Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz Hieronymus #6733 üzenetére

    Tudom hogyan kellene működnie, de nem megy úgy ahogy kellene ezt írtam. A júliusi biztonsági frissítést éjszaka indítottam el, gondoltam majd megcsinálja, reggel újraindítom és annyi. Lefekvés előtt ránéztem még megy-e a letöltés/telepítés és úgy raktam le hogy a folyamat ment(nem kapcsoltam ki semmit éjszakára hogy ne legyen gond). Reggel felkelek, el volt akadva és rá kellett nyomni hogy folytassa és még utána nem tudom meddig szarakodott mire kiírta hogy indítsam újra. És ez az eljárás folyton jelen van, pedig mikor elindul a frissítés csak olvasgatok a telón Chrome-ban vagy a Facebook megy, szóval semmi megterhelőt nem csinálok de így is folyton rajta kapom hogy megállt a folyamat és órák után is ugyanúgy van.
    Nem értem miért nem úgy történik mint más gyártónál, letölti pár másodperc alatt és kér egy újraindítást, 2 perc és telepítve van. Mi haszna ennek így?
    Komolyan nem értem néha a Google -t az ilyen irritáló szarságai miatt aminek semmi értelme. Szerencsére csak 1 ilyen szívatás van egy hónapban.

Új hozzászólás Aktív témák