- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
sziasztok!
ma azt hittem, hogy meghalt a telefonom. hazaértem 4%on volt az akksi, töltőre tettem és úgy egy kicsit neteztem, aztán otthagytam egy órát és mire újra ránéztem semmire sem reagált. mondjuk furcsa volt hogy már töltőn volt, és kb 16%ig fel is töltődött, hirtelen megkért hogy tegyem töltőre
aztán olyan szinten semmire sem reagált hogy a moto logó sem jött be. na itt azt hittem vége mindennek. de nem, USB-n a gépre kötöttem, és felvillant a fehér led!
betettem bootloaderbe erre meg azt írta hogy low battery vagy valami. szóval valószínűleg csak az akksi halt megam lehet hogy ez érett már, többször tapasztaltam különbőző (nem éppen gyári) romokon hogy szinte sütős volt már az akksinál, ami után többször újra is indult az elmúlt pár hónapban.
amúgy most a MIG rom volt fent, egészen jól muzsikált ezidáig
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
lordyka
aktív tag
-
-
arzén2
csendes tag
jó reggelt
cm9 epsylon 0723-ban élő háttérképpel elforduláskor megakad,egy pillanatra összemegy a kép
és nincs teljes képernyős videougy érzem valamit még be kellene állítanom
tudna valaki segíteni?
"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
csampei
senior tag
Sokakat nem értek!Itt van ez a Defy+++ Német rom!Egy hete van már fent,és teszi a dolgát!A gombsor világítás megy,videótelefonálás megy,gyakorlatilag minden funkciója megy,belassulások nincsenek,bár kisebb röccenések előfordulnak,de nem zavaró mértékben,ettől eltekintve,stabil,és gyors,FC-k nincsenek,és a kiadott script-el pedig a fogyasztása is tökéletes(ha ki sem esik a kézből egy nap,átlag használat 2nap,csak telefonálás 3 nap)Állítom az első főzött rom ami a gyári rendszer stabilitását túlszárnyalja,és akuidejét megközelíti,ha nem éppen hozza is azt!És mégis sokan a bizonytalanba fognak bele,aztán rájönnek hogy ez sem megy az sem megy,stb.
Nem értem!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
fil
őstag
A legújabb Quarx CM10-ben már működik a charge led is.
-
csampei
senior tag
válasz konigjanos #12959 üzenetére
Nem csak azt csinálja!A proc vezérlésén,és ütemezésén is állít,és leginkább azaz ami látható eredményt hozott.Amúgy a script pont nem azt csinálná,azt a overclock.conf fájl csinálja,de azt nem szabd feltenni mert ritka nagy marhaságot írtak bele,rendkívüli mértékben alulfeszeli a procit,aminek elsőkörben reboot az eredménye!
(#12957) fil
Nem használom,nem próbáltam,nem tudom!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
arzén2
csendes tag
válasz trane08 #12958 üzenetére
szia
nekem eddig minden "új" rendszer gyors volt és mindig jobbnak tünt az előzőnél
az apró hibák akadások csak napok hetek multán jöttek elő
nem hiszem hogy alkalmazás kavarna be mert szinte alig használok párat
epsylon 0723-ban élőh.kép akadás még korai
de meglehet valamit be kellene állítanom de nem tudom mit
"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
hk9mxz
tag
válasz konigjanos #12964 üzenetére
nekem nem engedte torolni... en sem tudtam felrakni a scriptet.
-
jgyuri21
csendes tag
Fel raktam a nemet romot de a scriptet nem engedi bemásolni.
-
Tibiajax
nagyúr
két kérdés:
- a mobilnetet (3g-t) hol tudnám lekapcsolni, hogy ne tudja használni? (csak wifit akarok, 3g-t egyáltalán nem)
- hívásazonosítást hol tudom aktiválni a telefonban? vagy azt csak a szolgáltató felől lehet?
(most mindenkire ismeretlent ír, ill. engem is ismeretlennek jelez másnál)
köszi[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
Feb 1.3-at elszúrtam... 84%ig töltött, tudom orvolsoni, vagy egyszerűbb újrahúzni?
-
jr1994
addikt
sziasztok!
tegnap késő este írtam hogy valószínűleg tönkrement az akksim, ha töltőre dugom, magától elindul és recoverybe be tudok lépni. de ha hagyom a kék lednél továbbmenni, akkor onnan a bekapcsolás nem folytatódik, olyan mintha kikapcsolna, csak éppen nem tudom visszakapcsolni. bootloaderbe egyszer tudtam belépni akkor sem engedett tovább low battery miatt. szóval gyárira sem tudom így visszaállítani. az lenne a kérdésem, hogy így hogyan gariztassam. jelenleg angliában vagyok de egy hét múlva otthon leszek. szerintetek vodafonehoz elég csak a tönkrement akksit bevinni? viszont ezt csak akkor tudnám biztosan ha másik akksival kipróbálnám hogy működik-e. tudnék most ebayről pl egy ilyet rendelni, ide is érne még amíg itt vagyok, csak nem tudom hogy érdemes-e?bocs a kisregény miatt, de tényleg nem tudom hogy most mit csináljakna, most amíg ezt leírtam töltőn volt, recoveryben rebootot nyomtam, és ELINDULT!!I jelenleg 21%-on van, és úgy néz ki töltődik. viszont a telefon elmehetne színésznek, már elhittem hogy valami megadta magát benne. ne igyunk előre medvebőrt, de talán mégse lesz baj
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szepba
csendes tag
Sziasztok!
Nektek működik a hívásvárakoztatás? Ha én hívok, ha engem hívnak, foglaltat jelez a telefon, a menüben pedig beállítási lehetőset nem találok.
Köszönöm a segítséget!
-
105kacsa
őstag
válasz mate0314 #12988 üzenetére
Kell egy másik fix hozzá cwm tudod telepíteni instal zip(cm7-es de az nem baj)priviben küld az email cimed és elküldöm a zipet.Várj itt van : http://www.filefactory.com/file/1t2r3hfl40en/n/CM7_Defy_Batt_Fix-signed.zip
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
laleeee
őstag
nah. kicserélték, ez már 2.3.6. remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
trane08
tag
Feldobtam epsy legujabb cm9 romjat... szerintem jelenleg ver minden cm9 buildot!!! Ha igy marad es nem lassul be, akkor kibekulok vegre a cm9el
[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #35202114 #12975 üzenetére
a hívószám így már ok. köszi szépen.
a 3g-s kérdésemben egészen pontosan a következőre gondoltam: ha nincs elérhető wifi, -tehát nem tudja azt használni, mert ugye azt én is beállitottam, h ha azt lát, akkor az menjen- akkor a 3g automatikusan ne kapcsoljon be, mert elkezdi használni pár alkalmazás és szépen ketyeg a számlám hónap végén meg fogom a fejem majd...
nincs szükségem mobilnetre egyáltalán, lehet ezt valahogy teljesen kiiktatni, h irja ki h nincs wifi aztán csao, ne legyen rajta net? -
XenHai
senior tag
A feb 1.3 mennyiben tér el sebességben és aku használatban az 1.2 től?
-
105kacsa
őstag
A cm10 felrakásához kell külön kernel a defy pluszra?
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bepken
veterán
válasz Tibiajax #12997 üzenetére
ha a mobiladat forgalmat tiltod, attól még a wifit tudod külön használni. a kettő egymástól teljesen független.
de én nem látom értelmét a görcsölésnek.... átlag 1500-1700 HUF havidíj fejében kapsz minimális netcsomagot, és nincs túlforgalmazási díj, csak korlátozzák a sebességed. biztonságosabb, kényelmesebb így, ráadásul net nélkül a 20%-át se tudod kihasználni a telefon funkcióinak...
szerintem gondold át!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest