Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz BobTail #1142 üzenetére

    Nagyon jók! Nekem ez nem ment volna. Mik voltak a beállítások, illetve hogy ment a folyamat? Ha nem titok. ;] Persze én is megpróbáltam volna kíváncsiságból, de nem volt alkalmam, kimaradt.

    Szerintem a teló ügyében írj egy levelet a Damian Dinning-nek és mond el neki mennyire beleszerettél ebbe a telóba. Egy élménybeszámoló. És célozz rá, hogy ha vennél ezt és nem Lumiát vennél a symbi miatt is. Mond meg neki hogy ő a király nem pedig.....dicséret....Meg ügye nehéz a beszerezhetőség......hátha. Találj ki vmit merészen. Sírjál.... ;]

    Mi a véleményed a PureView+zoom megoldásról? Nekem ezt mondták most nem régen a veszteségmentességről.

    "Elvileg nem romlik.Gyakorlatilag pedig igen,hisz 0 zoomnál egy 5MP-es képhez mind a 40MP-t fel tudja használni,interpolál. Míg max zoomnál,már nincs erre lehetőség,és kilóg a lóláb."

    Hát én nem így érzek. Szerinted? Most szoktam rá makrónál a PV és zoom párosra full helyett. Vagy csak makró fotónál nem olyan látványos a dolog?

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák