- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
befigyelő
csendes tag
Sziasztok!
A tavaly május elején vásárolt készülékem olyat csinál, hogy minden előzmény nélkül meghal a legváratlanabb időpontokban és esetekben. Ez úgy derül ki, hogy amikor venném elő a készülékem, nem reagál az ébresztésre, és vagy ki/be kell rakni az akkut, hogy be lehessen kapcsolni, vagy kb. 20 mp-ig folyamatosan kell nyomni a bekapcsoló gombot mire nulláról beindul, PIN kódot kér, stb. Először kb. novemberben csinálta ezt, majd utána másfél hónap múlva, majd egyre kisebb időközönként, pl. pénteken éjjel, és ma este. Irtózatosan bosszantó ez, volt hogy órákig nem működött a zsebemben. Van-e valakinek ötlete, hogy mi lehet ez, aksi hiba, vagy valami más?
Az előtte lévő Prestigio telóm is pont ezt csinálta, végül ott visszaadták az árát. Pedig semmit nem csinálok a telóval, keveset használom, wifin netezek, telefonálni csak heti pár alkalommal szoktam vele, ha engem hívnak.
A garancia az LG-nél hogy működik amúgy? Pestre kell vinni beadni a telót, vagy kijönnek érte, vagy hogyan?
-
G3R!94
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a telefon pár napja igencsak lassan tölt hálózatról, majdnem 6 óra kell egy teljes feltöltéshez. A családban van egy másik F6 is és annak a töltőjével se jobb a helyzet. A telefon 10 hónapos, lehetséges hogy az akksi haldoklik? Appot mostanság nem telepítettem rá újat, valamint az akksi beállításoknál sincs kiugró fogyasztással bíró app.
Szerk.: JB van a telón, 1 hónapja volt egy teljes reset.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #13306 üzenetére
általában USB kábel a ludas mert a töltőfej 1,2A-t tolna igen ám de ha nem a hozzá adott kábellel használod hanem valami vékonyabbal akkor jó ha 3-500mA átmegy rajta.
én is így jártam, rendeltem Ebay-ről 2méteres kábelt hogy majd kényelmesen tudom használni a telefont miközben tölti, aztán mikor Akku nevű app-ot benyomtam akkor láttam hogy azzal a hosszú kábellel óránként alig pár %-ot tudott beletolni holott ugye a gyári kábellel kevesebb mint 2óra alatt megvan a töltés nulláról...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
gyuranecz
csendes tag
Tudnátok segíteni a következő probkémára,ami már lassan lipótmezőre juttat?! Kipróbáltam egy rakat böngészőt,chrome beta,firefox beta,uc ,mind azt csinálja,ha bizonyis oldalakat megnyitok,hogy azonnal megnyit 6-8 másikat,meg felugró ablakot,hogy a teló dugig van vírussal,azonnal vágjam a kukába,vagy töltsek le ezt-azt,vagy féltucatot,hogy renbeszedjék nekem!
-
gyuranecz
csendes tag
válasz zachary #13316 üzenetére
Operám is van! Mini! Azon szoktam keresni,de az nem mindé tud megyitni minden oldalt! Akkor rányomok a megosztásra,megyitás másik böngészővel,pl.chrome,máris tolja ezeket a szarokat! Nem is értem? Ez törvényes? Lehet,hogy tényleg fr kéne! 2013 november óta van meg,szerintem én voltam az első,aki a telenortól megrendelte,azóta nem cináltam fr-t! Lehet,hogy már ráférne!
-
313313
addikt
válasz gyuranecz #13317 üzenetére
Nekem ilyen vírosodvan és ásd el magad vagy dobd ki a készüléket villogó dolog az új Facebookba épített bőngészőnél fordult elő néha.
Reklám lehet szerintem, vagy úgy gondolják egyes honlapok, hogy poénos...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Robertó79
tag
A telóban nincs miracast estleg van valami program ami helyettesíti?
-
313313
addikt
válasz gyuranecz #13321 üzenetére
Nekem szokott jönni like/megosztás helyett, ilyen fehér háttér és hivatalos szöveg, hogy blabla vírus blabla... blablaaa
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gyuranecz
csendes tag
Ja,még egy dolog! Le volt neke töltve Dean R Koontz vagy ötven köyve epubban,valamit elcsesztem és törlődött! Két na óta próbálkozom újra letölteni,nem jön össze! Nincs meg valakinej egy pakkban véletlenül! Rettentően idegesít,ha egy könyvet félbe kell hagynom!
-
kaosz86
aktív tag
válasz gyuranecz #13323 üzenetére
Tegyük már hozzá, hogy az ilyen oszd meg és lájkolj típusú oldalak tartalmában annyi az értelem mint, hányásban az arany.
Tele van az internet ilyen antiszociális érzelmi nyomorékok által legyártott hoax szarokkal amit a sok agyatlan idióta még terjeszt is. Meg ne sértsek akárkit is de jellemzően női szokás ilyesmiket lájkolni meg tovább osztani facebookon, mert segíteni kell azokon az árvákon akiknek a kiskutyáját megette a szomszéd muzulmán szamara... -
gyuranecz
csendes tag
Valahogy rendbe kéne tenni ezt valahogy! Rendbe,hogy információszabadság,de mikor már a pofámba tolják a sok sz..rt erőszakosan,úgy érzem,hogy valahogy már a személyiségi jogok megsértése! Pár éve /2/még nem nagyon volt ilyen! Rendbe,megértem,hogy valamit valamiért! legyenek reklámok,mindenkinek élni kell valamiből! De az már túlzás,amit mostanában tapasztalok!
-
mogyi80
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Mi lehet a gond hogy nem látja meghajtóként a pc a telót? Xp van a gépen, mtp-t raktam a gépre!
Amikor rádugom bevillan a teló meghajtója de aztán el is tűnik! -
Dexter68
addikt
Én ráuntam a drótolásra, ezt használom és elégedett vagyok.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
kaosz86
aktív tag
ott a gyári fájlhálózat app is
-
wenimo332
csendes tag
Sziasztok
Mitől lehet az, hogy ha pici ütődés éri a telot akkor újra indul?JB van rajta, s hiába van tokban, tehát nem éri külsőre kár benne, hanem pl véletlen leejtem alacsony magasságról akkor is újraindul -
zachary
tag
válasz barrique #13341 üzenetére
Csak kitkat alatt van, tedd fel az airdroidot, tökéletesen használható erre és még pár extra is van benne.
-
kaosz86
aktív tag
válasz zachary #13347 üzenetére
Nincs korlát az airdroidban a fájlméretet illetően.
A gyári megoldás jelly beanen a beállítás/Megosztás és csatlakoztatás/Fájlhálózat menüpontban van,
A telefont mint hálózati meghajtót csatolja fel.A "/storage " mappát kell beállítani kezdő-pontnak és így az internal és az external sd-t is lehet kezelni -
G3R!94
aktív tag
Köszönöm a tippeket mindenkinek a töltéssel kapcsolatban, kipróbálom őket, legrosszabb esetben megy a szervízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest