Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snake1977

    őstag

    Sziasztok, egy érdekes problémába ütköztem.
    Napok óta a hibát keresem, vettem egy samsung 970 evo plus nvme ssd-t.Kapott új friss rendszert, amint inditom a unigine superpositiont resetel a gép.
    A régi rendszerenen hiba nélkül üzemelt, még nem töröltem a régi oprendszert, vissza mentem a sata ssd-re, arról inditva hiba nélkül lefut a teszt, szereztem egy másik nvme ssd-t egy szintén samsungot egy 256gb pm961-et, új rendszer telepítése után és erről is hibátlanul megy, ugyanezt a rendszert ráhúztam még egyszer a 970-re, lépésről lépésre haladva ahogy a pm961-en, és ugyanúgy resetel a 970 evo plus amikor elindulna a unigine superposi.
    Maga az ssd egyébként a HDS szerint 100/100-as, abszolút hiba mentes minden teszt szerint, egy barátomtól vettem aki pár hetet használta szintén amd konfiggal és nála probléma mentesen működött (még garis). Mindkét ssd gen3 x4-es.
    Esetleg van ötlete valakinek hogy mi lehet a baj?
    A konfigom Ryzen 2700, 2x8gb G.skil aegis ram, msi b450 tomahawk lap (legfrissebb stabil biossal), és ugye a radeon Mi8 instinct R9 Fury Nano biossal.

    ...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Új hozzászólás Aktív témák