- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Nem rossz.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kbyte1024
veterán
Na mindjárt jönnek a fanok az év telója stb.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
psajti
aktív tag
Egész szimpi! És hál' istennek annak ellenére h csúcstelefon nincs 764872 colos, 27846876234K felbontású kijelzője Már a tököm tele volt azzal h minden telefonról ami tetszene, a mérete miatt kellett lemondanom Szerintem telefonnak már ez az 5col fullHD is bőővenbőven elég!
-
Flind
senior tag
"Zenében is tovább tudott fejlődni a gép, az előlapi hangszórók megmaradtak, a Dolby-val közösen pedig állítólag 5.1-es, térhatású hangzásra is képesek."
Amúgy nem rossz. Végre jó a kamera, bár a káva nagy maradt, a minőséggel és szoftverrel biztos nem lesz gond.
-
h3lios
addikt
Kinézetre kínai gagyi. Egy M8 sokkal szebb ennél a förmedvényről, az alsó fekete sáv maradt, szóval köszi nem HTC tartsd meg magadnak. S6 formára köröket ver rá.
B-tag: H3lios#2825
-
callmeakos
veterán
Már megint az az istenverte vastag alsó rész. Erre lenne esze a HTC-nek megoldani.
All→M8
-
hunter84
aktív tag
Csalódás a dizájn, drasztikusabb változtatásra számítottam, még mindig túl nagy sajna.
-
Kékes525
félisten
Szép, de a tényleges képernyőméret a fizikai gombok hiánya és a HTC felirat miatt kicsi.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Prstin1
aktív tag
Szép lett és külön öröm, hogy nem szálltak el méretben.
-
sz.balazs.95
veterán
Csak aztán a Windows-os verziója már jelenjen is meg Európában is.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Gilberto
aktív tag
Az év elején volt még egy render kép, amit simán el fogadtam volna, ez így elég nagy csalódás, pedig vissza akartam térni a HTC-hez, de így nem fogok. Ráadásul az 5 col is elég karcsú...
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Márko88
aktív tag
Szép lett nagyon, viszont az előlapon lehetett volna valamilyen változás, mert teljesen M8 az egész. A kamera csúcs lett gondolom. Tetszett az egész műsor végignéztem, de legalább be tudom tartani, hogy az M10 lesz a következőm.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Giorgio1313
aktív tag
Szerintem gyönyörű ,mondom ezt iPhone 6 plus tulajként.Kár hogy a kamera még mindig gyenge ha hihetünk a verge cikkírójának
-
GALARDO
addikt
Ez a külső már tavaly sem tetszett, most sem fogott meg. Maradt az a rusnya csík, meg az idétlen virtuális gombok. A kamera kiáll
(Vagy itt nem gond?), de végre kukázták azt a katasztrófa UP-t. De ahogy csiripelik, ez a kamera sem fogja megváltani a világot. A marketing dumák nagyon jól hangzanak...és ha már hangzás. Biztos király lesz telefonon az 5.1, csak nem nekem. Na de elég a fikázásból, mert a fentieket is beleszámítva, ez egy kiváló telefon lett, iszonyat minőségi házban. Idén is, ha droid akkor HTC. Csak M7 óta, nem tudnak visszacsábítani, így nekem marad a 6+.How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
gyurkikrisz
őstag
Jaj de csunya
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
-FreaK-
veterán
Ezt még sose mondtam egy HTC-nél, de most igen vérszegény update volt :/
A kijelző/ház arányon lehetett volna még javítani, valamint szerintem egy 5.2"-os kijelző is elfért volna, nem hiszem, hogy túl sokan ellenezték volna (főleg ha marad a ház mérete).A dizájn nekem tetszik, jobban mint az M8.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Két generáció kellett, hogy megváljanak az Ultrapixeltől, remélhetőleg két generáció elég lesz, hogy megváljanak a felesleges alsó fekete sávtól (tudom, M7-en is volt, de ott nem volt felesleges a softkeyek miatt). Szóval majd az M10 tökéletes lesz.
Mert amúgy a telefon nagyon rendben van (bár az s810-től kicsit félek).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Noanme
csendes tag
Ilyenem sem lesz az biztos, hihetetlen hogy nem bírnak már valamit csinálni azzal az ormótlan alsó kávával, legalább azon lenne a gombsor így lenne valami értelme is
-
Remekelek28
őstag
Kezd unalmassá válni a HTC csúcssorozata. Semmi lényegi újitás.
-
BulletBill27
aktív tag
Végülis kijavították az előd hibáit. Remek telefon, de rám ez most valamiért nem gyakorolt nagy hatást.
-
5.1 hangzás mobilban ez az év vicce.
-
Ádám16
addikt
Gyönyörű, de az M8 után nem elég nagy az ugrás szerintem.
-
roli543
őstag
Le a kalappal, szerintem gönyörű lett az oldalsó káva már egész jó, csak a HTC feliratot szedjék ki onnan, és puff pár mm
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Wildpath
tag
árat még nem tudtak hozzá mondani, de gyaníthatóan nem lesz olcsó
Ezzel is kezdhetnének már valamit, indokolatlanul folyik a toll. Amúgy nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
nagyúr
Én már elő is rendeltem.
Másik verziót vártam kinézetre,de ezt is elfogadom.
Lehet majd elfogulatlan véleményt mondani,főleg azután ,hogy vki kipróbálta.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Garada
őstag
Szerintem jól sikerült, az egyetlen lehangoló dolog számomra a túlzott káva.
-
medica
senior tag
nem erőltették meg magukat, szánalmasan kiszámthatóak
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
s3nsitivity
addikt
Nekem bejön a külső is.
Nem lett nagy változás az tény.. az oldalsó káva már tökéletes.
Az alsókkal meg kár, hogy még mindig nem tudtak mit kezdeni.. de hát a hely a boomsound modulnak és ezek szerint még mindig nem sikerült csökkenteni a méretét.. kár érteAttól függetlenül pofás darab lett, egy felturbózott M8 kis M7 beütéssel. A HW meg szokás szerint az idei csúcs kategória.
Tényleg kevés ez az idei évekhez viszonyítva de szerint még így is ez lesz idén is a legjobb... ha bár úgy néz ki a Samu megtanult optimalizálni.. Csak ne lenne ilyen ronda designjuk.. számomra förtelmes az a szokásos samus design.. főleg, hogy on screen gomb párti vagyok.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
nagyúr
Kis javítás... ha nem bánjátok.
Piros telefonról nem volt szó csak pink-ről.
Egyébként azt mondták,hogy március közepétől elérhető.#37 batai15 :
Csatlakozom
+1[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Thaaleum
aktív tag
Hát nem tudom... Nem biztos, hogy így hirtelen különbséget tudnék tenni ez és az elődmodell között (kamerát kivéve persze).
Persze ettől függetlenül biztosan nagyon jó teló lett ez is.Remélem azért lenyomja kicsit az M8 árát.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
batai15
félisten
AZ év telója lesz szvsz.
És mielőtt pár nagytudású azt mondja fanság nem nem az.Szimplán elismerem és ne is vitázzon velem senki.Többe nézem a sense , boomsound stb dolgokat mint ujlenyomat olvasót stb. ennyi .[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
A HTC hozta amit kellett. Senkinek sem kell bizonygatni, hogy az egyik legjobb a kategóriájában, aki mást mond az bolond.
Huawei
-
leslien
nagyúr
bejövős, gratula nekik
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
saiyajin
senior tag
Én úgy vagyok ezzel az M9-cel, és az elődeivel is, hogy nem nagyon tudok belekötni, de nem is ragad magával. Azért kiváncsi vagyok a tesztek milyen véleménnyel lesznek róla.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Mélységesen csalódtam abban amit művel a HTC. Na nem mintha csúnya, vagy hardveresen gyenge lenne az M9, de ennél szerintem mindenki többet várt.
A design: M8 és M7 szerelemgyerek, de az a perem egy vicc. Valamint így harmadszorra ez a külső elcsépelt még akkor is ha egyébként igazán minőségi cucc. A HTC sávot meg oda dugdosnám fel valakinek ahol a legkellemetlenebb, ezt szinte mindenhol kritizálták és tudom a Boomsound miatt "kell", de ha már az M7-ből is merítettek akkor ne legyen már full haszontalan a felülete. Egyébként lehetett volna minimális energiaráfordítással több egyediséget adni neki. A hangszórók furataival lehetett volna játszani például.
Kamera: na elmennek a... Rendben sok kritika érte a felbontás miatt az UP-t. Az M7-nél legalább OIS belefért, utána jöttek a Duo hülyeséggel amibe azért volt valami kis innováció. Most meg kaptunk egy natúr 20MP-es modult. Se OIS, se Duo, se lézeres fókusz vagy anyám tyúkja. Viszont a Verge szerint kuka így is. Ja végre zafírüveg a dudor! mert ugye ez nem fért be már a házba. Csak ha ezzel meglépték ezt akkor miért nem inkább egy nagyobb szenzoros 8/12MP-es kamerát, UP 2.0-át raktak bele.
Jelenleg a fémet leszámítva a Desire szériában sokkal több fantáziát látok. Elrejtett hangszórók pl.
És akkor jöjjön a többi. Re Grip, a sok kínai fele annyiért fogja ugyanezt tudni vagy már rég tudja is. VR?! Minek... Nem tanultak abból, hogy nekik kb. minden más próbálkozásuk amibe belekezdtek a telefonon kívül félbemaradt vagy a süllyesztőben végezte. Itt a Re Camera. Mai napig tiszta béta cucc drágán. Pénzkidobás volt a fejlesztése. Ott volt az Onlive, bukó. Tablet fronton a Flyer-ben is rengeteg lehetőség maradt, másoknak jó ötleteket adott. Az UP is hol végezte? az előlapon, feladták ahelyett, hogy fejlesztették volna tovább. A Zoe is teljesen leült. Sense.com is ígéretes volt anno, de sohasem volt 100%-os. Kezdenek kicsit a be nem tartott ígéretek gyártója lenni. Ötlet van, sőt sokszor van benne fantázia is, de vér nincs a pucájukban igazán belevágni. Aztán meg megy a sírás
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bok92
addikt
Nem rossz, de OIS, ujjlenyomat- olvasó merre vagy?
-
gerii
addikt
Méreteket lehet tudni?
-
papi77
addikt
[link]
Tudom,hogy annyira nem számít,de talán jó összehasonlítási alap...gerii:144.6 x 69.7 x 9.6 mm
hunter84:Az sd hiánya is bejön?
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
nagyúr
Hát akkor tudom javasolni vegyél egy desire-t és még az S6 Edge is ott van.
Mi meg majd örülünk az M9-nek.
Én sem ezt vártam,ha olvastad a topicokat,de el tudom fogadni.
És nehogy azt hidd hogy lesz idén ennél jobb telefon.Többi telefonokhoz miket fogsz majd írni ?
Egyébként neked is lesz ilyen telefonod,csak még nem tudsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
HTC-m lesz ezután is, Sense7 gyönyörű ismét. Viszont a Samsung most tény, hogy nagyobbat "frissített".
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest