Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • japunk

    aktív tag

    Sziasztok!
    A héten nekem is megérkezett egy sima 7 a B-teltől, leírok pár tapasztalatot vele kapcsolatban.

    Szerdán megérkezett majd átköltöztem rá a Oneplusomról, de az ujjlenyomatolvasó botrányosan szar volt, kb 5ből 1x ha eltalálta az ujjamat. Csináltam egy gyári visszaállítást egy másik beállítás miatt, azóta hibátlanul megy az olvasó, igaz nincs olyan szinten mint a Oneplus-é, de teljesen jó, a párom S20FE-jétől még mindig fényévekkel jobb. Utána beállítottam magamnak mindent, melegedést kb egyszer sem tapasztaltam eddig kivéve amikor átköltöztem és telepítette az alkalmazásokat. Fel akart telepíteni egy 70-75 megás frissítést de olyan tetűlassú hogy hagytam, hogy csinálja a háttérben.

    Szerda este feltöltöttem 100 százalékra (Anker Nano II-es töltővel, tudom ajánlani) és most dugtam csak fel tölteni 18 százalékon. AOD folyamatosan mutat mindent, általában csak social media, reddit, hírekre használom a telefonjaimat de azokra elég keményen, szóval az üzemidővel elégedett vagyok.

    Telefonálás eddig nem sok volt mivel alapból nem beszélek sokat, egyszer volt csak egy anomália, hogy hívtak, a telefon jelezte hogy elindult a hívás de a másik fél úgy hallotta mintha fel se vettem volna. Utána felhívtam és ment minden hibátlanul (Telekomos vagyok).

    A kamerája szinte tökéletes, legalábbis számomra, utoljára a 4a-val tudtam ilyen szép képeket készíteni. :D

    Egy dologban kérnék még segítséget: rendes SOT időt honnan nézitek? Ha jól emlékeztem eddig a legutolsó teljes töltés óta mutatta az értékeket de most meg csak a legutóbbi 24 óra alapján látom.

    [ Szerkesztve ]

    The owls are not what they seem.

Új hozzászólás Aktív témák