- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen összekarcoltam a kijelzőt. Polírozható valamivel? Elég csúnya lettPécs City
-
legenda
Sziasztok,
Aki iPhone-nal használja az órát, hátha tud segíteni nekem, mert megfogott egy dolog:
iPhone XS Max a készülék, néhány napja váltottam rá és SMS érkezésekor nem jelez az óra.
Egy kapcsolódó opciót találtam az iOS-re készült Healt alkalmazásban; Üzenetértesítések, ez bekapcsolva, de ennek ellenére sem működik a dolog.
A korábban használt Note9 és előtte a Mate 10 Pro kapcsán sem volt ilyen gond.
Az iOS féle Health nem kapott annyi beállítási lehetőséget a különböző alkalmazások értesítése kapcsán, mint az Androidos verzió, ahol számtalan alkalmazás értesítése be- és kikapcsolható.
Írok azért pozitívumot is az iOS verziójúról, itt ha nem fogadott hívásom volt, akkor az ikon mellé kiírja és úgy is tartja megtekintésig az óra, hogy ki hívott korábban, Androidon ez nem működött, ha hívás közben nem néztem rá, utána már csak a nem fogadott hívás jele volt látható, az nem, hogy ki volt az elkövető.Buccer: Szia, Finomabb szemcséjű fogkrémmel megpróbálható, vagy megfelelő polírozó pasztával.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
huan
őstag
Sziasztok!
Szíjat hol tudnék venni a Huawei band 2 pro-órámhoz magyarországon?
Köszönöm! -
legenda
Sziasztok,
Firmware frissítés érkezett az órára; 1.2.53
-
-
legenda
válasz FireFox1996 #2262 üzenetére
Semmi extra, csak hibajavítást írnak - a firmware kapcsán problémával az előző verziónál sem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Eddig tapasztalatok.
Gyári szíj nálam még mindig kitart . Bár nyúlt a szíj, de bőven van még min szorítani.
Töltő csatlakozó műanyag bölcsője kezd kikopni.
Perec még mindig karc mentes az akkumulátorja pedig nem vehető észre hogy csökkent volna jelentősen az élettartama.
Az alkalmazás..... Hát régen minden jobb volt. Ezt az újat legszívesebben ha lehet nem is használom oly annyira hogy a telefonon is mellőztem egy törléssel.Konklúzió : érdemes volt megvenni? Igen
Ha kapható lenne továbbra is akkor ajánlanám? Nem.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scyllarus
veterán
válasz Luck Dragon #2264 üzenetére
Mi a baj az alkalmazással?
És főleg: hogy használod nélküle a perecet?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
válasz scyllarus #2265 üzenetére
Sehogyan sem használom most a funkcióit. Hétvégén teszem vissza az alkalmazást mert állandóan összeomlik, kifagy. Stb.
Pedig AndroidOne készüléken használom.
Majd megnézem hogy iPaden hogyan is muzsikál mert még azon nem próbáltam.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scyllarus
veterán
válasz Luck Dragon #2266 üzenetére
Én áprilisig Iphone-nal használtam, nem volt vele gond, de funkcionalitásban le volt maradva a droidos verzióhoz képest.
Akkor telefont cseréltem, az androidos program is hibátlan nekem, csak többet tud."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
A perec már anyósomnál van, én cseréltem egy Honor Watch Magicre.
Január elsejével volt egy ilyen bug az Egészségben, de 2 nap múlva kiadták a javító frissítést. Frissítsd az Egészséget, és rendben lesz, természetesen a jó adataid lesznek meg ebből az időből is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
válasz Luck Dragon #2266 üzenetére
Szia,
Sokáig használtam Androidon, illetve a feleségem most is, de sosem volt még ilyen probléma.
iOS-en szintén semmi gond, sőt, a kapcsolat kezelése még jobb, mint előtte volt nekem bármilyen Androidon (pedig volt Huawei, Samsung...stb.), bár az igaz, hogy funkcionalitásban/konfigurálhatóságban még mindig többet tud kicsivel az Androidon.
Az alvást is jól szinkronizálja le és kezeli az alkalmazás.
A szíj elhalálozását nagyon várom már, akkor az egész órát cserélném jobbra - minimum GT vagy abból a 2 -, de nem akarja megadni magát, pedig 21 hónapos már.
Kicsit nyúlt adott intervallum alatt, beljebb kellett csatolni, de annyi, minden más tekintetben rendben van a szíj és az óra is.[ Szerkesztve ]
-
Nekem is ennyi idős a perec, a megjelenésekor már rendeltem is.
Az elején sőt mondhatni a tavaly őszig talán jó volt....
Én arra gyanakszom hogy az újabb Android frissítés be zavarhatja az applikációt. Ezért marad az iOS.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scyllarus
veterán
Akkor nem tudom. A Band 2 egy 7-es Xiaomival, egy Honor Band 4 egy 9.1-es Honorral, három Honor WM szintén 9.1-es Honorokkal dolgozik a családban. Mindegyik produkálta a hibát elsején, mindegyiknél megszüntette egy sima frissítés.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
válasz Luck Dragon #2272 üzenetére
Lehet, hogy az új One nem tetszik még neki.
Én Android 9-ig használtam, a feleségemnél is 9-es van (EMUI 9.1) most és azzal is rendben van.
iOS most 13.3, de néhány korábbi verzióval is használtam már (tavaly szeptember végén váltottam rá) és azokkal is okés volt.bobb9: Szia, milyen telefonnal használod?
[ Szerkesztve ]
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Nem maradt valakinek tartalék szíja, amit már nem fog használni? Elszakadt a gyári, kellene helyette valami.Pécs City
-
scyllarus
veterán
Nincs itthoni forrás, sosem volt sajnos. Én is a fenti linkről rendeltem, amikor az én szíjam ment tönkre.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
miquci
tag
Üdv! Van egy ilyen karkötők, és most vettünk egy Redmi note 9s telefont és nem tudnak összecstlakozni. Valaki tudna segíteni. Köszönöm!
-
scyllarus
veterán
Ezt kitaláltam, kicsit pontosabban?
Az én egykori perecem a mai napig működik egy Redmivel.
Huawei Egészséget letöltve, azon keresztül (és csak azon keresztül, a rendszer BT csatlakozását nem használva!!!) próbálod?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
Na, bő 2 év (konkrétan 26 hónap) után, nekem is ledobta a szíjat, tőben elszakadt a csavarnál.
Új GT megrendelve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
calvin76
tag
Sziasztok!
Csak huawei telefonnál működik a GPS rásegítés? P20 Pro-nál 4 óra használat után (bringa nyomkövetés) alig merült (80-90%-on volt a töltöttség), a OnePlus 8 Pro-nál olyan mintha telefon nélkül használnám, 2 óra után már 40% körül van.
[ Szerkesztve ]
-
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, újratelepítettem a Huawei mobilt, s egyszerűen képtelen vagyok az Egészség app beállításaiban megtalálni, hogy hol lehet beállítani, melyik app értesítésére rezegjen a Band 2 Pro
-
legenda
válasz janosibaja #2294 üzenetére
Szia,
Egészség -> Eszközök -> Óra -> Értesítések
-
NPeete
tag
Ha esetleg valakit még érdekel: a vásárlás óta nyomozgattam, küzdöttem azzal, hogy lehet-e órával rögzített gps-alapú edzést valahogy más alkalmazásokba, pl. Stravába kiexportálni.
Nos, pár hónapja valaki csinált egy Health Sync nevű appot (bár én csak most találtam rá), amivel ez közepesen körülményesen - viszont egész jól végigvezetve - megoldható. Az app ugyan trial verzió után fizetős, de nekem megérte (ez határozottan nem fizetett hirdetés, nekem tényleg bevált...). -
-
NPeete
tag
Nálam még mindig működik, viszont pár dolgot azért figyelembe kell venni:
- mindeképp engedélyezni kell Huawei Health-ben a Me / Privacy Management-ben a Link Huawei Health Kit-et (talán: Én / Beállítások alatti menüpont, aztán legörgetni középre)
- nálam minden egyes Health Sync szinkronizálás előtt a Me / Settings-ben nyomni kell egy Sync data manually-t és várni pár percet (talán Én / Beállítások menüben a legfelső gomb)
- alapból csak aznapi edzés syncelődik, visszamenőlegesen a fizetős változattal lehet syncelni
- elvileg a Health Sync csak feloldott képernyő mellett syncel rendesen
(ad1: ezért is mondtam, hogy közepesen körülményes sync-elni...)
(ad2: sejtem hogy te magyarul használod, én viszont angolul, sajnos nem tudom, magyarul hogy vannak ezek a menüpontok, megpróbáltam tippelni)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs