- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
leejtettem Dezsőkét 1,5m magasból..betonra...Dezsőke annyira strapabíró hogy semmi baja nem lett...egy karcolás és hajszál görbülés nélkül megúszta
Dezső én így szeretlek----- www.zoci.gumroad.com -----
-
akos727
senior tag
Valaki segítsen!
Olyan mintha fókuszálna a telefon fényképezésné de közben nem. Lenyomom a gombot várok 2-3 mp-et míg zöld lesz a keret, hogy befókuszált, de semmi nem történik. Se mechanikai hangja sem akármilyen eredménye nincs ennek a 2-3 mpnek... Volt már vkinek ilyen? Lehet, hogy rom probléma? Esetleg még senki nem találkozott ilyennel és mehet a szervízbe? -
Bailey
senior tag
Találkozott valaki olyannal hogy a Software Update program telepítésénél kiírja hogy"installing motohelper and driver",aztán semmi nem történik?
64 bites Win7 -van a gépen -
Vhunter
tag
Én nem értem, ezt hogy csináljátok. már többen is írták, hogy semmi baja az ilyesmitől. Nekem kb egy hónapos, még sosem ejtettem le, semmi ilyesmi. Igaz zsebben hordom, de nincs mellette semmi más. Viszont a körbe a keret az eléggé karcos már (szemből nézve, a kijelző körül a pereme a cuccnak) Nem zavar, nem azt mondom, meg nem vitrinbe vettem, nem érdekel, hogy néz ki, csak fura, amikor ilyeneket olvasok, hogy leesik, és meg sem látszik.
-
FearTomi
őstag
válasz lacika62 #22559 üzenetére
Végre mégegy SEA-s! Szerintem is zseniális lett a 2.2 Ma volt meg a rekord aksi időm, folyamatos WIFI 3g egy kis játék telefonálás mellett 1 nap 8 óráig bírta az aksi, persze Calibration után Feltűnően jobb képeket csinál a fényképező és sokkal gyorsabb. Erről a felesleges program leszedésről kaphatok egy kis infot? Mert tele van a teló ilyen Blur maradékokkal (True country és hasonlók, ezek nemtudom mik)
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Gaberiellb
senior tag
faxán működik a chainfire driver, csak a samurai vegence nevű játékot probáltam lagmentesen fut, nagy agy volt aki ezt kitalálta. ennyit a nagy tegrárol. a másik én overclocking nélkül futattam(800mhz) tehátaz 1ghz is baromság.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
zsirfecske
addikt
válasz Gaberiellb #22608 üzenetére
a defy-odnak is 1280x800-as kijelzője van mint a tegra tableteknek?
najó, ott vannak a 2 magos qhd telók is alig több pixellel, de az csalááás.. -
RootRulez
félisten
válasz chesterboy #22613 üzenetére
Shot me a progi neve, de root kell hozzá...
═════════════════════════════════════════
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, ma végre megvettem a Defym Lenne 1-2 kérdésem amikre nem találtam választ
A számítógépemen van net, a telefont rádugtam, h tudok a telefonomról netezni? ( A defymhez csak 1.-étől lesz netcsomag) Ki akarom próbálni a netet rajta. Wifi nincs a gépemen. Szóval h kell?
A másik, h mennyire fontos ez a gmailes szinkronizáció? Vagy mihez kell egyáltalán?
A harmadik pedig, hogy azért is kéne a net a telóra, h le tudjam szedegetni az androidos marketről a progikat. -
FearTomi
őstag
válasz Dreadloord #22617 üzenetére
Szerezz Wifit, vagy várd meg a mobilnetet, máshogy nem tudsz
-
FearTomi
őstag
válasz chesterboy #22613 üzenetére
Mi a neve az óra widgetnek?P
-
CoolBoy323
nagyúr
a másik: a market nem megy gmail nélkül!
-
rum-cajsz
őstag
1. sajnos nem megoldható, vagy legalábbis annyira bonyolult, hogy eddig még senkinek sem sikerült, aki próbálta a fórumozók közül (tudtommal)
2. A gmail szinkronizáció nem fontos, viszont szükséges egy gmail account, ha szeretnél a marketre belépni, és onnan programokat telepíteni.
3. legálisan csak a marketről szerezhetsz be programokat.
Én azt javaslom, hogy a gépen csinálj egy gmail accountot, ha még nincs, és kapcsold ki a mobil netet (data manager menüben), utána menj el egy McDonaldsba, ahol wifin elvégezhetsz mindent, amire csak szükséged lehet.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Dreadloord
senior tag
válasz rum-cajsz #22621 üzenetére
Köszi, akkor ezért nem ment A gmailes fiók kész holnap be is lövöm telóra, egyetemen is van wifi, az nem lesz gond
Offline navigációra ingyenes(és legális) proginak mit ajánlanátok? Nekem csak annyi kell, h kiírja h merre vagyok, és ha beírok egy címet, mutassa meg merre van, és mutasson oda utat, hang nem kell, meg semmi egyéb
-
KisBundi
őstag
Megvan a hiba oka. Ha megnyitom pl. a galériát akkor utánna a proci teljesen kiakad és úgy tűnik, hogy a memóriakártya miatt csinálja. Amint leválasztom a telón a memóriakártyát, egyből visszaesik a terhelés és az órajel. Volt vkinek hasonló problémája?
-
lynty
tag
Hello
Lenne egy fura kérdésem...
Az alsó gombsorból a keresésre nyomok egy csomószor véletlenül.
n
Nem lehet valahogy inaktívvá tenni? -
kano
nagyúr
válasz #49227776 #22583 üzenetére
Eddig is 62k volt náluk, csak kérdezd meg, hogy milyen verzió (semmi sincs hozzá, csak töltő és fehér). A normál fekete, teljes csomagban 70k volt. Na ez a beetetés.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
jeni
félisten
Szia
Ha azt nézzük,hogy a töltőfej és egy USB kábelen kívül csak egy fejhallgató van akkor-gondolom fülest kihagyva nem is van igazán semmi hozzá
Na jó a doboz és a leírás kimaradt Bár ez a magyar tájékoztató letölthető a netről.
Így a 59000 Ft korrekt ár. Egy füles már megvehető 2000 Ft-ért.
Kérdés mibe kerül ugyanez gyári csomagolásban,ha tényleg a töltőfej és a USB kábel van hozzá?U.i: kimaradt a lényeg:erre milyen garanciát ad az István utcai bolt?
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
-
BitiOne
tag
Tudom, hogy ez nem piactér, de ha valakit érdekel:
Motorola DEFY[ Szerkesztve ]
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
FearTomi
őstag
Igen, egész nyugodtan megvehető 2000 ftért, amennyiben az illető nem tart igényt a hallására, ezen belül arra, hogy a magas hangtartományokat képes legyen meghallani élete hátralevő részében...egy jó fülesre minimum 6000 ft-ot rá kell áldozni, ez van.
-
FearTomi
őstag
haha, ez eddig akadály volt?
[ Szerkesztve ]
-
Senkyke
csendes tag
Tiszteletem!
Ha minden jól megy hamarosan csatlakozom a Defy használók lelkes hadához, előtte viszont lenne 1-2 kérdésem a vásárlással kapcsolatban.
1.: a vip-phone.hu-ról mi a véleményetek, megbízhatóak?
2.: bolti, vagy gyártói (HTC? ezt nem is értem) garancia a jobb?
Elég jó áron adják a cuccot, azt feljebb olvastam, hogy verziónak érdemes utána kérdezni. Verziónál mire kell odafigyelni? -
Gaberiellb
senior tag
válasz zsirfecske #22612 üzenetére
alapbol rühellem a tabletteket inkább örülj hogy műxik...
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
kano
nagyúr
Neked is K10D-d van? Nekem is.
Amikor én kérdeztem (kb. 2 hete) akkor a legolcsóbbhoz semmi más nem volt mint töltő+kábel. Az a baj, hogy ha el akarod majd adni valamikor akkor nehezebb túladni rajta így. Garancia 1 év bolti + 1 év szoftver (ami ugye egy kamu).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Edge
veterán
válasz KisBundi #22626 üzenetére
(#22602) akos727:
1. hsz-ben ott a lehetséges mogoldás:
- Fényképezés után a kamera alkalmazás lefagy, bezárul. Mi lehet a gond?
Ez a hiba a 2.34-es verziónál fordult elő néhány embernél, és számukra a 2.51-es verzióra való frissítés megoldotta a problémát. Fényképezési/videófelvétel problémák esetén a Settings/Applications/Manage applications/All menüben érdemes a Camera alkalmazásra egy Clear data-t nyomni, majd újraindítani a telefont, sok esetben ez is segít.rum-cájsz: mint aki az 1. hsz-t karbantartó egyént szólítalak meg, az SD kártya vs android media process dolgot bele lehetne rakni 1 hsz-be, ez a hozzászólásom segíthet a dolog megfogalmazásában. Köszi!
Gaberiellb:
2.2-n hoztad össze? Backstab-et próbáltad már?[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Blindes
csendes tag
Hali, újnak számítok még az Androidosok és a Defysek körében is. Szeretném megkérdezni, hogy olyankor mivel tudom megcsinálni a telót amikor a wifi folyamatosan újra kapcsolódik. A factoryreset segít, de csak egy hétig működik normálisan, utána kezdi elölről és nem szeretném minden héten nullázni a telót.
-
Badb0y
addikt
Visszakaptam a telóm szervizből, 2.34 helyett 2.51-et tettek rá. Memkártyáról legyalultam mindent (sajnos), és titanium backuppal visszaállítottam amit lementettem. Azóta bajom van a telefonkönyvemmel és a naptárammal is.
Naptárból le kellett szedni feltételezem a 2.54 naptárát, mert megnyitni meg tudtam 1-1 bejegyzést, de szerkesztéskor kilépett.
Telefonkönyvem pedig nem tudom honnan szinkronizál, de benne vannak kontaktként email címek, pedig google-n semmi ilyen nincs.
Mi a tököm van
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Balázzs
senior tag
2 napja nyúzom a defy-t, nem csak nekem, kislányomnak is nagyon tetszik! Még nincsen 2 éves, de már nagyon profin használja az érintőképernyőt.
Azt olvastam, hogy meg lehet osztani a telefon internetjét, viszont forditva ez működik? A notim mobil internetjét meg tudom osztani, hogy a telefon is lássa?
Programokat hogyan lehet törölni? Feltettem 2 video lejátszót is, a feleslegeset törötlném.
Köszi
Balázs
-
mukika009
tag
válasz Balázzs #22645 üzenetére
Menü setting->applications ->applications settings->kiválasztod ami nem kell rákattintasz->uninstal
Ha magyar akkor beállítások-> Alkalmazások->alkalmazások kezelése-> a vége ua. csak törlés
Vagy pedig Market-ba rámész a progira és törlés vagy uninstalA géped wi-fijét pedig keress egy bármilyen az oprendszereddel kompatibilis AD HOC progit de ehez kell két külön hálózati kártya az az a gép kábelről kapja a netet és wifin tudja megosztani olyan nem naon van, hogy wifin kapja és osztja is
[ Szerkesztve ]
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
kano
nagyúr
válasz Balázzs #22645 üzenetére
Win7-re van ez.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sheep
addikt
hello
egy gondom van a defy-vel tegnap óta: nincs a felső értesítési sávon a 3g ikon és a nyilak, és nem megy az adatforgalom
tegnap este még fogadtam e-mail-eket, ma már nem tudok
a wifi működik, de szükségem van az adatforgalomra is
a dc switch sem működik, nem azzal van a gond
egy ötletem van: mivel kb tegnap éjféltől nem megy az az adatforgalom, lehet hogy a szolgáltató korlátozza? telenoros vagyok és 100mb-os csomagom van
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest