- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinho
tag
Csináltam egy fotót, arról a részről ahol látszik a kijelző alatt a por. Húú, így lefotózva még csúnyább.
Szerintetek ez javítható?[ Szerkesztve ]
-
Fehdavee
tag
válasz lorinho #1401 üzenetére
Szerintem javítható ha szétszeded a telót! De mivel garanciás nem tudom hogy be tudják e azonosítani hogy szétkaptad.....vagy esetleg szervizbe mit mondtak vagyis gariba?
Kb minden ilyen telót könnyű szétszedni...Már sokat szétszedtem nem nagy dolog....
Pl. http://www.youtube.com/watch?v=XDZuEhafZ5U
Üdv.DávidMI Mix 2
-
Fehdavee
tag
Amúgy szerintem is megcsinálják a gariba!
Üdv.DávidMI Mix 2
-
csababarca
őstag
Remélem kijön erre is a JB. Kíváncsi vagyok rá.
Amúgy kérdés: ha USA-ba veszek független telót, akkor azt simán tudom itthon használni? mert nézegettem,és 15-20ezer forinttal olcsóbbak. Nyáron úgyis megyek ki,szóval megúszom a vámokat,meg ilyeneket.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
bubus66
nagyúr
válasz csababarca #1405 üzenetére
Igen csak arra figyel, hogy tudja a GSM hálózatot.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
csababarca
őstag
Egy csomó telónál látom,pl legutóbb egy blackberryn,hogy a facebook le van szinkronizálva a naptárral,és kiteszi a kezdőoldalra a születésnapokat.
Androidon ezt nem lehet megcsinálni?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
törölt tag
1 hónap??? Jézusom, mit csinálnak vele, atomjaira szedik meg összerakják? Nemtudom ti észrevettétek-e, de frissült a lapozó animáció, legalábbis nekem új dolgok is lettek benne és nagyon tetszik Nem, nem app miatt frissült, nem is írta h frissítette volna, bár frissített ezt-azt lehet az is benne volt.
-
-
gaborh
aktív tag
-
wool12
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan appot keresek amivel össze tudom szinkronizálni a facebookomat a contactjaimmal?
Iphonera egy nagyon jó app volt még de erre semmit nem találtam.
Köszi előre is! -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz csababarca #1408 üzenetére
-
dandy91
tag
Üdv rootolásban és rom cserében tudna valaki segíteni ?
jb várható az l7-sre ?"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
Fehdavee
tag
Úgy olvasgattam biztos helyeken hogy lesz...
Üdv.DávidMI Mix 2
-
törölt tag
-
dandy91
tag
na akkor addig várok a cutom rommal és a rootolással
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz csababarca #1428 üzenetére
én is
nagyom várom -
wool12
csendes tag
srácok mit vártok a jelly beam től???
Szerintetek gyorsabb lesz?
A telefonom már kezd belassúlni pedig csak csütörtök óta van meg, remélem javítanak ezen.
Köszi -
OldMike
őstag
válasz csababarca #1431 üzenetére
Helló!
Újonc vagyok a telefontémában, ezért kérdezem, hogy a JB telepítés a meglévő adatok elvesztésével jár-e? A teljes adat- és beállításmentést hogyan kell csinálni? A JB telepítési lehetőséget várhatóan felkínálja majd a PcSuit?
Itt többen is használták már az "újraindítás" kifejezést. Ez a telefon egyszerű ki- és bekapcsolását jelenti, vagy valami mást?
Köszönöm42LM660S
-
dandy91
tag
válasz OldMike #1432 üzenetére
megnyomod a "power" gombot es kidobja h ujrainditas repulo uzemmod es kikapcs sztem egyertelmu. ha be van allitva a telon h auomatikus szoftverfrissites akkor majd fog nked jelezni h van uj elerheto szoftver gondolom a tobbiben nem tudok segiteni en is uj vagyok
-
OldMike
őstag
válasz dandy91 #1433 üzenetére
Köszönöm. Remélem nem nagyon lesz olyan gondom, ami miatt kellene az újraindítás, de jó tudni. Nekem a PcSuit jelezte a v10k frissítést, pedig a telefon nem volt rákapcsolva. Majd meglátjuk, hogy a JB-t fogja-e jelezni.
Talán egy szakértő megmondja, hogy jár-e adatvesztéssel a JB-re áttérés. Nem vagyok benne biztos, de mintha a v10k-nál a PcSuit felkínált volna adatmentést. Akkor nem kellett, mert minden megmaradt a frissítés után, ezért vagyok bizonytalan.42LM660S
-
törölt tag
Erre én is kíváncsi lennék, hogy ha frissül a 4.1-re, akkor elvesznek az alkalmazások ill. adatok? Végülis szinkronizálódnak, de az alkalmazásokat most megint előszedni... :/
A telóban van egy alap frissítési menü, azon keresztül is lehet frissíteni, vagy mindenképp gépen keresztül kell végbe vinni a frissítést? PC suite-t gondolom felrakni és azon belül lesz a frissítés, nem tettem fel végülis még mióta megvan a teló.
-
dandy91
tag
biztonsági mentést hogy készítek ?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz OldMike #1435 üzenetére
Mielőtt nekilátnék a ROM cseréjének, a régi szoftvert lenullázom, a Settings/Privacy menüpontban nyomok egy Factory data reset-et. A telefon újraindul, de nem kezdem el beállítgatni, hanem kikapcsolom. Belépek a gyári recoverybe, ami a következő módon történik: akkut kiveszem, akkut visszarakom, majd nyomva tartom a hangerő növelő és a bekapcsoló gombot egyszerre. Amint a képernyő háttérvilágítása feléled (kb. 3 másodpercnyi gombnyomás után), elengedem a gombokat, és egy fekete képernyő fogad, bal felső sarokban a felirat: Bootloader
Ekkor összekötöm az USB kábellel a gépet és a telefont, és hagyom, hogy a Windows telepítgesse a szükséges drivereket (feltéve, hogy ez az első alkalom, hogy ilyen módban kapcsoltam össze őket). Ha rendben végzett a dologgal, elindítom az RSD Lite-ot, sikeres kapcsolat esetén a program érzékeli a telefon jelenlétét – Status: Connected… Ezután a Filename ablakban kikeresem a letöltött .sbf fájlkiterjesztésű gyári 4.1..-es ROM-ot, majd rányomok a Start gombra. Ez eltart ~5 percig, és amint végzett, automatikusan újraindul a telefon. Az újraindítás még további 2-3 perc, csak akkor húzom le a telefont a kábelről, amikor a programban a result fül alatt megjelenik a PASS felirat. Ha esetleg azt írja ki a program, hogy manuálisan indítsam újra a telefont, holott az már újraindult, akkor sincs gond, nyugodtan le lehet húzni a kábelről.
Tehát ebben az állapotban a 4.1..-es jelölésű, “fél-bluros”, hivatalos, közép-európai (CCE) ROM van a telefonon, ami olyan, mintha most vettük volna ki a dobozból a telefont.
factory reset ajánlok előtte
nekem is ez lesz az első rom cserém -
wool12
csendes tag
srácok miért van az hogy az sd kártáym ami benne van 2gb os folyamatosan eltűnik, ma még délután látta hogy bennt van most meg nem... de sokszor csinálja ezt.
-
dandy91
tag
válasz BlackmMmDog #1443 üzenetére
de nekem mondja a program hogy frissítés előtt csináljak biztonsági mentést ? le írod hogyan tudok ?
-
sebe
tag
Sziasztok!
Én örülök, hogy jön a JB Várom már, remélem hó végére már pakolható lesz..
A legjobban az foglalkoztat, hogy ezt az unalmas kék szürke kombinációt lehet-e majd változtatni..
Viszont még mindig nem tudom feldolgozni azt, hogy amikor csak csörgetni akarok a közelség érzékelő sokszor csődöt mond....
Tehát hívom nem veszi fel vagy csak csengetni akarok nem tudom a telót kinyomni akármit nyomhatok rajta csupa fekete és hallom, hogy kicsöng és semmi...az aksit kiveszem vagy ha a másik fél kinyom akkor visszajön minden. Valaki találkozott már hasonlóval? Ha igen mi a megoldás? Van valami app erre a problémára nagyon vacak és idegesítő..."Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz dandy91 #1445 üzenetére
[Google Fiókjához kapcsolódó ]
(#1444) wool12
ez nálam is eljátssza szintén 2 Gb-os,Mindig ki kell vennem az Sd vagy újra indítani
Az hitem hogy microm rossz, nem volt erőm kicserélni[ Szerkesztve ]
-
wool12
csendes tag
valami megoldás esetleg van erre?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs