Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • seawolf570

    aktív tag

    válasz Gedeon31 #1168 üzenetére

    Miért nem kéne elégedettnek lenni?

    5M-es kamera bőven elég, ha nem fogom a fényképezőgépemet és azzal csinálok képet. 1G belső tárhely is elég, manapság fillérekért kaphatóak a 16G-ás SD-k (én 6,5 k-ért vettem CL 10-es Samsungot).
    Az IPS kijelző szerintem a piacon lévő egyik legjobb mobil kijelző, Ahogyan azt már írtam is. az Amoled-nek szebb színei vannak, de azok mesterkéltek, nem valósághűek. Az IPS kevesebbet fogyaszt és jobb a fényereje és a betekintési szöge is 180 fok.
    A hardver nagyon gyors, bőven elég a két mag és az 1G RAM is, nekem még nem sikerült megakasztani semmivel.
    Gyári hibás telefon mindig is lesz és olyan is ami elromlik. A Samsung-ok és a HTC-k is ugyanúgy tönkremennek, ez szerencse kérdése. A főnökömnek hívás fogadásakor rohadt meg a HTC-je (a kijelző megfagyott és úgy is maradt), a szervizben azt mondták kuka, nem sikerült életet lehelni belé.
    Az anyagminőség kiváló, nem recseg, nem ropog, az illesztések tökéletesek. A jelenlegi ára is nagyon jó, főleg a T-nél előfizetésre vállalt hűség hosszabbítása esetén.
    Ezek után miért ne legyek elégedett? Biztos vannak jobb telefonok sőt, de azok drágábbak is. Az igényeimet teljes mértékben kielégíti. Eddig soha nem volt LG telefonom, de most kellemesen csalódtam a márkában.
    Egy nyűgöm van vele, az app-ok áthelyezése SD-re, de reménykedem benne, hogy ez javítva lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák