-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz BobChemistry #23092 üzenetére
Nekem hivatalos Froyom van, szoval melyikre gondoltál?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
koveradam
tag
Kérdezném a tulajokat a következőkről!
Töltő kis ajtaja hogy bírja a strapát? Valaki szokta használni huzamosan fürdőszobában párában és ha igen hogy bírja? Már láttam beázott példányt neten!Köszi előre is
-
Senkyke
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is kérdeztem, de választ azóta sem kaptam. Szerintetek gyári, vagy bolti garanciás kütyüt érdemesebb vásárolni. Jó lenne tudni, mert ha minden jól megy már a héten meglesz a kis "drágaszág"! -
DaDa
senior tag
-
pengemetal
aktív tag
válasz koveradam #23102 üzenetére
Nekem januári és jól bírja. Kádban netezés alap és hétvégén megvolt az első szörfözése (szilikontokban és karra tépőzározható neoprén tartóban volt)
De ilyeneket mindenkinek csak saját felelősségre csináljon, mert lehetnek/vannak beázós példányok a fórumban olvasottak alapján!!![ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
koveradam
tag
válasz pengemetal #23105 üzenetére
Szerintetek esélyes még hangszóróhibásat kifogni? Fehér színben akarom majd
-
Edge
veterán
Meg is csinálta a Cordon a Defymet, most hoztam el 1 nap alatt kész lettek vele. Az új hangszóró tökéletesen működik, ugyanis cserélték, viszont egy usa froyot rátoltak... gondolom csak ki akarják zárni ezzel hátha a romban cseszett el vmit a user. De mondjuk ezt csak utólag tudja meg az ember mind1 előtte mindent mentettem csak a ROM-ot nem...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Tomi_Sci
őstag
válasz koveradam #23113 üzenetére
Írta, hogy hangszórócsere volt.
Jeni: "ezt a Motorola is tudja és az ő belső utasításai alapján teszi,hisz vele van szerződésben mint magyarországi megbízott vele szerződött javító cég."
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mellesleg a hangszórórecsegés is lehet (sőt) beszerelési hibából. Amin ugye a Cordonnál meg sem lepődünk.
btw sokan írjátok, hogy a Cordon miatt nem vesztek többet Motorolát. Több más nagy telefongyártónak is ők a hazai szervíze. Akkor mostantól nuku Sony?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Land
veterán
Azt lehet tudni, hogy hangszóró mely Defy-knél léphet fel? XY dátum előttieket, zöld lencséseket vagy nem lehet így meghatározni? Elvileg az enyémet 5 napig használták telefonlására és nem döglött be. Nem tudom, hogy tartsak-e a jövőben meghibásodástól. Amúgy áprilisi gyártmány.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #23115 üzenetére
Szoftveres gebasz kizárt ugyanis hivatalos fr froyo volt rajta motoupdaterrel és direkt kipróbáltam hogy nyomtam factory resetet is és úgy se volt hang.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
sheep
addikt
válasz BobChemistry #23092 üzenetére
attól függ...én már kb 2 hete a hivatalos fhoyo-t használom, ugyanis az én telefonom alapból Fhanszia piacos, és a Fhanszia fhoyo már megjelent
szvsz hamarosan megjelenik az összes országra/régióra[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Qbász
aktív tag
válasz Speed limit #23110 üzenetére
Helló! Ahhoz hogy ilyen felbontásban vegyen fel videót mit kell módosítani a telóban mert nekem simán kiírja hogy video record failed. Még valami, én akármilyenre állítottam a felvételt pl 640*480-ra akkor a felvétel mikor vissza nézed megáll 5 másodperc után és csak a hang megy tovább.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok vééégre valahára 95%-osan eldöntöttem hogy döfit veszek a T-nél majd júliusban de aztán beállt valami amitől csak én tévelyedtem el (nyugodtan köpjetek le nem vagyok profi ) naszóval az van hogy nézem a T-neten és azt írta , hogy képernyő az 16m szín... nézem az akciós katalógust/prospektust és ott meg 262ezer szín van. Akkor most melyik az igaz?
Ui:a T-nél csak fehér szegélyű van? mert nekem nagyon nem jön be...
Válaszotok előre is köszönöm
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz CoolBoy323 #23134 üzenetére
A T-az tényleg hülye!!!
BOCS a most következő hülye megjegyzésemért: De a T-netes képen fehér van csak mármint fehér hátszegélyű
Finn the human
-
Obi Wan
tag
ezeket honnantudnám beszerezni defyre??? (sajnos rootután kigyomláltam...)
LiveWallpapersPicker.apk
LiveWallpapers.apk
CMWallpapers.apk
117 es 2.2 UK romhoz kéne! vagy mindegyik romban ugyanazok dolgoznak?Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Mazsika
őstag
aki felrakta pays 6.0 romját semmi hibába nem ütközött? nekem az istennek nem akar felmenni... nem nagyon értem ezt a 2nd init használatát sem, aki felrakta pontosan hogy csinálta? köszi szépen a segítségeket!
Dáccsika
-
scapegt
őstag
Az én Defy-m márciusi, mégis hangszóró hibás, az előtte lévő Defy-mnek is ugyanilyen baja volt + kamera cmos szenzor hiba.
Holnap viszem másodszor szervizbe hadd csinálják a semmit vele újabb 12 vagy ki tudja hány napig, aztán csapkodni fogom az asztalt, hogy adjon újat a Vodafone, vagy befejeztem a Defy-vel való pályafutásomat. (Most is erősen gondolkozok a 60e Ft-os Trophy-n...).
Ma 84%-on volt az akku reggel amikor bekapcsoltam (éjszakára most először kikapcsoltam, hogy addig se merüljön) és most 32%-on van. Ebben volt kb 10 percnyi gps, kb 10 perc telefonálás, megeresztettem 2 smst és neteztem rajta kb 20 percet...ez 50%-ot jelent az én faszántos akkumnak...
Írtam a hibával kapcsolatban a Motorolának angolul, ma jött válasz, csináljak FR-t, meg amúgy is, csak hogy okosabb legyek, leírták, hogy lehet az akkuidőt meghosszabbítani...pl fényerőt vegyem le, stb...banyek aki ilyen telefont vesz, arról azt hiszik, hogy ilyeneket nem tud???!!! Na ennyit a Motorola hozzáállásáról...ők is azt tanácsolták, vigyem vissza megint szervizbe Holnap megteszem, felsorolom az összes eddig kijött hibáját és ha újra úgy kapom vissza, hogy nem javítottak ki akár csak egyet is belőle, megyek a Vodába ordítozni cseréért. Szívesen írnék csupa jót a telóról, de nekem 2 hibás jutott, ráadásul mindkettő halmozza a hibákat Ettől függetlenül ismét hangsúlyoznám, hogy jó telefonnak tartom, szeretem, tetszik, de ez a példány...gáz
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Megkaptam ma a tokokat. Ide külön nem töltök fel képeket, de adok egy linket!
[link]Szerintem nagyon korrekt. A benne lévő műanyag "keret" elég erős anyagnak tűnik. Olyasmi mint a védőtokok anyaga.
-
JeffDebr
tag
válasz forintuser #23098 üzenetére
hiába próbáltam programokkal átkonvertálni, sem sub, sem srt, nem működik. lehet az a baj,h nem nyúltam bele az OS-be! még csak a Rockplayer van feltelepítve!
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
martillo
tag
Sziasztok!
Ma jött meg nekem a telefon így már én is a defy-sek táborába tartozom... Épp most készülök az összerakásra és első indítására. Remélem jó párost alkotunk majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest