- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
régen jártam errefelé.
szóval megtettem amit a haza megkövetelt tőlem, feltettem a gyári fos rom helyett egy sokak által dicsért rom-ot, Wajk-féle MIUI-t, abból is a 3.1.27-et.
szóval nagyon faja, elégedett vagyok vele, egy gondom van, ha olyan helyen vagyok ahol van wifi és régebben kapcsolódtam rá (például otthon) akkor addig nem kapcsolódik újra amíg be nem kapcsolom a kijelzőt.
mintha addig aludna a wi-fi és nem pásztázna.
menüben a wi-fi beállításoknál a speciális résznél a wi-fi alvás irányelve "soha".
ezen kívül máshol nem lehet állítgatni? -
-
Kbali
nagyúr
válasz n@p@lm #48205 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de most én is a 3.1.27-et használom, de először wiui-t tavaly tavasszal tettem fel, azóta ezen a vonalon mozgok, mindig felrakom a legfrissebbet.
Többször előfordultak már a következő hibák:
1. a Play elkezd "váratlanul leállni", amikor az "Alkalmazásaim" oldalra lép (megjön az üzenet, hogy van frissítés valamihez, amikor rányomok, akkor pedig elszáll a Play).
Anno (talán a 2.9.x-es verzióban) FR-t csináltam, hogy helyrejöjjön, mert a cache (dalvik is) ürítések, Play data wipe nem segített.
2. a Wifi Tether random időközönként eldobja magát, amikor bekapcsolom, "Hiba" jelzéssel le is áll - ilyenkor egy cache (dalvik is) ürítés megoldja a gondot, legalábbis a következő kapcsolódásig.
3. WiFi random időközönként nem tud csatlakozni, bekapcsolom, majd azonnal ki is kapcsol - ezt egy újraindítás helyre szokta hozni
4. többször szokott olyasmi lenni, hogy wifi - 3G váltásnál, ha elveszti a wifi jelet és nem kikapcsolom, akkor nem tud adatkapcsolatot létesíteni a mobilneten, általában újra kell indítanom a telefont (ha megnézem a mobilhálózat beállításokat, akkor olyan, mintha nem mentené el a kiválasztott értéket, pl.: "3G a preferált") - egyik jelölésnél sincs ott a pötty, hiába állítom be. -
miklosimike
csendes tag
Hello. Van egy defy plus-om, aminek sajnos a bekapcsoló gombja nem megy! Feltettem az android 4et, simán ment. Megjelent valami frissítés, feltettem azt. Kitörölte a tellom imei számát, baseband kódját. Bl7 es a tello. Feltettem egy neki megfelelő sbf fájlt, csak most boot loopban ragadt a tello és nem tudok wipe-ot csinálni neki. Valakinek valami ötlete lenne esetleg? Kerestem custom recovery.sbf-t de sikertelen kísérlet volt. Gondoltam még egy olyanra is, ha valaki megtudná csinálni, hogy a hangerő fel gomb legyen a power, hogy tudjak wipe-olni. De en bíztosan nem tudom megcsinálni. A bekapcsoló gombot nem tudom megcsináltatni, mert sérült valami más alkatrész is a bekapcsoló gomb hátánál. Válaszotok köszönöm előre, Imre
-
kutga
nagyúr
válasz miklosimike #48207 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, esetleg nézz be a Mélyvízbe, hátha tudnak segíteni.
Let the Zone take me if I am.
-
KD6-3.7
őstag
Tudtok ajánlani egy megbízható stabil romot? Facebook, Foursquare, Instagram és Youtube szóval kb az alap androidos dolgok fussanak már rajta normálisan és ne faggyon le nekem állandóan az összes program meg sz*rakodjon mert már elegem van belőle! CM10 így viselkedik egy idő után és rohadtul belassul a gyári 2.2 meg egy kalap kaka.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
ha néha-néha megakadozik a menübetöltésnél stb-nél a telefon, érdemes órajelet emelni, amennyiben igen az első hsz-ben található értékek valamelyikét állítsam be neki, vagy azóta vannak már preferáltabb értékek?
Nem szénné szeretném húzni, csak egy kis plusz kakaót adni neki.
Milestone overclock van a telefonon, ez jó erre?
Vagy aaaa cm mód beállításoknál a minimum órajelet tegyem fel magasabbra, az is megteszi?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
n@p@lm
őstag
köszi!
nekem a play-el az előző miui romban volt gondom, ott konkrétan kapásból elszállt indításkor.
(telepítés után, a szűz telefonon).
amit észrevettem, a youtubra való feltöltés nem megy (app error), ezen kívül minden ok-nak tűnik.a wi-fit leszámítva.
de még mindig 1000x használhatóbb mint a gyári rom.
-
Dubfire81
csendes tag
hello! az természetes,ha kapok egy sms-t akkor a viber automatikusan elindítja magát hiába volt kikapcsolva? annyira nem zavar csak érdeklődnék efelől
-
törölt tag
válasz Dubfire81 #48216 üzenetére
Az nem természetes, de gondolom nem is arról van szó, hogy elindítja magát, hanem hogy cache-elődik a memóriába, amit nem mindenki szeret. Ha valóban elindítja magát, akkor ott "komoly baj van", mármint nyilván valami olyan beállítása van, ami engedi, hogy a Viber akarja kezelni az SMS-eidet. A Viber-nél pimaszabb-agresszívabb app nem sok van a világon, regulázd meg.
[ Szerkesztve ]
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Olyan hibám van ,hogy telefonáláskor ha a hangerőt feltekerem,a másik fél a saját hangját hallja visszhangozni.Nálam semmit sem lehet észrevenni,minden ok.Ha a hangerőt max 2 szinten tartom minden ok. Fülessel is működik felhangosítva is. Mi lehet a rossz?
Esetleg valaki szerelőre bíznám..... -
zarew
senior tag
Hát ilyen sem volt még,2 napja senki sem jár erre!!!
-
sombrio
tag
Sziasztok!
Nekem olyan hiba jött elö, hogy feloldom a billzárat és elkezd összevissza ugrálni rezegni,belépni mindenhova, ha például viberezek akkor elkezd helyettem irni betüket, persze összevissza és közbe megállás nélkül rezeg.
Ez a probléma megoldodik ha bill lezár, várok pár percet. Van amikor eg nap 18x megcsinálja, de van amikor 1 hétig nem.Amugy Mokee Os Pro-m van 2.3.7. Eddig semmi bajom nem volt vele, 1éve igy vettem, azota jol üzemelt. Pár hete csinálja ezt velem, és megöríííííít.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
B.i.L
senior tag
válasz sombrio #48223 üzenetére
Reboot?Segíteni szokott.Nekem a párom használja 2,5 napos üzemidő(MB525,Miui 2.1.20)de random mód ha hozzányúl eldobja a térerőt - az apja is ilyen,ha műszaki dolog van a közelébe az beadja a kulcsot,bármi legyen is az! Nállam érdekes mód minden műxik
Horgászni mentem...B.i.L
-
kutga
nagyúr
Igaz meg fel eves sincs a telom, de szerencsere meg semmi ilyen problema nem jott elo.
-
törölt tag
válasz sombrio #48225 üzenetére
Nem vicc! Régi jelenség a Defy-oknál az úgynevezett "szellemérintés", sokszor ki lett már itt tárgyalva, a készülékek 1-2%-ánál előjön a probléma. Általában az az oka, hogy nagyon érzékenyre van állítva a Defy digitizere (ez jó), így a rárakódott zsírt is képes érintésnek venni (ez nem jó). Kezelési módszerek: tisztítás, lezárás, újraindítás, fólia...
-
sombrio
tag
válasz #71562240 #48229 üzenetére
Akkor ez nem vicc volt. Megprobálom majd akkor kisebbre állitani az érzékenységet, hátha segit rajta. De majd akkor a koszt megprobálom belöle kitisztitani hátha sikerül.
Köszönöm a segitséget, "szellemérintés" behalok ilyenről még nem is halottam.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
törölt tag
válasz sombrio #48230 üzenetére
A digitizer érzékenységét nem fogod tudni kisebbre álllítani (hacsak nem vagy nagyon profi a témában, de nyilván nem vagy). Belül nem lehet kosz, tehát nem belőle kell kitísztítani a koszt, hanem róla, azaz néha le kell mosni, zsírtalanítani a kijelzőt, sűrűbben, mint eddig tetted.
-
sombrio
tag
válasz #71562240 #48231 üzenetére
Igen nem vagyok az, gondolom az irásból észrevetted. Nem vagyok egy hozzáértö a szakmában. Értem, akkor zsirtalanitok sürübben.
Köszönöm a segitséget!! Remélem segit a problémát megoldani.Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. !
-
DeliDezsi
csendes tag
Üdv Végre sikerült beruháznom egy defy re( 525 ös ) Vadi ujj 3 napos független. Sanos valamiért akár mennyi ideig hagyom fent a töltön akkor is csak 80 % ig tölti fel az akkut pedig az eddigi 3 töltés egész északa tartott.
A pici akku indikátor azt jelzi tltés alatt van de 80% nál jobban nem töltődik fel. igy max 12 órát bír a készülék minimális babrálás mellett.
Mi lehet a probléma? Járt e így más is? Van e valami beállítás erre vagy vigyem vissza gariba?.Nagy nap ez a mai. MA KEZDŐDIK ÉLETEM HÁTRALÉVŐ RÉSZE!
-
kutga
nagyúr
Az bizony Defy+ lesz (vagy vmi kinai modell), a sima Defybe BF5X valo.
Ezzel is menni fog, de valszeg fozott rom vagy valami mokolas kell ahhoz hogy 100%-ban mukodjon.
[ Szerkesztve ]
-
DeliDezsi
csendes tag
Megnéztem jobban az akkumat. Gyári motorola akku de mindenhol azt olvasom, hogy 1500mah akkuval adják. ez meg 1650 mah. Elképzelhető e ,hogy szoftveresen csak az eredetinek megfelelő 1500 at engedi beletölteni?
Nagy nap ez a mai. MA KEZDŐDIK ÉLETEM HÁTRALÉVŐ RÉSZE!
-
kutga
nagyúr
-
DeliDezsi
csendes tag
Sziasztok. Egy kereskedésben vettem Kiskunhalason Garival mindennel. A telefon infóban azt irja,hogy 525 ös tehát nem plusz. Olvastam a mélyviz topicot de Nekem sajnos magas labda. Így 40 en tul már óvatosabb az ember. Mit jelent az, hogy kínai modell? (talán már ezt is hamisítják mint annó az n95 nokiát?)
Nagy nap ez a mai. MA KEZDŐDIK ÉLETEM HÁTRALÉVŐ RÉSZE!
-
Mostly Harmless
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem volna, hogy talált valaki olyan appot, amivel lehet a beszélgetéseket rögzíteni? Elvileg jó pár ilyen van a marketen, de amiket eddig kipróbáltam (All Call Recorder, Call Recorder (Celevermobile, Sunultimate, Trigma, Schass Innab), Tape-a-Talk), , Defyn nem működtek. Létezik olyan, ami tényleg működik?
(the cake is a lie)
-
(jan)
őstag
-
peter077
aktív tag
válasz DeliDezsi #48238 üzenetére
Ezt telepítsd fel CWM-ből: Defy+ Battery Fix
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest