Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sfdrakex

nagyúr

válasz Hobbbyt #58 üzenetére

Szerintem a 90% közelebb áll. Nagyon sokaknak fogalmuk sincs arról se a Pc jükön milyen Os van, telefonjukról nem is tudják hogy van rajta OS. Nagy tapis legyen nettel, ennyi. Ne azt nézd aki kocka és fórumozik hanem az átlag embereket, akik nem járnak ide, nem olvasnak utána mi mit tud, ránéznek, tetszik meg veszik, ők vannak többségben. A legtöbben nem néznek HD filmeket a telefonjukon, nem akarnak játszani rajta, csak telefonálnak, üzenetet küldenek, maileznek és böngésznek, facebookoznak. Nekem se kell másra, arra ott az asztali Pc, a netbook vagy a tablet. 1 hónapja cseréltem le a Nokia 7230 asomat egy Huawei G300-ra, nem azért mert Android van rajta, néztem más Os-el szerelt telefonokat is, de amire nekem kell, nem akartam drágábbat. Telefonálásra használom a telefonomat 90%-ban, mint az emberek nagy része, néha jól jön, hogy megnézzek valamit a neten, ezért cseréltem le a fentebb írt telómat. 31 éves vagyok nem vagyok öreg, de ahogy elnézem legtöbbször a fiatalabb max 20 körüli korosztály pörög a legjobban a teló tudásán, persze mert ők suliban filmezni játszani akarnak rajta. Aki normálisan dolgozik, az nem fog munka közben telón játszogatni, filmezni netezni.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

Új hozzászólás Aktív témák