Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz killzone1987 #13807 üzenetére
közben jani már keresett priviben...
-
konigjanos
senior tag
válasz trane08 #13813 üzenetére
Mit szólsz ehhez? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ls.locker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5scy5sb2NrZXIiXQ..
megvan, ha kell...De lehet, hogy ez is tudja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.extendedcontrols&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5leHRlbmRlZGNvbnRyb2xzIl0.
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
azt hiszem, megy vissza a mentésből a cm9 +++ rom. Ez a cm10 cannon nekem túl sokszor belassul, szaggat, sokszor alig bírom felvenni a hívást, pedig azt nagyon utáltam már a cm7-nél is. ráadásul semmilyen pozitívumot nem találtam az ics-hez viszonyítva...
-
konigjanos
senior tag
van ötletetek, hová lett a gmail parancsikonom? nem lelem...
-
konigjanos
senior tag
lehet, hogy file-kezelőből megnyitva a hangot, ott hozzá lehet rendelni a névjegyhez...
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz pete_21 #14071 üzenetére
Azok a romok, amik fagynak nálad, nálam tökéletesen teljesítenek, mindet próbáltam napokig. Ha data wipe után is ez van, érdemes lenne még utoljára egy teljes mem.kártya formázás, esetleg csere ideiglenesen egy másikra, mert csak azon lehet valami, ami fagyasztja. Sok uninstalált program után marad szemét, ki tudja...
-
konigjanos
senior tag
válasz XenHai #14073 üzenetére
keresővel 10 mp alatt...
http://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_a_szukseges_plusz/hsz_12580-12580.htmlhttp://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_a_szukseges_plusz/hsz_12843-12843.html
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
válasz XenHai #14081 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree
ezzel nekem gond nélkül ment...
-
konigjanos
senior tag
az a v6 csak kellene a quarx cm10-be...szerintetek a cm9-hez hasonlóan itt is a java-val kell szarakodni?
-
konigjanos
senior tag
válasz belavagyokbp #14121 üzenetére
ha nem is a legfontosabb, de elég zavaró...
-
konigjanos
senior tag
válasz belavagyokbp #14121 üzenetére
új, cm10 bootanimáció van benne. ütős...
-
konigjanos
senior tag
válasz *droidika* #14204 üzenetére
az én tapasztalataim:
gps ugyan olyan gyorsan talál jelet, el nem dobja, 3 betűs pontos vele.
fc-t egyet sem tapasztaltam a napok alatt. wifi nem dob le, sebessége nem rosszabb. kamera, videó minden romban fos. az újabb szofverekben jobb az optimalizálás lsd project butter. egyenlőre a harveres gyorsítás miatt cm9-cmx vonalon rosszabb a memória felhasználás, de task manager megoldja.
a pc sem biztos hogy jó példa, mert most tettem fel egy régi szar gépre win7-et, és gyorsabb, jobb, mint az xp volt. -
konigjanos
senior tag
válasz *droidika* #14212 üzenetére
nem tudom, mennyire vagy hozzáértő (bár már párszor hangsúlyoztad) ahogy te sem tudom, én mennyire vagyok hozzáértő, de ez kicsit sarkos példa a pentium 3-al...miért nem egyből egy ibm at-re? teljesen átlag konfigról beszéltem, p4, 1.6 ghz, 512 ram. ez szerintem egy fos gép, de simán elmegy rajta a win7. de részemről vita lezárva. Azt viszont nem szeretem, ha egy szubjektív dolog (még használhatatlan a cm10) tényként lenne hangsúlyozva a topicban, és ezért esetleg többen nem mernék, akarnák feltenni. többünknek hibátlan, az általam preferált programok is szépen mennek, ergo szerintem A CMX KIVÁLÓAN HASZNÁLHATÓ NAPI ROM-NAK. pont.
-
konigjanos
senior tag
válasz *droidika* #14218 üzenetére
tényleg utoljára: "CM10 el szerintem még nemérdemes foglakozni"tele van bug gal".......max 1 nap nyomkodás össze vissza.....egyáltalán nem mondható stabilnak,még gyerekcipőben jár "
vagy: "nálam tiszta hiba volt minden területen"le is szedtem hamar"
elég figyelmesen olvastam? -
konigjanos
senior tag
app2zip programot használja valaki, jól működik defyn?
-
konigjanos
senior tag
fent van az új quarx? csak ,mert nem elérhető az oldal...
-
konigjanos
senior tag
van egy napelemes, beépített akksis töltőm. létezik, hogy -mivel nem 5 hanem 5,4 volt a kimenet- nem veszi fel a töltést a defy? ha igen, vajon mivel lehetne 0,4 voltot csökkenteni?
-
konigjanos
senior tag
válasz killzone1987 #14366 üzenetére
apróságok, de gyorsabbnak is tűnik elsőre. bár lehet, csak az úr rom placebo hatása
pl: nem fogadott hívás esetén a status bárt lehúzva rögtön van két opció: visszahív, sms.
Azt tudja valaki, hogy akkor az alap governor (az ondemand) lett a beépített boostedass v2? -
konigjanos
senior tag
Van új apex launcher. ha valakinek kellene...
-
konigjanos
senior tag
válasz killzone1987 #14530 üzenetére
a ram-ot én sem értem...egyszerűen semmi nem megy (task manager szerint) mégis 100 alatt van folyamatosan. mi a fene eszi?
-
konigjanos
senior tag
válasz killzone1987 #14536 üzenetére
igen. az egy dolog, hogy memóriában tartja a telefon meg az sms app-ot, de az nem zabálhat ennyit...mi más lehet?
-
konigjanos
senior tag
válasz Black Phone #14548 üzenetére
köszönöm, ez ígéretes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest