- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Elcsesztem valamit a telefonomon (E71) és segítséget kérnék.
Arra gyanakszom, hogy az SD kártya tartalma sérülhetett meg. (Hülye voltam, nem csináltam róla korábban mentést.)
A lényeg: a bekapcsoláskor "Rendszerhiba" üzenetet ad és nem jelenik meg az bal alsó sarokban a "Menü" felirat. (Egyébként látszólag minden rendben van.)
Az előzményekről annyit, hogy a "G:\sys\bin" mappából töröltem a TSRAUTOSTART.EXE fájlt. Feltételezem, hogy ezzel függhet össze a hiba.
Letölthető ez a fájl valahonnan? Esetleg az SD kártya eredeti tartalma? Esetleg tanács, hogy mit tegyek?
Még annyit, hogy kártya nélkül normálisan elindul.Ha lehet el szeretném kerülni a kártya formattálását, mert vannak rajta olyan dolgok, amit nem szeretnék törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Potyi70
tag
válasz 2007ath #2153 üzenetére
Hali! A memkártyára telepítettél egy programot, aminek az indító fájlját törölted. Pl. a garminnál ezt a fájlt kell kilőni minden kilépés után. A kártyán nincsenek gyári fájlok, ezért végzetes hibát nem követtél el. Rá kéne jönnöd, hogy milyen progit raktál rá, ami bekapcsolásnál automatikusan betölt... Ha ez meglenne, elég lenne újra felrakni. Kártyaolvasóval ki tudod menteni a fontos adatokat (névjegyzék, naptár, üzenetek), ha formázod a kártyát. Csak az általad rátelepített progik vesznek el, de azt - gondolom - tudod pótolni. Nem telepítetted véletlenül a "smart setting" , "best menu" progik valamelyikét? Azok települnek, ha jól tudom a "sarokba".
-
vackor22
csendes tag
Hali!
Nem tudja v.ki hogy lehet levenni az E71 előlapját???
Sikerült szereznem egy használt készüléket és ki szeretném takarítani ...
Amúgy nagyon szuper teló -
2007ath
aktív tag
válasz Potyi70 #2155 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha az SD kártya a telefonban van semmilyen programot nem tudok elindítani, hiszen a kijelző alsó sora üres, tehát a menübe sem tudok belépni.
A kikapcsolás előtt egyedül a fenti fájlt ( TSRAUTOSTART.EXE ) töröltem, ezért gondolom, hogy ha azt pótolni tudnám, helyreállna a rend.
-
skajwa
senior tag
Nektek sikerült témákat telepíteni rá?
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
riszter
senior tag
válasz vackor22 #2156 üzenetére
A hátlap levétele után ki kell csavaroznod a 4db torx csavart és óvatosan alulról felfelé kiemeled a helyéről az előlapot. (Felül egy kis fül tartja a helyén az előlapot.) Ha nincs ilyen méretű torx csavarhúzód, szerintem szerezz be egyet. Én legalábbis nem mertem nekiesni más csavarhúzóval, szerintem csak tönkremegy a csavar feje!
Vivere militare est
-
vackor22
csendes tag
Olvasgattam a hozzászólásokat, de ahogy látom a frissítéseket illetően elég nagy a "vita"...
A telómon 110.07.127-es szoftver van, érdemes v.mi újabbra frissíteni? Ha igen, akkor melyik verziót ajánljátok?
A legfőbb gondom, hogy nincs a telón gari (vagyis elvileg igen, gyakorlatilag meg mégse - hosszú...) ezért nem szeretném ha az lenne, hogy frissítem és nem éled újra, mert olvastam hogy volt már ilyen... -
miaoumaoi
tag
válasz 2007ath #2157 üzenetére
Ha már belekezdtél a tsrautostart kiírtásába fejezd is be! Kártyaolvasóval töröld le a CardRunner.dll, QueApi.dll file-okat.(/sys/bin) és a CardRunner.rsc filet.(/resource/plugins) Ezután el kell indulnia, ha tényleg ez volt a baj. Ha mégis kellenek (a garminhoz), akkor telepítsd újra a garmin-t.
-
PrinczA
őstag
Ha külföldre megyek, akkor nem szeretném ha a szolgáltató drága HSDPA, vagy 3G-jét használja a telefon véletlenül sem, mert kicsit drága lenne.
Ha átállítom a "Hálózatmód"-ot GSM-re akkor nem fogom megjárni?
Vagy hogyan máshogy tudom meggátolni, hogy ne legyen adatforgalmam még véletlenül se. -
miaoumaoi
tag
A nokiaprogramokon valaki írt egy módszert a duplabetűs keresésre. Úgy kell csinálni, hogy ha a név elején van duplabetűs mássalhangzó, akkor fel kell vinni a névhez egy új adatot mint Cég, és elég beírni a duplabetűs rész első betűjét. pl. Szabó József --> akkor a cég-hez 'S' betűt, Szabó Zsolt akkor 'S Z' .. és így tovább... utána már megtalálja azokat a neveket is.
-
footy
addikt
Azoktól kérdezném akik huzamosabb ideje használják a telót, hogy a fagyás mennyire gyakori, mert most symbian és a wm között vacilálok, de a wm gyorsaságával(lassúságával) nem vagyok 100%-ban elégedett.
Tudja futtatni a készülék egyszerre a garmin féle navigációt és az mp3 lejátszót? -
Bandus99
őstag
Turazashoz erdobe ahol csak idonkent ranezel jofele mesz e, es kozben hallgatod a tankcsapdat, mert a madarak eneke a patak csobogasa felbosszant es nem vagy kivancsi ra
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
<NewL>
addikt
értem. szóval semmi értelme...
There's an app for that
-
petypety
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném megtudni,hogy milyen GPS progival lehet még használni a saját nokiáson kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest