- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz mate1396 #13500 üzenetére
miért elavult a JB? Miben tud többet egy KK? én feltettem, de nem láttam semmi különöset rajta. Azt mondták, hogy memóriakezelése jobb. Szerintem szarabb. Lehet, hogy több a memória, de lassabb a készülék. Sokszor befagy egy pillanatra applikáció váltása közt. nem értem miért ilyen a KK. viszont az tetszett benne, hogy kis felugró ablakban van a hívásértesítő.
-
mate1396
tag
válasz Kovesz82 #13501 üzenetére
Én olyanra gondolok, hogy lassan elfog jönni az az idő amikor a szoftvergyártók úgy készítenek alkalmazást hogy nem fogja támogatni a JB-t. Jelenleg is akadnak és a jövőben egyre több ilyen lesz.
Amiket írsz hibákat az nem az eredeti KitKat hibája, hanem az a kedves LG-é, ők nem csinálták meg normálisan a rendszert.[ Szerkesztve ]
-
deminos
aktív tag
válasz gyuranecz #13503 üzenetére
A twrp verziót nem próbáltam, már ha van egyáltalán. Nekem a cwm fajta recovery volt fent. Azt hiszem a factory reset gombos kombinációja után tovább lépve az jön be. Szerencsére soha nem csinált fr-t, de azért a külső sd-met mindig kivettem a biztonság kedvéért.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
petrol17
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben valami nem stimmel a telefonnal. Eleinte 100 mega netem volt, aztán ez állandóan elfogyott, befizettem egy 500 megásra, most meg már 2 giga netem van, amihez jár 4g-s net. (telenor) Ezt itt Pesten még nagyjából ki is lehet használni, youtube, stb. Azonban eddig nem hogy nem jött be a 4g, hanem állandóan eldobálta a netet, gyakorlatilag óránként, sőt netezés közben is elég gyakran.. Volt hogy meg akartam nyitni különböző oldalakat, villogott a felfelé mutató nyíl, de nem töltött be semmit az ég világon. Arról meg már nem is beszélek, hogy mindig csak H+ felirat volt fent, nem pedig 4g. Ma valahogy befigyelt a 4g munkából hazafelé, de mire felszálltam a villamosra, megint elszállt. Hát mondom ezt nem hiszem el. Elkezdtem nyomkodni, és a hozzáférési pontoknál átállítottam a "wap"-ot "net"-re, és lám van 4g, stabil nettel. Hogy lehet ez? Meg nem lesz ebből baj? Ha meg leutazok vidékre (ahol nyilván nincs 4g...), akkor vissza kell állítani a netet wapra? Tiszta vicc ez... Illetve ha majd lemondom a 4g-t, akkor a hálózat típust visszaállítom gsm/wcdma-ra? Nem tartom kizártnak, hogy azért dobálta el a hálózatot, mert a wap + lte beállítások nem klappolnak valamiért. De ha valakinek van ötlete/magyarázata, akkor szívesen várom.
-
313313
addikt
válasz petrol17 #13506 üzenetére
Telenor az ilyen...
Nyilván ha nem megfelelő APN-t állítasz be, akkor nem enged fel 4G-re
Az általad vázolt hiba beállítási/szolgáltató kb 50:50%
Olvass bele kicsit Telenor fórumba...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Becy44
csendes tag
Ha már 4g-ről van szó én is megkérdezném,hogy nekem miért nem megy.
Augustusban vásároltunk 2db készüléket.
Az enyémen még sohasem volt 4g csak h+a páromén
egyszer sikerült lte de azóta semmi.
Budapesten lakom T-s 1gb csomagom van és a preferált hálózattipus beállítása automatán van.
Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
válasz Viktor77 #13512 üzenetére
Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis hónapok óta a LED jelzésen kívül minden tökéletesen működik KK alatt. A néma hívás is megszűnt. Nem flasheltem, JB-ről frissítettem második alkalommal, miután meglepő módon a korábbi rendszeren kezdtek hibák megjelenni. Ennek ellenére továbbra se ajánlom senkinek, csak szóltam. Van még rajtam kívül valaki hasonló helyzetben?
-
kcsgdvntrt
csendes tag
Van a töltőfejnek hangja? Nálam egy idő után elkezd ilyen fura zizegő hangot adni, ha kihúzom a konnektorból és még pár mp-ig csinálja. Ezt első körben megkérdeztem a szervizben (még alig volt 1-2x használva), hogy hiba e, és azt mondták igen, cserélték. Pár hónap múlva a 2. is ezt csinálta és bár ott nem nézték meg, hogy mi az a hang kicserélték, de most pár hét után ez a 3. is ezt csinálja És most nem tudom, hogy nálam megy szét mind, vagy először mondták rosszul és ez normális?
-
DaveN
tag
válasz kcsgdvntrt #13515 üzenetére
Nálam is ez van, szerintem ez ilyen...
-
zoo8800
veterán
-
Viktor77
titán
válasz kcsgdvntrt #13515 üzenetére
Én sosem húzom ki, és mikor nem töltöm a telefont, és nagyon közelről hallgatom, akkor egy ilyen mélyebb, zúgó hangja van. 1 éve, mióta vettem, ilyen, nem érdekel, több telefonomnál is volt már ilyen.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kcsgdvntrt
csendes tag
köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam
-
zoo8800
veterán
Elstartolt az 5.1, lehet várni a csodát.
rip and tear, until it is done
-
manager2220
tag
Sziasztok,
Van ötletetek, hogy többszöri újraindítás ellenére sem megy a mobilnetem? Hiába kapcsolom be nem jelenik meg fent az értesítési sávon. Ha lehúzom a status bar-t akkor aktívnak látszik csak éppen nem megy.
Korábban is csinált már ilyet, de akkor egy restart megoldotta a problémát?Ötlet?
-
dunc
nagyúr
válasz manager2220 #13524 üzenetére
Hívd a szolgáltatót! És ellenőrizd a beállításaid.
-
B.i.L
senior tag
válasz mate1396 #13528 üzenetére
Android programozás,de mondom 1 év és amit akartok....
Más:
JB,és kezd gyerekeskedni a telóm.Akad,lassul,szinte semmi program,chrome meg pár apróság.Már irtam,hogy az aksi is gyengül.Szerintetek mitöl lehet?(user error kilöve)Lementem,adok neki "resetet",aztán meglássuk.Már nem emlékszem mivel lehet menteni,hogy kezdjek neki[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
-
Pici
tag
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
Werkly
őstag
Mivel lehet unlockolni a MAC és IP adresst? Mert nincs WIFI a telón.
-
Kovesz82
tag
válasz Werkly #13538 üzenetére
nem értem miért kéne unlockolni a macet? Miért nincs wifi a telefonon? nem lehet,hogy a router mac andress filter van és csak bizonyos előre megadott mac-et enged a hálózathoz? azt hiába csinálod meg, hiába írod át a mac-et másra, akkor pont azt kéne megadni, ami a routerben el van mentve. pontosabban leírod mi a probléma, miért nincs wifi a telefonon?
-
B.i.L
senior tag
Megvolt a "RESET" - most letölt mindent,aztán ráengedem a biztonsági mentésemet.
Horgászni mentem...B.i.L
-
B.i.L
senior tag
Pár dolog hiányzik ,pl:nincsen meg a lezárt kijelzőn a távircsim....sebaj,
de a sebesség nőtt,a többit beállítom - konklúzió : érdemes volt "reset"-elni
kisbarack: kösz mégegyszer - tipp evvel tesztelem a sebességet NC,hogy miért!
Js és maradt a JB - hurrá,gyári..[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Úgy tudom hogy ez a telefon is képes tévék és egyéb eszközök távvezérlésére. Esetleg van itt olyan valaki akinek sikerült már tévét távirányítani vele?
-
GardaY
tag
válasz Viktor77 #13549 üzenetére
típusfüggő, a régebbi de népszerűbb modelleket is simán viszi
pl: 10éves Daewoo tv-n mindent ismer még a csatornákat is betudom programozni vele.
valamivel fiatalabb samsungot is úgyszintén, de pl egy másik Daewoonál már nem volt jó.
egyszóval jóljön ha nincs meg a gyári távirányító
sajnos a tanítás nem játszik[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest