Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schanyee

    senior tag

    válasz Baranya24 #4018 üzenetére

    A hangszórós problémára nem tudok mit mondani, nekem szerencsére nem csinálja, meg a festék lepattogás részére se, pedig nem vigyázok rá túlzottan. Ja meg a kijelző sem jelentkezett szerencsére. A keret viszont nálam is enyhén ráz, de már fel se tűnik, igaz kb 3/4 éve van rajta egy lehelet vékony tok. Kameráját meg olyan ritkán használom, hogy vaku szerintem még egyszer sem volt bekapcsolva, csak mint zseblámpa, szóval ez ügyről sem tudok nyilatkozni.

    Nem szeretnék plusz vitákat generálni, volt itt abból bőven, de a többi között sok olyan hiba amit be lehetne akár user hibának is tudni. Ne érts félre ezt itt abba is hagyom, de az akksi fél nap, nagyon forró hátlap, hívásfogadáskor 1-2 másodperc késés, az mind arra utal, hogy valamit feltettél akarva/akaratlanul, ami nagyon fut nálad folyamatosan. Csak összehasonlításképp, mostanában átlag 1,5 - 2 napot megy a telefonom, wifi, gps, mobilnet mindig be van kapcsolva, szóval frissít állandóan a telefon, és olyan 30 perc 1 óra között szokott lenni a kijelző idő meg a telefonálás is 1-1 töltés között.
    Hogy ne a levegőbe beszéljek, aktuálisan épp 42%-on állok, 1 nap 4 órája vettem le a töltőről, 20 perc a kijelző, 13 perc telefonálás, 31 perc gps (Runtastic-al futottam).

    Ezt most csak azért írom, hogy érdemes lenne utána nézz milyen programok vannak a telefonodon, mi mennyit futott, mikor fél nap alatt lemerül a mobilod, akkor nézd meg az akksinál, hogy miket írt a leginkább fogyasztónak. Pl most hogy megnéztem az enyém, érdekes módon vagy 20 órát keep awake állapotban volt a telefon, ami nem normális, és jobban megnézve látszik, hogy ezt a swype billentyűzet okozta, oda is van írva, hogy 16 h 39 min-en keresztül ébren tartotta a készüléket. Az más kérdés, hogy ennek most nem volt jelentős hatása, de akár lehet is. Ha nincs ötleted, én kb havonta kikapcsolom egyszer a telefont, mikor már gyorsabban merül, az fél napot tud simán javítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák