- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz csababarca #1024 üzenetére
Majd egy kis beszámolót kérhetnék róla? Sebességben jobb e stb.?
-
Pantal
senior tag
válasz OldMike #1234 üzenetére
Nem kell félni, ha nincsen mobilinterneted, akkor is talál jelet, csak így tovább tart a pozicionálás, de amint megvan, már olyan, mint egy sima GPS.
Ezek szerint nem cellainformációkat használ az AGPS (bár bevallom, én is így tudtam), hanem adatforgalmat. De mint írtam, az nem probléma, ha nincs internet út közben, a lényeg, hogy legyen egy offline navigációs programod, térképpel, amit előzőleg, mondjuk WiFi-n keresztül letöltöttél. Érdemes, ha van egy kis időd, kipróbálni otthon, nehogy élesben érjen meglepetés. -
Pantal
senior tag
válasz badxgirl #1239 üzenetére
Találkoztam ilyennel! Barátnőmnek van ilyen telefonja, ugyan ezt a hibát produkálta T-s kártyával! Furcsa módon az én kártyámmal ilyen hiba nem volt. A megoldás az volt, hogy a telefon szoftverét egyel régebbire cseréltem, factory reset, és utána jó lett. Szoftvercsere nélküli factory reset se oldotta meg nálunk a problémát.
-
Pantal
senior tag
válasz #99546112 #1256 üzenetére
Valami rosszat olvastál L9 ügyben, nekem L9 van, bnőmnek L7, tudom, mik a különbségek, L9 hidd el nagyon simán megy és nem akadozik, néha a launchert újra tölti, de én lecseréltem apex launcherre, az nem töltődik újra. Egy szó, mint száz, az L9 nem akadozik egyáltalán, és nem lassúcska.
-
Pantal
senior tag
válasz Black Smile #1279 üzenetére
Én úgy tudom, ha a telefont újra indítod, akkor azok a programok is elindulnak, de lehet, hogy tévedek.
-
Pantal
senior tag
válasz bubus66 #1300 üzenetére
Kinek mi. Nekem is megvan véve a Nova, mégis a free Apex-et használom, mert az jobb. Holo meg azért más, mert az elfut 2.3-on is, kevésbé van 4.0+-ra optimalizálva. Mert ugye Apex és Nova nem fut el 2.3-on. ADW meg megint más, nálam azért Apex a nyerő, mert szeretem a stock Androidot. Ezért is várom a CM10-et, esetleg CM10.1-et.
-
Pantal
senior tag
válasz ziarimotachi #1305 üzenetére
Szvsz Ace2 jobb választás. Teljesítményben jobb, és ha jól tudom arra már kijött a JB.
-
Pantal
senior tag
Official CM10 Nightly.
Kapcsolódó XDA Topic.
-
Pantal
senior tag
válasz csababarca #1323 üzenetére
Igen, CyanogenMod 10 rom, de még elég bugos, érdemes a fórumot követni.
-
Pantal
senior tag
Felraktam a CM10-et barátnőm telójára, mit ne mondjak, órákat vett igénybe, még csak ma jelent meg, meg vannak vele telepítési nehézségek, de egyelőre pozitív a véleményünk róla, gyorsabb tőle a telefon. Be nem lakott rendszeren 200MB szabad RAM, belakva 160MB körülire lemegy, de még így is gyors! Holnap lehet csinálok egy vidit, és megmutatom.
-
Pantal
senior tag
Működik rendesen köszönöm szépen. KDZvel frissítésnél ne a hangerő- gombot, hanem a hangerő+ gombot nyomjátok!
-
Pantal
senior tag
válasz csababarca #1473 üzenetére
Factory Reset kell telepítés után. DE! Nem marad meg semmi cuccod. Viszont erősen ajánlott a Factory Reset, mert ha nem csinálsz, akkor a régi programok összeakadhatnak az új rendszerrel, és az aksi is gyorsabban merülhet.
-
Pantal
senior tag
válasz csababarca #1476 üzenetére
Telefon összefoglalóban le van írva, felül a fórumban. De még egyszer szólok, minden törlődni fog, amit tudsz szinkronizálj fel google fiókba mondjuk és akkor onnan vissza tudod tölteni.
-
Pantal
senior tag
válasz #99546112 #1479 üzenetére
Smsre is van megoldás, bár én azt még sose mentettem, úgyhogy ebben nem nyilatkozok. Képeket egyszerű, ha lehúzod gépre, usb kábelen keresztül. Alkalmazásokat meg nem érdemes titaniummal lementeni, aztán visszarakni, mert akkor visszaállítjuk a factory reset előtti állapotot (vagyis feleslegesen reseteltünk akkor).
-
Pantal
senior tag
Már egy ideje van JB, és pozitív róla a véleményem.
Most nézem, ez CM10, arról negatív véleménnyel vagyok, sebességben nem rossz, de sok apró hibája van, sokszor pl befagy a kép, nem tudod a hívást fogadni, vagy épp reggel az ébresztőt kinyomni. Gyári JB köröket ver rá.
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
-
Pantal
senior tag
Egyszerű: kevés a telefon ramja, és a JB többet foglal, mint az ICS (cserébe gyorsabb!). Nem kell letölteni olyan alkalmazásokat amik futnak a háttérben (fb, viber) és tudsz letíltani is pár gyári alkalmazást. Hozzáteszem, mi nem szedtünk le semmi háttérben (is) futó alkalmazást, nem is tiltottunk le semmit, és így gyors a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest