Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Šolaire

    veterán

    Nekem tetszik. Főleg mert telefonon látni a hőmérsékletet. Sokszor jól jönne. :)

    Egyébként van létjogosultsága. Ugyanis vannak olyan konyhatechnológiai műveletek ahol igenis fontos és számít a hőmérséklet.
    Egy példát ragadnék ki a sok közül.
    Amikor a csokoládét olvasztjuk a mousse-hoz akkor például 50 celsius fok fölé nem nagyon melegítjük a vízgőzön. Utána a fehérjét se mindegy hány fokos csokihoz rakjuk mert kicsapódik, a kész termék nem lesz szép.
    Mindent a helyén kell kezelni. Ottholra gasztro iránt érdeklődőknek nem létfontosságú de ha van jól tud jönni, viszont konyhára napi munkába elengedhetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    “Praise The Sun” \[T]/

Új hozzászólás Aktív témák