Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Baba lesz.
-
Dare2Live
félisten
válasz Tibcsi447 #18 üzenetére
pixel 6nak se a sebesség volt/van a fő gondja hanem, hogy újlenyomatolvasó fél év alatt lett jó, most android 13al lett jó (root nélkül) a volte erre az alapra 10hónapot! vártunk,. hang most hogy 3Gt lekapcsolták MOon csak 2Gn megy... azért ezek nem apróságok.
de fotózásban elképesztően jó. A mindig mindennel bemozduló gyerek éles miközben nincs egekben az iso/zaj. Elsőre egész dark magic a photo stacking meg a rá épülő algoritmusok.
Meg sztem tensor + google sw miatt mindig érti mit mondok neki.A pixel 7 eddigi infók alapján nem más mint egy pixel 6 redux remélhetőleg már induláskor minden jó lesz. koppkopp. (De enm lepődnék azon se ha a fenti bughalmaz lenne újra.)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
doooo
veterán
Melyikre? Tavaly az S21-széria tagjai voltak az elsők, amelyek a Qualcomm második generációs, ultrahangos olvasóját kapták. Se azokra, se az azokat követő S22-szériára nem lehet panasz ilyen téren. Nincs is; az első generációs leolvasókra volt panasz, Note20-szal bezárólag (ott volt is ok rá).
-
Tibcsi447
csendes újonc
Nagy előrelépés lesz ez a 200 megapixeles kamera az s22-éhez képest, vagy csak parasztvakítás?
-
joey04
titán
remélhetőleg akkor tényleg javulni fog, mert volt rá panasz bőven.
-
sfefe
addikt
Bizakodó vagyok, hogy vagy elfelejtik ezt a szar kijelző alattit és újra lesz fizikai vagy kitalálnak vmi mást.
( Olvasok olyat, hogy vmi kézremegésre működőt fejlesztenek...)
Más gyártó csinál oldalsót ami fasza ..s10e-n is imádom... Párom 22 ultráján ezt utálom meg Ő is... Szín van, hogy hibázik ha nem oda rakja az ember fizikai szinte mindig nyit és sokkal gyorsabban mint ezek..Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
LosBlancosRM
őstag
Rég vártam ennyire telefon megjelenést.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
sfefe
addikt
Fizikainak sokkal jobban örülnék....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
mrThomi
addikt
válasz viragdani01 #4 üzenetére
Értem, akkor nekem még a javítás előtti info ragadt be
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az OLED kijelzőt gyártja a Samsung a Vivo X80 Próba, a kijelző alatti ujjlenyomat-leolvasó a Qualcommtól jön, ez biztos: https://www.theverge.com/2022/5/18/23070106/vivo-x80-pro-announced-specs-features-camera-fingerprint-sensor
Az X80-ak bemutatójáról én írtam a hírt, abban rosszul szerepelt az infó megjelenéskor és valószínűleg arra emlékszel, de azóta javítottam már.
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
mrThomi
addikt
Zene füleimnek. Egy jó Snap 8gen2, jól optimalizált Oneui 5.0 és jövök vissza.
"A dél-koreai gyártó áttérhet a Qualcomm 3D Sonic Max szenzorára, amit az iQOO 9 Pro és a Vivo X80 Pro is használ"
nem azt írták a vivo x80 pro megjelenése elött hogy a samsung féle ultrasonic olvasót használja ? -
adamklark
senior tag
nekem semmi bajom az ujjlenyomat-olvasóval, kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb a nagyobb területtel.
-
bali
tag
Csak a szoftver is legyen hozzá pöpec, mert ez se az s10-nél, se a Note 20 Ultránál nem mondható el. Működikaz ujjlenyomatolvasó, aztán hirtelen nem akar feloldani úgy, hogy egy ujjamat regisztráltam többször.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen légkondit a lakásba?
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Ukrajnai háború
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest