Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
válasz KisBundi #22053 üzenetére
Kösz. Volt már pár Sennheiserem de sajnos mind meghalt a 1 év után. Nekem és az öcsémnek is ugyan olyan fülese volt fél év különbséggel vettük, ugyan úgy halt meg mindkettő. Elment a bal oldala, nem adott ki mást csak recsegést. Ezek után én inkább passzolom őket. Bár ezt előre le kellet voltna írnom. Bocs! De azért kösz!
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
kano
nagyúr
válasz KisBundi #22323 üzenetére
És van valaki akinek piros a vakuja?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Edge
veterán
válasz KisBundi #22626 üzenetére
(#22602) akos727:
1. hsz-ben ott a lehetséges mogoldás:
- Fényképezés után a kamera alkalmazás lefagy, bezárul. Mi lehet a gond?
Ez a hiba a 2.34-es verziónál fordult elő néhány embernél, és számukra a 2.51-es verzióra való frissítés megoldotta a problémát. Fényképezési/videófelvétel problémák esetén a Settings/Applications/Manage applications/All menüben érdemes a Camera alkalmazásra egy Clear data-t nyomni, majd újraindítani a telefont, sok esetben ez is segít.rum-cájsz: mint aki az 1. hsz-t karbantartó egyént szólítalak meg, az SD kártya vs android media process dolgot bele lehetne rakni 1 hsz-be, ez a hozzászólásom segíthet a dolog megfogalmazásában. Köszi!
Gaberiellb:
2.2-n hoztad össze? Backstab-et próbáltad már?[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
scapegt
őstag
válasz KisBundi #22743 üzenetére
Nem az a lényeg Gondolom más is kapott ilyet
Egyébként nem tettem be a sim kártyát, 2mA-rel merült csak a teló. Most beleraktam, kíváncsi vagyok reggelre mennyit fog merülni. Talán a sim kártya "meríti" (értsd jól). Keresi a tornyot, vagy passz...tudom, hülyén hangzik, de úgyis tudjátok mire gondolok...bár szerviz előtt repülő üzemmódban, úgy, hogy semmi nem futott, kb 10 óra alatt merült 25%-ot, szóval lehet nem az a baj. -
Cyrin
addikt
válasz KisBundi #22743 üzenetére
hát én nem tudtam mi ez, amíg ki nem nagyítottam egy mondatot a képen, nálam ezek automatice mennek a kukába, hihetetlen egyébként , hogy ez a szocreál festészet tovább él, és vannak megrendelői, na meg olyanok akik ezt meg is festik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?