- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoky21
tag
Nem tudjátok h az L7-ben van-e olyan funkció, ill. ha van hol lehet beállítani, h gépelés közben, a készülék jobb vagy bal oldali kocogtatásával lehessen mozgatni a kurzort? A Black-emben volt és most nagyon hiányolom...
-
Snoky21
tag
...és még 2 kérdés, mik azok az alkalmazások, amiket nyugodtan letilthatok, hogy plusz memóriát szabadítsak fel és nem befolyásolják a rendszer futását?
Hogy tudom a zenelejátszó és a galéria elől elrejteni azokat a képeket, zenéket, mappákat, amiket nem szeretnék h figyelembe vegyen? Eddig mindig boldogultam, mert létrehoztam egy .nomedia nevű fájlt és akkor az adott mappa tartalma rejtve maradt. Most viszont ugyanúgy látszódik. Vagy ez a megoldás csak az SD kártyán működik, a belső tárhelyre nem érvényes? :S
-
jooker82
nagyúr
Ezeket tiltsd le..
Plusz a fejlesztéseken belül van olyan h háttér folyamatok korlátozása,ott válaszd a nincsenek háttér folyamatokat...
A szoftfrissitést is leállithatod,plusz az időjárást,ha nem muszáj ne inditsd el...inkább az időképet töltsd le..az nem eszik semmit..
A második kérdésednél nem tudom milyen képekre gondoltál..kicsit bővebben..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Snoky21
tag
válasz jooker82 #406 üzenetére
Most nem is főleg a képek érdekelnek, hanem a zenék. Munkába jövet menet fülesen zenét hallgatok és vannak a telómban külön mappában több órás mixek is (házibulikra). Eddig egy ilyen mappába csináltam .nomedia fájlt és akkor a zenelejátszó nem látta, csak akkor játszhattam le, ha mondjuk a polaris office-ból indítottam el.
-
Snoky21
tag
válasz jooker82 #408 üzenetére
Na közben a szoftverfrissítésen kívül mindent letiltottam, azt nem tudtam, nem engedi. Időjárásnak én is az időképet használom. Köszi a segítséget Az nem értema futó alkalmazásoknál miért akarja mindig futtatni a zenét? Ha nem megy meg leállítom akkor is mindig visszatér... :/
Kicsit olvasgatok akkor hátha találok megoldást az elrejtős problémámra. Nem tudom mi lehet a baj, eddig ez a .nomedia-s cucc működött. A 4.0-s android nem szereti vagy a belső tárhelyen nem működik... még próbálgatom
-
jooker82
nagyúr
Próbáld memkártyára másolni...
A szoftfrissitést,állitsd le és töröld..akkor nem fog futkározni,egészen az ujrainditásig...
A zene végleges leálitásához,pedig azt a korlátozást jelöld be amit javasoltam és kb 4-5 perc múlva leáll,ha már nem használod...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Snoky21
tag
válasz jooker82 #412 üzenetére
Némiképp gyorsult igen és több a szabad memóriám is Olyan kemény appok nincsenek rajta, amik az előző telómon voltak... egy vírusíró, igo, noled, két böngésző, meg 1-2 apróbb meg néhány játék.
Feltettem most egy olyan app-ot ami direkt elrejti amit akarsz, az is azt csinálta mint én. Létrehozott egy .nomedia fájlt, de úgyanúgy nem történt semmi... ide már szakember kell
-
Snoky21
tag
Ismét megfogott egy oly egyszerűnek tűnő dolog... csupán a névjegyeimhez szeretnék fotót csatolni, hogy amikor hívom, vagy ők hívnak engem megjelenjen a képük. Azokat a névjegyeket, amikhez szeretnék képet társítani, áthelyeztem a telefon memóriájába, majd mindhez hozzáadtam a megfelelőt. A névlistában meg is jelenik a bélyegképük, meg ha rájuk tapizok a borító képük is, de amikor hívnak, vagy én hívom őket, csak egy fantom van a háttérben... Mit rontottam el?
-
anonymus244
csendes tag
Sziasztok! Kikérném a véleményeteket... Venni szeretnék egy középkategóriás okostelefont és 3 mobilra szűkítettem a listát: LG Optimus L7, HTC One V, és Samsung Galaxy Ace 2. ti melyiket ajánlanátok?
és még egy kérés: kíváncsi lennék hogy milyen tartozékokat kapok ezekhez a telefonokhoz vásárláskor? -
jooker82
nagyúr
válasz anonymus244 #419 üzenetére
Hát én HTC-t alapból nem vennék,elég gyengék a kijelzői.... A samsungra meg ki tudja lesz e ICS.... Ez az L7 meg jó kis telefon,ICS-el,ami lényegébe hibamentes... Szlép dizájn,meg szép kijelző...
Az L7-hez NFC tagokat is kapsz,a többihez nem tudom...
általába töltő,headsetLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
flash-
veterán
a tesztfotók nem bp 7.ker nyár utcában készültek?
-
powered
tag
Hali! Most vettem L7-et annak ellenére hogy szét fikáztátok! Sokkal jobb mint a 2x, azt egyenesen utáltam, persze lehet ezt is meg fogom idővel . Annyira nem zavaró a lassúsága, a 2x is csak újraindítás után volt gyors aztán belassult... Nagyon szép karcsú darab, könnyű és olcsó lesz, az tuti(1-2 hónap) amúgy full sgs2 feeling a telefon...
Lévén hogy lg az első probléma elő is jött... Marketről nem tudok letölteni ,mert a csomagfájl érvénytelen hiba üzenet fogad... valaki járt már így ,mi lehet a megoldás?
Én nagyon olcsón hoztam el a telenortól szinte bagóért, de nem bántam meg. Majdnem Sola-t vettem. -
jooker82
nagyúr
Üdv a klubban..
Az,h nem tudsz letölteni marketról nem az LG hibája..
Velem még nem fordult ilyen elő,de szerintem itt swenki mással sem...Csatlakozik olyankor nethez?? wifin,v 3G-n használod...próbáld ki mindkettőn..Esetleg újrainditás,v nem tudom...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
powered
tag
3G-n engedi a letöltést WIFI-n nem
-
jooker82
nagyúr
ezekből nézelődhetsz,h mi lehet a gond.... valahol hátha irnak róla konkrétat,de szinte minden telónál megtaláltam...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
powered
tag
válasz jooker82 #427 üzenetére
Köszi! Közben kiderült a melóhelyen is műkszik a wifivel , csak otthon nem
Továbbra is tartom, hogy jó telefon, megéri a pénzét. Sokan az árával jöttök , pedig az LG mindig ár/érték arányban a legjobb! Nincs két mag benne nem ér el 8500 pontot benchmarkokon, viszont 2 napig bírja az aksija
-
batai15
félisten
Ezt nekem egy resi meg oldotta.Egyébként meg akkor a wifi routert kell át állítani más szabványra, mert lehet régi (g/n)
vettem am a telóra faszántos fehért tokot,(s line) tökre mint a 4xhd mivel a hátlap kopik. -
dlaj
őstag
Érdeklődöm, hogy ennél a telefonnál valami extra szoftverrel nem lehet 720p-s videót készíteni? Próbáltátok már?
-
powered
tag
Jól sejtettem .. egy komolyabb játékot lefuttattam (summitx) vmi snowboardos.
Szaggatott eléggé. De nem is vártam mást. -
Snoky21
tag
Próbálgatok filmeket tenni a telóra, és többnél tapasztalom h a filmet lejátsza, de kiírja h a hang formátuk nem támogatott? Rosszat töltök le vagy mi a gond? Egyin legnagyobb torrent oldalról töltögetek, dvd, vagy br-rip-eket...
-
Snoky21
tag
válasz jooker82 #442 üzenetére
mx playerrel létezik h felismeri ezt a formátumot? volt fennt a telómon, de letöröltem mert nem láttam értelmét, most megpróbálom újra...
(az a baj figyelgetem és szinte mindegyik filmnek ac3 a fang formátuma)még vmi, mx player codec-et kell a lejátszó mellé letölteni? és ha igen melyiket? armv5-6-7?
[ Szerkesztve ]
-
-
powered
tag
válasz jooker82 #448 üzenetére
Nem nagyon, tehát akkor megoldható a root..
Én még személy szerint nem piszkálgatom, de már kezdem unni viszont az aksi, az nem rossz, fényerőt 28% -ra állítottam így is nagyon szép... most volt a 3. nap hogy megy és 9% -van na ez a nem mind1 !Kipróbáltam egy játékot Kinectimels , lagolgatott + lefuttattam antutut bencset 3113 pont.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs