Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dolfikavik

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy hónapja használok egy telenoros 640-et, alapvetően elégedett vagyok vele, pár "apróság" viszont bosszant. Esetleg más is tapasztalta ezeket a problémákat? Ha igen, mire jutott velük?
    Az első, a képernyő elforgatása. Ha képeket akarok nézni, és elforgatom a telót, vagy egyáltalán el sem forgatja a képet, vagy beletelik 6-10 másodpercbe, mire elforgatja. Egyedül úgy tudom fektetve nézni a képeket, ha a Lumia Camera appból megyek be a képek közé. Így viszont nem tudok böngészni, hanem vissza kell lépkedjek egyenként, ami nyilván nem megoldás. A képernyő elforgatásának letiltása beállítás nincs bekapcsolva. Netet bújva ez tipikusan olyan probléma, ami akkor jön elő egy Lumiánál, amikor Cyan-ról frissítették Denim-re a szoftvert, és állítólag a Lumia Camera okozza.
    A másik problémám a bluetooth. Ford Sync-hez csatlakozik a telefon a bluetoothon keresztül, letölti a telefonkönyvet, lehet hívásokat kezdeményezni az autón keresztül, lehet hívásokat fogadni, sms is megy, ez rendben is van. Viszont zenét nem tudok a telefonról átküldeni, illetve a telefon csengőhangját sem engedi beállítani, hogy ezen csörögjön, ha bejövő hívásom van. Az előző telefonom egy Nokia 700 volt, ott gond nélkül ment ez, tehát nem a kocsival és a Sync-kel van a gond. Megjegyzem a Sync is Microsoft szoftver, nem hiszem, hogy itt inkompatibilitási problémáknak kellene lenniük...
    Egyébként túl vagyok egy factory reset-en, mivel új a teló, ezért sok vesztenivaló nem volt vele. De ez sem segített rajta. Ha valakinek van/volt hasonló problémája, megoszthatná a tapasztalait :)

    Amúgy senkit nem akarok elriasztani a vásárlástól, sőt, ez egy remek ár/érték arányú telefon, minden fillért megér.

Új hozzászólás Aktív témák