- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
válasz BOBAKILL #3151 üzenetére
Plusz, a play store-ból rengeteg más billentyűzet is letölthető ezzel a funkcióval.
-
szferix
tag
Nem tudom volt-e korábban erről szó:
Azt valószínűsíti a hír, hogy lesz a telefonunkra 4.4 Kit Kat. A slideshow-ban felsorolt típusok között azonban csak a D500 található a D505 nem. Lényegében persze alig van különbség, de mégiscsak két önálló típus jelzésről beszélünk. Valakinek frissebb hír?
A rootolás eldöntése miatt érdemes lenne tudni mi várható.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz unyadavid #3152 üzenetére
(#3152) unyadavid
Ez így igaz és te melyiket ajánlod? Különben a kérdés nem erre irányult. Mert azt mindenki tudja hogy millió darab billentyűzet letölthető a Play áruházból
(#3154) szferix
Mi szerepe van a ROOT-lásnak ahhoz hogy lesz-e KitKat vagy se? Ha lesz is szerintem a Q2-Q3-nál előbb biztos nem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
manager2220
tag
Sziasztok,
SNAP kamerán, hogyan tudom kikapcsolni a rekesz hangot? A néma exponálás 'BE' nem erre való?
-
Merseyside
tag
-
-
kaveskanal
csendes tag
válasz manager2220 #3157 üzenetére
Nekem sem, de ha rezgőn vagy némán fotózom, hang nélkül teszi azt.
-
dl650
tag
Hali!
A Snap camerán hogyan lehet beállítani,hogy a külső sd kártyára mentsen? Nekem sehogy sem sikerül. -
kaveskanal
csendes tag
Beállítások - Egyéb - Tárhely útvonala (storage/external_SD/DCIM/100LGDSC
utána ez alatt a beállítás alatt a "hozzáfűzi a DCIM/Camera" KI.
Nekem kb így menti ugyanoda ahová a gyári is menti.
Lőjj egy képet és nézd meg a galériában, játssz vele egy kicsit amíg nem oda teszi ahová akarod.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Vartanus #3153 üzenetére
(#3153) Vartanus
Tessék feltelepíted ez beépül a böngészőbe a gyáriba is meg a maxtonba is.
Adobe_Flash_Player_11.1-111115007.apk ICS-JB-hez való.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
dl650
tag
válasz kaveskanal #3162 üzenetére
Köszi. Így már müxik.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Gedeon31 #3169 üzenetére
Biztos nem lesz sok újdonság, bár szerintem ez a rendszer így is frankóra sikerült. De ha a memóriakezelésen javít a kitkat akkor az annál jobb.
A kamera így sem rossz, de rossz időben kevés fénynél nem túl acélos. De azért lehet vele szép fotókat lőni ha akarja az ember.
Ezeket csak úgy gyorsan lőttem ma, nem volt sok fény, minden alapon. -
bubus66
nagyúr
válasz szferix #3168 üzenetére
(#3168) szferix
Azt nem tudom próbáld meg szerintem jó. Én csak a gyárihoz meg a maxtonhoz próbáltam. A Dolphinhoz nincs külön a Playen?
(#3170) BOBAKILL
Jók lettek a képek
(#3169) Gedeon31
Miért ennyire várod a 4.4? Én ha lenne rá akkor csak GB használnák. Persze ez én is kíváncsi leszek a KitKat-ra.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Gedeon31 #3172 üzenetére
Ez egész jó kép lett!
Nekem lehet remegett a kezem kicsit mikor lőttem a képeket mert metszettem előtte.
Én úgy szoktam fényképezni -ha lehet- hogy kitámasztom a kezem. Sokkal élesebb képeket lehet úgy készíteni.
Engem csak azért érdekel a 4.4 mert hátha lesz benne valami újdonság ami hasznos. Amúgy nem lesz nagy eresztés szerintem sem. -
Vartanus
őstag
Szerintem ezek a képeitek nagyon is jók ennél jobb kamera nem is kell nekem telóba
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
-
oldgeorge79
csendes tag
aki gyors és ügyes hozzá juthat egy telenoros példányhoz 43ezerét a V@ter@ oldalán.
E A2618s->E A2628s->E R310s->E T65-> SE Z600-> SE T290i-> SE Z300->SE 510i->LG F6 D505 JB
-
szabeska
addikt
-
oldgeorge79
csendes tag
válasz bubus66 #3179 üzenetére
jha ph kedvelce a te 7200feleti hozzászólással persze hogy fórummágus vagy ő a 40 felettivel örül hogy tud hozzászólni. jha és ha már ph kedvence vagy használhatnád az off topic jelölést, is. persze nem lebaszásból írom csak tudod ha már egy újoncra morogsz akkor meg kell védeni a mundér becsületét. remélem nincs harag
E A2618s->E A2628s->E R310s->E T65-> SE Z600-> SE T290i-> SE Z300->SE 510i->LG F6 D505 JB
-
szabeska
addikt
-
kisbarack
aktív tag
válasz bubus66 #3115 üzenetére
Az igazat megvallva Amerika megvolt, Kína is igen széles sávban, de becsúszott párszor Belgium, Hollandia, No. , Ausztria, Olasz o., Svédia, Finnia, Lengyel o. ,Cseh, Szlovákia... Elnézést a kimaradt Szardéniának... És bizony mindenhol digit, vagy tükrös digit használtam. Persze Itthon is! Ettől függetlenül nem rossz ez a kamera egy telefonba mindíg mondom, de ez egy Telefon! XD
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
stefi68
addikt
válasz oldgeorge79 #3180 üzenetére
Egy Telekom-os példányt is feldobhatna valaki 40ezerért
Gyors lennék és ügyes....◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
bubus66
nagyúr
válasz oldgeorge79 #3182 üzenetére
Csak hogy tud az OFF topic az itt van igaz ott nem kell OFF-ban írni.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Üdv! Beszereztem! Az hogy lehet, hogy gyárilag rootolt a készülékem? Függetlenül vettem, full fóliásan.
F1
-
asdf74
tag
Sziasztok! Most vettem egy új F6-ot, minden szuper csak azt nem tudom hogy kell megüresedett kezdőképernyőt törölni. Előre is köszi a segítséget.
-
szabeska
addikt
válasz stefi68 #3192 üzenetére
Ez egy "használt" darab volt, úgy találtam hasznaltgsm.hu-n. Többet nem láttam sehol 41900 volt Ez az üzlet is úgy vette be valakitől, gondolom. De érintetlen volt. Ezért sem értem, miért rootolt. És a SuperSU is előtelepített rajta Gyári visszaállítást csináltam egyből vásárlás után, mint mindig, mégis ott maradt.
[ Szerkesztve ]
F1
-
asdf74
tag
-
ORCA58
addikt
válasz Gedeon31 #3172 üzenetére
Érdemi változást csak a KIT-KAT fog hozni: Elsősorban a jobb memória kihasználás miatt.
Az Alcatel OT995 telóm most a legjobb, hogy a CM11 azaz 4.4 fut rajta. Persze csak Dalvik környezetben, azt ART még nem kiforrott, meg a vélemények szerint nem is gyorsabb, csak több helyet foglalnak az appok!
A játék, ami csak durván akadozva ment 4.0 vagy 4.2 alatt és nem futott 4.3 alatt, most szaggatás nélkül megy. (GB alatt sem volt ilyen folyamatos) legalábbis az én készülékemen.[ Szerkesztve ]
-
GABESZ1974
csendes tag
sziasztok! én pénteken veszek egy ilyen telót és azt szeretném kérdezni hogy van rá valami ingyenes fline navi! Európai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- Láncfűrész topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...