-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
CM7-nél hogyan lehet megoldani az internetmegosztást? Vagy általában a Defynél,mert az alaprommal is csak bluetooth-al sikerült,kábellel nem. Ha már írtátok,elnézést...wifi kilőve..
[ Szerkesztve ]
-
andor27
csendes tag
Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Kb. két hete vettem a vodánál a Defymet, fekete, független, 2.51 CEE van rajta.
Az a problémám lenne, hogy próbáltam a rádiót, feltettem rá ezt az FmRadio appot és amikor el akartam indítani akkor azt írja ki, hogy csatlakoztassam a headseat-et, pedig azt már csatlakoztattam.
Mi lehet ilyenkor a probléma. előfordulhat hogy gyárilag sz..r a telefon headseat csatlakozó része, próbáltam másik fülhallgatóval is azzal se megy.
Mondjuk nem nagyon szoktam használni a fülhallgatót, meg a rádiót se, de ha már van legyen jó.....
Ha valakinek volt már ilyen problémája írja meg.
Amúgy nagyon teszik a telefon, nagyon szuper, de még sokat kell tanulnom hozzá.A válaszokat előre is köszönöm.
-
RootRulez
félisten
válasz Lacopapi #26901 üzenetére
Easy Tethre, én ezzel tudtam megoldani... (nem CM7-en, hanem .DE froyon)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
-
emrik
csendes tag
Sziasztok.
Nektek a Maps nem lassú a legutóbbi frissítés óta? Clear data (vagy mi) után is belassúl.
2.2.2 DE van fent
-
rum-cajsz
őstag
válasz Lacopapi #26901 üzenetére
Ha jól értem USB-n keresztüli megosztást szeretnél.
Egy próbát megér ez: EasyTetherDe a Tether szóra keresve a marketen válogathatsz....
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
sheep
addikt
válasz chesterboy #26893 üzenetére
jól néz ki ( a pipát leszámítva )
mit kell felraknom ahhoz hogy ilyen minimalista ikonokat kapjak?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
balewi
aktív tag
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
wilipi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy mióta frissítettem 2.2-re elforgatott állpotban bejövő hívásoknál eldogbja a gsm hálózatot, egyet csörög és azonnal kéri a PIN kódot.
Találkozott valaki még hasonló hibával? Ha igen mi a megoldása?
Kösz -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Valaki használTeamwievert CM alatt,mert nekem nem akar elindulni.Vagy mit ajánlotok,ami biztos megy? -
AizawaKouta
tag
Az én Defy-m meg így néz ki most: [képek]
-
sheep
addikt
válasz AizawaKouta #26916 üzenetére
és neked az a képernyőzár honnan van? bejövő hívásnál is unlockolni kell vagy akkor nem működik?
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Pistakiss
őstag
Ez az sfNewGlass
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Sajat
csendes tag
válasz wape1980 #26882 üzenetére
Szia, szerintem Otterbox helyett -korábban én is azt szerettem volna- Case-Mate tokot vehetnél, nekem ez van és nagyon meg vagyok vele elégedve, nekem sokkal jobb így használni a telefon, mint tok nélkül, és a kijelző védő fólia is remek, bár én előtte a gyárit használtam
Hogyha a speedshoptól rendeled, akkor van olyan lehetőség, hogyha más üzlet olcsóbban adja, akkor ők is odaadják annyiért neked, én ezt érvényesítettem is, így 5590-ért (azt hiszem) tudtam elhozni.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
kicsit off, de budapesti bicós gps útvonal felmérő app. csak láttam hogy tekergetünk itt a fórumon többen is.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsirfecske #26923 üzenetére
ez nagyon jóóó!!!
azért nem hozom fel vidékről a gépsasom, mert nem tudom merre lehet jókat tekerni BPn...
de egy ilyen segítségével tuti felhoznám
-
speter87
csendes tag
Hali!
Létezik olyan bt headset, ami mondjuk stereo és vmilyen app segítségével a zenét vezeték nélkül is tudnám hallgatni a telefonról? Hangszóró hibától parázok és ha lenne ilyen akkor lehet befektetnék egyre. Előre is köszi!
-
BigBlue69
őstag
-
pok.tom
aktív tag
"Itt van egy videó arról, hogy hogyan is épül fel a tok."
rendben, meggyőztél"az összeillesztéseknél nagyon szépen, pontosan illeszkedik"
Te honnan tudod, hogy az én 2dolcsisvackomrólnem lehet ezeket elmondani?
Ez a kettő közti különbség? ami 5k+ -ot jelent?
A marketing az sok embert meg tud győzni"képernyővédő fólia miatt, törlőkendő miatt,"
ezeket én is kaptam hozzá, de ez biztos nem olyan "márkás"."ez ilyen gumis?"
Érdemileg a legfontosabb kérdésemre nem sikerült válaszolni, de nem is törődj velemás:
wape1980: +1 -
sheep
addikt
válasz zsirfecske #26931 üzenetére
és azt nem tudnád kipróbálni, hogy a settings-sound-media audio effects-különbötő effektek működnek-e a bt füleseddel? nálam 2.1 alatt működött, de most 2.2 alatt nem, csak ha a jackdugót beledugom a telefonba
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
volvoguy
addikt
üdv! A Defy rootolásához csak a mélyvízben linkelt SoC jó (SuperOneClickFor2.1.zip) avagy a sima SuperOneClick is jó hozzá?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Polllen
nagyúr
válasz zsirfecske #26931 üzenetére
Igen, a gyári player elég alap ilyen szempontból. Vezetékes headset-tel is csak a play/pause megy, míg azért lehetne számot is léptetni akár...
Összességében nekem nem jön be a poweramp, túlzsúfolt. - bár funkcionalitásban messze veri a mezőnyt. Meg mintha hangzásban is lenne valami suskus kikapcsolt EQ mellett is. És még fizetős is.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Land
veterán
Üdv!
Lenne 2 kérdésem.
Egyik az akksihoz szól. Eleinte elég sokáig 2G-vel, wifivel, nem hozzányúlva 5 mA-ral merült a telefon CM7 RC0 alatt, ami normális. Ez 1 hete felment 11 mA-ra és tartja magát. Most éjjel 7 mA-ra lement. Mi okozhatja ez a 2x merülést? (5->11) Programokat kilövöm lefekvés előtt.
Másik: Go Dialert használok és nem fogadott hívásnál ugyebár kirakja a jelzést az állapotsorban a telefon, de azt eltüntetni csak a gyári Tárcsázóval tudom. Hol tudom beállítani, hogy a gyári program ne jelezze ki ha nem fogadott hívásom volt és helyette a GO Dialerrel el lehessen tüntetni azt?
Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Trabby
aktív tag
Hangszóró csere után vissza kaptam ma a készüléket. Azt mondták, hogy szoftvert frissítenek majd rajta, de hál Istennek elmaradt
-
Sajat
csendes tag
válasz pok.tom #26930 üzenetére
Azt hittem, hogy egyértelműen látszik a videón, hogy a belső része gumis, és a külső rész -ami a gumisra jön rá- pedig kemény műanyag.
Amúgy én nem beszéltem a Te 2 dolláros tokodról, én azt írtam, hogy az én tokomnál az összeillesztések szépen találkoznak, ettől függetlenül a tiéden is találkozhatnak hézagmentese.
[ Szerkesztve ]
-
tjenei
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet összehozni a naptár szinkronizációt.
Másik gmail címmel szeretném összehozni, de nem engedi.
Próbáltam a gyári és a jorte naptárat is.Mi lehet a gond?
-
Polllen
nagyúr
válasz zsirfecske #26936 üzenetére
A gyári app szerintem szebben szól. (és abból nekem csak 1 dolog hiányzik - a tag-ből kiolvasott dalszöveg... nem értem miért csak wikitune-ról letöltve lehet megjeleníteni...)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sajat
csendes tag
Más is tapasztalja, hogyha ki van hangosítva a beszélgetés akkor a másik fél szaggatva, akadozva hall? Froyo van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tjenei
csendes tag
Hiába próbáltam szinkronizálni az új gmail fiókot a naptárnál.
Csak az eredeti gmail fiók naptárát engedi szinkronizálni.
A többi fióknál csak a contactokat ás az emailt engedi.
A sync calendar meg sem jelenik.Ötlet?
-
Freeman961
csendes tag
Hali!
Most olvasgattam, keresgettem, mert nekem is az volt a bajom, hogy Féjsszel nem kötötte össze a contactokat...És ugye írtátok, h T-s Defyn nincsen Motoblur... Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit lehet tenni? Csak ha főzöm a ROM-ot, akkor lesz jó? Csak mert én ehhez béna vagyokU.I.: A vicces az, hogy Cardock, meg Motorola Widget-ek, stb. vannak, én csak a Family Widgetet meg a féjszes összekötést hiányoltam...
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Köszönöm azoknak akik gondolkodtak a problémámon,megoldottam wifi-vel,marketen van a Barnacle wifi tether Szuper....
Egyébként nekem belül gumi,kívül aluminium tokom van,tökéletesen passzol és nem sokkal nagyobb tőle a gép. -
Kivikovi
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam frissíteni a Vodafone-tól vásárolt Defymet:
A Motorola Software Update programmal de nem sikerült, nem mutatott semmi jelet arra, hogy frissíteni lehetne. Tudnátok segíteni?
Jelenleg 2.1-update1 van rajta
System Version: Moto_Version.2.51.0.MB525.Retail.en.SEA18
Ez a SEA18 mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs