj nincs a hangminőséggel, tiszta, jól hallható és kellően hangos tud lenni. ebay-en hátlap 1500 HUF környékén van, ingyenes szállítással, most rendeltem kettő darabot, uh. most várom a postást.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ez gyors volt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
1 hónapja tértem át, amiket használtam, szinte mindegyiket megtaláltam, vagy a gyárit vagy valami alternatívát. Ha nem találsz valamit akkor írj és megírjuk a választ. Esetleg a windows phone topicban nézelődj.
-
blakey
titán
A jobbak fizetősek, de kipróbálhatod vásárlás előtt, van rá 3 napod. Nekem ez vált be.
-
blakey
titán
Miért, nem tetszik a narancs? Adok cserébe egy feketét.
-
blakey
titán
Ha megjön a rendelésem, akkor lehet, hogy lesz egy felesleges fekete.
-
iamdoki
tag
Jelentem, nekem is előfordult már...hangerő le + power kombó oldotta csak meg a dolgot. Nem akarom elhinni, hogy az ilyen hibák nem a wp 8.1 hibái. HR után teszteltem ma a telefont, és nem indult újra, de a frissítéseket sem raktam még fel egyelőre...egy darabig nem is fogom szerintem...
"Because I sad so, that's why..."
-
blakey
titán
Én még nem tapasztaltam, minden frissítés fent van.
-
-
iamdoki
tag
Lumia 820 és 920 nekem nem szórakozott soha, én akkor szerettem bele a Windows Phone-ba. Volt persze megingás, mert kellett a két kártya, és vissza kellett térni androidra, de hamar rájöttem, hogy közel sem olyan jó, mint a wp. Most viszont én is elgondolkozom azon, hogy beújítok egy 1520-ast, esetleg egy icont vagy 930-ast. Azért egy kicsit várok még, ez is nagyon tetszik, és igazából hardveresen elég ez WP alatt, mert lazán teszi (tenné) a dolgát, ha nem lennének ilyen fricskák Most HR óta tökéletes, nem hülyéskedik a készülék, remélem marad is ez a felállás
"Because I sad so, that's why..."
-
blakey
titán
Nekem meg megjött a rendelt csomag.
-
baaliint
csendes tag
Nem tudom a részleteket, az biztos, hogy a kamerán lesz a fő hangsúly (lumiásoknak) ami nekünk nem játszik (csak 1520 és 930). Aztán fejlődött a Cortana ami legtöbbeknek szintén nem érdekes az angol miatt. Én próbálkozom vele de pl magyar neveket ill településeket nem nagyon érti szegény A saját nevemet is úgy kellett tanítani neki
- a glance screen fejlődik, tud majd időjárást is meg egyebeket is megjeleníteni.
- a főképernyőn lesz "csempe mappa", csempék egy mappában. Ezt már használom most is, azért L820-on több értelme volt, most van hely bőven de nem rossz.
- aztán lesz szundi funkció (eddig nem volt? fel sem tűnt)
- gyorsabb IE-t ígérnek
........[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Még nem találkoztam oilyennel.
-
blakey
titán
Nem tudom, de létező hiba, nálam gyakran előjött, ezért használom az UC Browsert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs