Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
válasz bruno0062000 #10321 üzenetére
Ez engem is érdekelne.. Nálam egyik sem oldotta meg. Mikor otthon vagyok, akkor nem is annyira zavar, de vezetés közben elég nagy baj :S
-
feketepeti
aktív tag
Ezt a 2.51.1-el is produkálja?
-
DaDa
senior tag
hivás utáni hosszú időkijelzést megoldja, ha
setting -> application ->manage applications -> (menü/filter/all) ->dialer-t kiválasztva->clear data
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Trabby
aktív tag
válasz bruno0062000 #12052 üzenetére
És mi az a biztos forrás, ha nem titok? (én már akkor sem hinnék semmiben, ha a Motorola hivatalos oldalán lenne... )
-
Hakkuuuh
tag
Április az Q2 , de tényleg mi az a hivatalos forrás?
A jó hírt írd már meg ennek az idióta ricsikének, mert szegény erre van ráállva!
Hardcore4Life
-
zsirfecske
addikt
riszpekt, ilyen híreket szeretek hallani meg gameloftos játékokat 99 eurócentért (ez a foci naggyon állat!) nem pedig akksibizniszt és warezt
szerk.: a forrás engem nem izgat, minek hazudnál róla.
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
Ezt Ricsikének feltétlenül írd meg privibe! :-)
-
kasaf1
tag
válasz bruno0062000 #34356 üzenetére
Szerintem CM7 a megoldás. Én sem akartam custom romot, de mióta megvan, áldom az eszem, hogy megtettem...
-
chab7
addikt
Csodálom azokat akik ilyen lelkesen kitartanak a régi, összecsapott gyári szoftverek mellett. Holott a cm7/miui romok, nem gyengén jobban a telefonra vannak szabva mint a gyári. (Már csak azért mert ezeket olyanok csinálták, akik többet akarnak kihozni a készülékből mint a gyári szoftvert készítők, akik megrendelésre és csakis annyit dolgoznak rajta amennyit a cég elvár tőlük, egy kicsivel sem többet.)
A lefordításos halkításra tedd fel ezt.
A felsorolt többi dolog akit bosszantott, az szerintem már rég áttért custom romokra, amik mint írtam, jobban ki vannak hegyezve a telefonra (még ha sokan panaszkodnak is erre-arra, nálam pl még azokból nem volt semmi jelen)(A bohóckodást inkább meg sem hallottam. Mondhatnám az bohóc aki nem akarja kihozni a készülékéből a legtöbbet, csak mert ha esetleg gariztatni kellene, akkor egy egyszerü programmal simán visszatehető a gyári rom amivel mehet is gariba. A 2.1-ről már nem is írom inkább semmit, max annyit lehetne a Defy helyett V525-t is használni, az is jó készüléke -volt- a Motorolának. Egyébként a 2.1-re visszatérés már csak a gyári frissítés miatt is nehézkes. Gondolom azért egy gyári frissítés 2.1-ről 2.2-re csak nem bohóckodás.)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
A sötétebb kijelző sokak szerint igaz, a lefelé fordítós funkció valóban kikerült belőle (van rá app a Marketen), a navigáció fagyására is talán többen panaszkodtak, mint a 2.1-nél.
A többi egyedi hiba nálad, nyilván nem sikerült minden flottul a telepítésnél. Nyilván Factory data resetet és ilyesmiket csináltál akkortájt? Ha igen, ha nem, szerintem szánd rá az időt, hogy most (is) csinálj egyet, és indulj újra nulláról. Az ilyesmi segíteni szokott. -
mira72
őstag
Sz@r a telefon, ki kell dobni .. .
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
rum-cajsz
őstag
Nem tudom megvolt-e már, de én megpróbálnám a factory resetet.
A lassulások a Motorola hibája miatt van, a 2.2-be rosszul kezelik az sdkártyákat, lehet próbálkozni az első hsz-ba leírt segédprogramokkal.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest