Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • solanthugor

    aktív tag

    válasz Coporno #7520 üzenetére

    :)
    Most két napig járt nálam átutazóban egy Blade, szóval tapasztalatban tudok beszélni az Adreno 200 és a qualcomm házasságának végtermékéről. Előljáróban annyit hogy lehet van némi igazad és én tévedtem, DE.. :)
    Szóval:
    Kipróbálgattam ezzel az adrenoval egy két játékot amiket néha powervr-en használok.
    Shift, Gt racing, asphalt 5, egész szépen elfutott az előbbin, viszont felnyomtam egy MCS1-et, és azt tapasztaltam hogy csak a közeli textúrákat rajzolja ki rendesen, gangstar-t hagyjuk el se indult, többet nem próbáltam de az biztos hogy itt ebben a cuccban gyengébben muzsikál, viszont volt nekem pár hónapja egy Desire-m, ott viszont mindkettő ami itt hibásan ment, ott ment normálisan.
    Annyit ezek alapján aláírhatok hogy másképp pörög egy MSM7227-ben és másképp egy QSD8250-ben ugyanaz az Adreno 200.
    Itt jelenleg akkor arról beszélhetünk hogy az msm-el szerelt Ace gyengébb teljesítményt hoz, a Powervr sgx530-al szerelt moto-nál, a több ram adhat némi plusz azoknál amik hajlandóak elindulni.

    A ram mennyiségére visszatérve az említett telefonban, már most én sem tudom mit higyjek, hol ezt olvasom, hol azt, meg kéne nézni egyet. Maradjunk annyiban hogy 384, MO-n ezt írják... :) De végülis lényegtelen a lényeg az hogy több, és hogy nem az én telómban van.. :D

    Viszont volna 1 kérdésem is ha már itt járok... pontosabban kettő.
    Az első az hogy vannak ugye a kapacitív gombok a milestone-on, és az alattuk levő két led, na nekem a bal oldali nem olyan erős fényű mint a jobb, tehát a vissza és a menü gombok sötétben kicsit halványabbak.
    A második pedig hogy a telefonom bal oldala egy picit jobban eláll mint a jobb oldalon, mármint a kijelző rész a qwerty-s résztől.
    Lehet ezeken segíteni, bár gondolom a led-en csak csere segít, ez nem is téma, viszont ezt az elállást valamiféle csavar meghúzással, vagy ilyesmivel lehet orvosolni?
    Vagy megy garival szervízbe aztán ott ha akarják megcsinálják?

    3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10

Új hozzászólás Aktív témák