Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe10.10
tag
hello!
azt vettem észre, hogy ha erősen elkezdem rázni a telefont, eléggé kotyog benne az aksi.
nektek is ilyen, vagy csak az egyém van elcs@szve?Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
pepe10.10
tag
akkor jó, közben orvosolltam a problémát egy BKV jeggyel :
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Gepa91
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám lenne hogy, minap feltettem a cyanogen mod7et a motorola defi plusszomra, de amikor fényképezni akartam, a kamera kép forditva van, és videot sem hajlandó felvenni.. probálkoztam már a building.prop filében kitörölni horizontalandvertical sort ujrainditani a telot aztán beilleszteni aztán megint ujrainditani, de sajnos azsem oldotta meg a problémámat, ha ti már jártatok így kérlek mondjátok el hogyan csináltátok meg mert nagyon tetszik ez a mod és csak ezaz eggyetlen baja van köszi előre is a segítséget
-
Gepa91
csendes tag
sajnos még nemnagyon csináltam ilyet ezt a cyanogen modot is ismerősöm rakta fel:S eltudnád mondani hogyan csináljam meg? :S
-
Gepa91
csendes tag
lehet igazad van, de azért köszönöm nfcfx-nek a segítséget
-
Gepa91
csendes tag
ejj sikerült elsőre megcsinálnom köszi nektek!!!!!!!!!!!
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok, ismét segítséget kérnék!
2g/3g widgetet szeretnék, ami kapcsol is, nem csak belép a beállításokhoz.
Létezik ilyen?
Amit eddig találtam, az csak bevitt a megfelelő menühöz, de nekem kapcsoló szerü kellene.
Köszi előre is!"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
nfcfx
tag
válasz meridaharcos #3768 üzenetére
Biztosan 2g/3g kapcsolot szeretnel? Nem inkabb mobil adatforgalom kapcsolot szeretnel?
-
meridaharcos
senior tag
-
aboi
csendes tag
Helló. A hétvégén kimostam a Defy Plust a síruhám zsebében. Semmi baja. Gondoltam elmesélem. Üdv.
-
Defyektes_
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek pozitív tapasztalata valamilyen hívás rögzítő progival? Már vagy 10-et próbáltam még fizetőset is, de nem boldogulok. A legjobb eredmény amit elértem, annyi volt, h. először a hívót felvette, aztán pár hívás után engem, aztán meg semmit. A lányom T10-esén tökéletesem műxik, azt hiszem a "Call Recorder" MP3-ban vesz, beállított idő múlva automatice töröl....., de ezen meg semmi???? -
YAS-dude
őstag
válasz meridaharcos #3768 üzenetére
Nem létezik ilyen, állítólag az android kötöttsége miatt mindegyik widget csak odavisz a beállításokhoz. A cyanogen notification power widget az, ahol lehet 2g/3g-t kapcsolni, gondolom ők mélyebben belenyúlhattak a rendszerbe.
-
nortol
senior tag
-
Defyektes_
csendes tag
Köszi a gyors választ, ezek szerint valami nálam van elkefélve, mert visszahallgatva tisztán hallom a a kertből jövő kutyaugatást is, de a bejövő hangból még 1 reccsenést sem, alighanen a "Sannity" kever be, ......gondolom, mert valami hangrögzítési hibaüzenetet ír ki híváskor.
-
nortol
senior tag
válasz Defyektes_ #3778 üzenetére
Én tökéletesen hallok, engem tökéletesen hallanak, nincsen semmilyen csippanás, sem más jelzés.
A háttérben tökéletesen teszi a dolgát észrevehetetlenül... -
Phoenixy
senior tag
Az összes defy-s rom jó a defy+ -ra is?(miui-t akarom fölrakni egyébként és az defyre van)
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
szabof1
őstag
-
mazsi
senior tag
-
nortol
senior tag
"így is azt jelzi"
Úgy is csinál? :-)Merthogy nekem is ezt írta ki, de a telefonom sz@rt rá...
Ahogy írtam is, a hívó is, én is tökéletesen halljuk egymást, a felvétel pedig mégtökéletesebb.Az, hogy az egyedi szoftverkörnyezet mennyire szólhat bele a dolgokba, azt nem tudom, de minden bizonnyal beleszólhat...
Én nem próbálkoztam elötte semmi mással, ez volt az első.
Zip fel, reboot, és programtelepítés.
A programon belül pedig semmit sem állítottam. -
hoktar
csendes tag
Defy Plust-t (MB526)-ot vásároltam decemberben. Röhej, hogy azóta nincs hivatalos gyári (Stock) ROM. De nem is ez a baj. Hanem a baj az, hogy láttam sima Defy-t (MB525) CyanogenMod-al. Elsírtam magam, hogy a gyári fosos moroblur-os gányadék helyett van más, amely sokkal jobban kihasználja a telefon beállítási lehetőségeit, de nem tudom rátenni DefyPlus-ra. December óta eltelt barátok közt is több, mint két hónap. Azóta a DefyPlus-ok még mindig szervízrommal futnak. A komolyabb romkészítők, mint pl. CM és MIUI addig nem foglalkoznak DefyPlus-al, míg nem lesz rá egy stabil gyári ROM. Neszebasszus két szék közé a pad alá. Nem a telefon erőforrásával van bajom, mert az jó, bőven elég. Csak mi a fütyfürüttyőt csináljak, ha alig lehet testreszabni... de 'fészbúk, meg twittwer, meg motoblur az 'kölll! El megy a rákba a Motorola közép-kelet európai supportja is... pláne, hogy nincs! Ponyvaregény: Áhh puska kellett volna ba*zd meg!" helyett "Áhh samsung kellett volna ba*zd meg!"
[ Szerkesztve ]
Migiri-Migiri-Megyek!
-
nortol
senior tag
válasz Defyektes_ #3788 üzenetére
Természetesen.
Valamint a cwm-et is fel kell telepíteni, hogy a zipet is telepíteni tudd. -
meridaharcos
senior tag
Picit összezavarodtam.
Kissé feljebb olvasom, hogy valaki feltette a CM7.2-t (kamera és akku töltés is ok), most meg azt olvasom, hogy nincs még plusszra.
Most akkor hogy is van?"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
nortol
senior tag
válasz meridaharcos #3791 üzenetére
Lentebb vagy feljebb, most tök mindegy :-)
De a kérdés az volt, hogy az összes defy rom feltehető e defy+-ra.
A válasz az volt, hogy egyik sem.
Ami defy rom, az nem tehető fel defy+-ra.A CM7.2, amiről te beszélhetsz, az már defy+-ra készült akármi...
-
nortol
senior tag
válasz meridaharcos #3793 üzenetére
Innen talán elindulhatsz, a fájlokat minden esetre megtalálod, de hogy leírás van e...
Az xda-n biztosan -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
hol tudom beállítani az sms karakter számát ? -
nortol
senior tag
Buherátorok kerestetnek!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Motorola Defy+ telefonra gyakorlatilag elkészült a várvavárt .sbf fájl!
Viszont tesztelőket keresünk, akik fiatalok, bátrak és elszántak :-)
Ha úgyérzed, hogy szeretnél tenni a defy+ közösség érdekében, ha meguntad azt, hogy nem lehet buherálni a defy+-odat, akkor a buherátorok között van a Te helyed is!
Az egyetlen kikötés csak az, hogy a Te defy+ telefonodon is 2.3.5-ös android legyen, vagyis nem kikötés a "45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU"!
Az alábbi topikban lehet jelentkezni az sbf fájl kipróbálására és tesztelésére: Defy+ sbf fájl 2.3.5-ös androidra
-
mazsi
senior tag
válasz meridaharcos #3795 üzenetére
Írd be a keresőbe a szavakat és találsz több lehetőséget is. Én ezt ajánlom figyelmedbe. Az elődei problémásak voltak, de ebben már a kamera és az akkumulátor kezelése is tökéletes.
7.2 Cyanogenmod ROM létezik több tucat telefonra - Defyre és Defy Plusra is. Ha viszont még sosem csináltál ilyet, akkor több forrásból is olvass utána a dolgoknak. Pofonegyszerű a módszer, de könnyű elszúrni. Emlékeim szerint 5 lépésből lesz a gyári állapotból tökéletes CM. Sokan azért mondják, hogy a Defy+ kérdése nem megoldott, mert gyári ROM-ot várnak a leendő szervízlátogatás és garancia miatt. Szerintem kétszer cserélem a telefonom mire szervizbe kéne adni, de a marketing nagy úr
Ha viszont belevágsz egy új ajtó tárul ki előtted - a gyári fércmunkánál sokkal több lehetőséged lesz személyre szabni a telefonod kinézetét és működését. A házi ROM-okat nem tudja elkúrni professzionális szinten a Motorola fő ellenségei, a szoftvereseiEgy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Sterilzona
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest