- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Baba lesz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Tibcsi447 #18 üzenetére
pixel 6nak se a sebesség volt/van a fő gondja hanem, hogy újlenyomatolvasó fél év alatt lett jó, most android 13al lett jó (root nélkül) a volte erre az alapra 10hónapot! vártunk,. hang most hogy 3Gt lekapcsolták MOon csak 2Gn megy... azért ezek nem apróságok.
de fotózásban elképesztően jó. A mindig mindennel bemozduló gyerek éles miközben nincs egekben az iso/zaj. Elsőre egész dark magic a photo stacking meg a rá épülő algoritmusok.
Meg sztem tensor + google sw miatt mindig érti mit mondok neki.A pixel 7 eddigi infók alapján nem más mint egy pixel 6 redux remélhetőleg már induláskor minden jó lesz. koppkopp. (De enm lepődnék azon se ha a fenti bughalmaz lenne újra.)
-
doooo
veterán
Melyikre? Tavaly az S21-széria tagjai voltak az elsők, amelyek a Qualcomm második generációs, ultrahangos olvasóját kapták. Se azokra, se az azokat követő S22-szériára nem lehet panasz ilyen téren. Nincs is; az első generációs leolvasókra volt panasz, Note20-szal bezárólag (ott volt is ok rá).
-
Tibcsi447
csendes újonc
Nagy előrelépés lesz ez a 200 megapixeles kamera az s22-éhez képest, vagy csak parasztvakítás?
-
joey04
titán
remélhetőleg akkor tényleg javulni fog, mert volt rá panasz bőven.
-
sfefe
addikt
Bizakodó vagyok, hogy vagy elfelejtik ezt a szar kijelző alattit és újra lesz fizikai vagy kitalálnak vmi mást.
( Olvasok olyat, hogy vmi kézremegésre működőt fejlesztenek...)
Más gyártó csinál oldalsót ami fasza ..s10e-n is imádom... Párom 22 ultráján ezt utálom meg Ő is... Szín van, hogy hibázik ha nem oda rakja az ember fizikai szinte mindig nyit és sokkal gyorsabban mint ezek.. -
LosBlancosRM
őstag
Rég vártam ennyire telefon megjelenést.
-
sfefe
addikt
Fizikainak sokkal jobban örülnék....
-
mrThomi
addikt
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Értem, akkor nekem még a javítás előtti info ragadt be
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az OLED kijelzőt gyártja a Samsung a Vivo X80 Próba, a kijelző alatti ujjlenyomat-leolvasó a Qualcommtól jön, ez biztos: https://www.theverge.com/2022/5/18/23070106/vivo-x80-pro-announced-specs-features-camera-fingerprint-sensor
Az X80-ak bemutatójáról én írtam a hírt, abban rosszul szerepelt az infó megjelenéskor és valószínűleg arra emlékszel, de azóta javítottam már.
-
mrThomi
addikt
Zene füleimnek. Egy jó Snap 8gen2, jól optimalizált Oneui 5.0 és jövök vissza.
"A dél-koreai gyártó áttérhet a Qualcomm 3D Sonic Max szenzorára, amit az iQOO 9 Pro és a Vivo X80 Pro is használ"
nem azt írták a vivo x80 pro megjelenése elött hogy a samsung féle ultrasonic olvasót használja ? -
adamklark
senior tag
nekem semmi bajom az ujjlenyomat-olvasóval, kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb a nagyobb területtel.
-
bali
tag
Csak a szoftver is legyen hozzá pöpec, mert ez se az s10-nél, se a Note 20 Ultránál nem mondható el. Működikaz ujjlenyomatolvasó, aztán hirtelen nem akar feloldani úgy, hogy egy ujjamat regisztráltam többször.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest