- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
válasz ferrari1 #649 üzenetére
Ez remek!
És eszembe jutott még egy kérdés
Az UltraPixel esti főkameraként való felhasználásán is érdemes elgondolkodni, mivel a hátsó kamera gyenge fényben egyelőre nem teljesít jól.
Az UltraPixel frontkamerához viszont meg kell fordítani a telefont, de így nem lesz keresőfelület, de a kép azért még kb. belőhető. Viszont így már szerintem bemozdulna a kép, ha a hátulról nyomnánk a képernyőre, ezért kérdés: van beállítható önkioldó mondjuk 2 másodperces késleltetéssel az előlapi UltraPixel kamerára is? -
-
Bar1
aktív tag
válasz ferrari1 #652 üzenetére
Rendben, akkor megyek és megrendelem az S6 Edge-t
Összességében akkor nekem jobban tetszik az M9, bár az OIS-t hiányolom és elölről az S6 Edge nagyon modern és keskenynek tűnik. Viszont akik élőben látták mind a kettőt, azt mondták, az M9 komoly, minőségi, elegánst hatást kelt, míg a Samsungnak az üveg ellenére van egy kis műanyagérzete. Plusz a fehér kivételével a többi S6 nagyon ujjlenyomatgyűjtő és nagyon kiáll a kamerája is.
És ennek kapcsán még egy kérdés: ezen az acélszürke M9-en mennyire látszanak az ujjlenyomatok (ha látszanak egyáltalán)? -
nagyúr
válasz ferrari1 #636 üzenetére
Gratulálok!
Nem gyenge ez a kép. Tetszik.
És még erre mondták,hogy nem tudtak rendes kamerát rakni rá ?!
Sose legyen rosszabb.Tervezel rá tokot rakni vagy azt mondod kár lenne eltakarni ?
Füles ugyanaz amit eddig is adtak hozzá ?
#656 Bar1 :
Az nem baj ha nem fix fókuszos. Én ennek csak örülök.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ferrari1
őstag
válasz akoska07 #657 üzenetére
Köszönöm! Toknak már megrendeltem ezt a Nillkint. Ismerem, más telefonon is ezt használtam, sőt a tanácsomra B_L_A_C_K kolléga is rendelt egyet más típushoz. Ő is megelégedéssel használja. Nagyon méretpontos, korrekt darab. A fülest eddig nem bontottam ki. Annyit látok rajta, hogy piros a harang benne és fekete az egész füles. SBH 50-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Mindenki ...
Tiszta gáz, a Samu S6 ami elvileg drágább, mégis olcsóbb 10k -al
Szolgaáltatóhoz viszont jöhetne már, kíváncsi leszek mennyi lesz az S6 és M9 !
Ez nagyon nehéz szülész lesz, Note 4, S6, M9 nem tudom majd mi legyen
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
CptAdamica
veterán
Érdekes, hogy csak 1 évet vállalnak rá. Egyedül a firstphone az, akik 2 év gyártói garanciával árulják, ahogy eddig láttam.
Szerk: amúgy van még pár bolt
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
w333
félisten
Partnero GSM ...
Csak én gondolom rosszul hogy Telekomhoz jöhetne egy 200k -s kezdőárral ?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz CptAdamica #668 üzenetére
Nálam muszáj lenne az aranykártyára részletre venni mert nem engedhetem meg magamnak az egybe ~200k -t egy telefonért így muszáj lennék megvárni amíg a Telekom végre forgalmazza.. már ha fogja de úgy érzem nyárig nem fogja az biztos.
Az át nem hiszem, hogy kamu, de azt se hiszem, hogy erre a régióra szánt készülék.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
CptAdamica
veterán
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #670 üzenetére
+1 én is pont emiatt várom ... részletre sokkal jobb lenne !
Ha már több mint 8 éve előfizető vagyok, akkor miért ne ... tényleg nagyon sok pénz azt a 200k -t egybe kifizetni, részletre pedig elenyésző, 2év lassan lemegy és addig a telefon is biztosan bírja ... Telekom oldalán fent vagyok várom a Chat -t nem akar megjelenni pedig be is vagyok lépve, szeretnék kérdezősködni hogy van már valami hír
Különben az S6 is nagyon csábító ... ááá a fene tudja, ez egy ördögi kör
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Köszi a nagy semmit ...
-
w333
félisten
válasz sz.balazs.95 #674 üzenetére
Közben beszéltem "Zsolt" barátunk ügyintézővel is, ő azt mondta hogy nem tud még semmit , csak annyit hogy 2-3 nap múlva kérdezzem meg újra
(#676) fravik
Hát ez nem valami bizalomgerjesztő
[ Szerkesztve ]
-
fravik
tag
Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan felkerül a telefon ide apróra... Kicsit kikerekedett a szemem.
Mondjuk azóta jegelve lett..."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
w333
félisten
-
dodicsaba
aktív tag
Jo telo
BlackBerry Passport
-
Dr.Anonymus
addikt
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon hiányzik ez a barna szín a One színválasztékából, amit az e9 persze megkap:
az első htc telóm a desire volt, azóta visszasírom azt a gyönyörű barnára fújt fém keretet:
sajnálom hogy a htc az m9nél inkább ezeket a borzalmas ízléstelen arany - pink árnyalatokat erőlteti...
na mindegy, jó lesz a gunmetal, de azért a barna lenne a legszebb...
-
ferrari1
őstag
Kértetek még képeket. Pár darab.
-
ferrari1
őstag
válasz CptAdamica #683 üzenetére
Semmit nem éreztem eddig. Nem kérdez, teszi a dolgát villámgyorsan. Meg sem rebbent e szeme eddig egyszer sem
-
nagyúr
válasz ferrari1 #684 üzenetére
Na ez jó hír.
Elvileg holnap megérkezik az enyém is.
Szabin nem leszek,de elcseréltem a műszakomat,
szóval délután 1-2 óra körül itthon leszek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
válasz ferrari1 #692 üzenetére
Köszi,már elég régóta várom
Ne sajnáld,rengetegen várják mit tud a kamera.
Tőlem is lesz majd mindenféle,csak előbb aktiválniuk kell az új sim kártyát is,mert az M7-ben micro sim van,ebben meg már nano sim lesz,szal kártya csere befigyelt.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
s3nsitivity
addikt
Meg se mertem nézni.. Egy ilyen ember kezébe adni ezt a remekművet.. Legendd kellett volna.
Akkun is tudnak szoftveresen javítani, ha bár nagy eséllyel az S810 ami darálja[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Ebben egyébként van valami, én is vitáztam vele anno az M7 időkben. Na de ha elolvassa az ember az S6 tesztet akkor érezni rajta a túllelkesedést és több olyat is állít benne ami nem egészen helytálló.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest