- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miselin
tag
Újabb 2.1-es ROM jelent meg, ezúttal a FÁK országainak.
Cis GT540.ACIS V20B 2010-10-06
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
joestone
addikt
Az app2sd tartalmaz egy hibát. Mivel eredetileg az 1.6 -ra készült a 2.1 esetén felülírja a factory default settinget . Ez az esetben jelenthet problémát , ha valamilyen hiba esetében vissza akarjátok állítani alaphelyzetbe a telefont könnyen az esetleges hiba is benne lehet a visszaállított állapotban.
Kijavítottam a scriptet amit innen tudtok letölteni. Aki már megcsinálta az már ne futassa le , de aki frissített 2.1-re és még nem volt app2sd az már ezt használja.
Persze célszerű lesz ezt használni majd a magyar verzió megjelenése után.
[link] -
felixo
őstag
CIS régiòra megjelent a 2.1 !Az melyik ???
Redmi Note 9
-
radamsky
senior tag
lassan ugy várjuk a 2.1-est mint a messiást
Karácsonyi ajándékra meglesz, biztos vagyok benne, a jézuskátol ezt kell kérni -
felixo
őstag
Akkor ebben sincs gondolom benne a magyar !?
Redmi Note 9
-
felixo
őstag
Akkor már jöhetne mondjuk egy EUROPE verzsön, amibe benne van a HUNGARY !
Redmi Note 9
-
Inarus
addikt
Nyugi népek, nyugi. Kell még várni, de azért nem novemberig.
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan oldalt ahol a játékok Lite verziojának teljes változatát lehet letölteni? Vagy ezek még mind fizetősek és még nem megoldható?
- LG GT540 -
-
bobace
addikt
válasz 1ofthem #4720 üzenetére
Van egy Market Enabler nevű app, azt letöltve át lehet váltani az országodat, és elérhetővé válnak a fizetős tartalmak is, így már fizethetsz érte és letöltheted közvetlenül a marketről.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bumm bee 88
csendes tag
Most megyek megevenni!!!!!!!!!!!!!!
-
1ofthem
csendes tag
-
norbi93
senior tag
válasz bumm bee 88 #4723 üzenetére
bővülgetünk=)
-
norbi93
senior tag
én 1 hete kaptam levelet az LG-től, hogy mikorra várható a 2.1.
01/10/2010
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste. Az illetékes osztályunkkal való egyeztetést követően tájékoztatjuk, hogy október végére várható a GT540 típusú mobiltelefon operációs rendszerének frissítése. A frissített Android verziója 2.1 lesz. További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P 8-18).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálatszoval várhatunk még egy darabig...
-
miselin
tag
Az oroszokat elkényezteti az LG! :-)
Újabb 2.1-es ROM:
Russian Federation GT540.ARUS V20B 2010-10-06Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
norbi93
senior tag
-
anonymus1
csendes tag
Szevasztok!!!! probálnám óvni a kicsikét, ezért jól jönne egy tok, ti milynet használtok?
Hol szereztétek be? Érdemes külön Lg tok rá vagy csak a méret alapján rendeljek egyet?
Esetleg link,,, Üzlet... javaslat?Tapasztalat? -
Pubszon
veterán
Nagy küzdelem után megvagyok a root+app2sd kombóval.
Igaz még csak 1.6-on.
Megvárom a magyar 2.1-et, aztán azt is megcsinálom majd.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
norbi93
senior tag
gondolom, ha egyszer talán esetleg végre megjönne az a 2.1-es android, akkor gondolom sdkártya formázás+újra particionálás+ujra app2sd:/ nincs hozzá kedvem, de muszály lesz
[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz anonymus1 #4729 üzenetére
én ilyeneket vettem:
silicon - könnyű ki be tenni, munkában ebben van
crystal - nehezebb ki-be tenni de mutatósabb olyankor mikor nem tudok övtokot feltenni
+ van 1 (mű?)bőr övtok az utcán... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát van már még1 V20B rom... Hát kíváncsi leszek. Úgynézki teleszorják az oroszokat először, utána jön más.
Véleményem szubjektív...
-
norbi93
senior tag
válasz #99499520 #4741 üzenetére
na arra gondoltam énis=) most is 1klikkes rootot csináltam 1.6-on, és arra az app2sd-t ezelőtt évekig WinMo-s telefonom volt, szóval nemmondhatni, hogy olyan tapasztalt vagyok android-frissítésbenXD dee megvan már a magyar nyelvű leirás meg minden=)
de amúgy, ha felrakom ezt a 2.1-es romot, akkor fog utánna menni a gyári frissítés gond nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
piet26
csendes tag
halika!
már jo rég ota olvasoja vagyok a forumnak de csak most regeltem...
én sem birtam már tovább vári igy felpakoltam a 2.1-et....
utolag is köszi minden hasznos hozzászolást és a mások által feltett kérdesekre a választ,sokat segitettek....
rootolással és app2sd-vel megvárom a magyar rom-ot....de 1 kérdésem lenne..
elvileg volt kártya olvasom te sztem már sztem kedves rokonom tul adott rajta...csak kártya olvasoval lehet particiot létrehozzni vagy ha adattárként rádugom a gépre a telot akkor megtudom csinálni win alatt???
-
piet26
csendes tag
ohh köszi!
látom sokan lognak itt a forumon a friss infokra várva
a 2 particio mérete?aránya?
ha jol gondolom akkor az egyik particio lesz amit belsö ram ként kezel majd a telo a másikat meg mint egy SD kártyát!az marad adattár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest