- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Érdekes ez a melegedés , ha ilyenkor nem engedi a fényerőt 100%-ra, mi lesz majd nyáron töltésen, gps használata közben az autó ablakban...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Skyhigh
aktív tag
válasz 313313 #12211 üzenetére
A magyar törvények értelmében ha egy készüléket garanciálisan kicserélnek akkor csak abban az esetben él a régi garancia, ha az új készülékre kevesebb a garancia mint a korábbiból ami megvan.
Ha az LG weboldalán a készülékedet regisztráltad az pontosan megmutatja, hogy mennyi garancia van rá.
Ott megadod mikor kaptad készhez a készüléket stb.
Ezért is jó, hogy már közvetlen a gyártóhoz is lehet menni ilyen esetekben és nem csak a forgalmazóhoz.
Amennyiben további problémád van, javaslom vedd fel az LG-vel a kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
kpxr
csendes tag
27-en jar le a garancia a telomra es ingyen kicsereltek az akksit. meg jo hogy megkerdeztem hogy a garancia az akksicserere is ervenyes-e. ha a gari vegen jarsz ugorj be te is egy friss akksiert! =)
-
benobi
csendes tag
Lécci meséljétek el, mi a módja a JB visszarakásának! Meguntam a napi 2 elnémulást, újraindítást, hívó fél visszahívását. Nem vagyok nagy guru, valami szájbarágós linket megköszönnék. Vagy mennyiért teszik vissza szervizekben?
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok nővérem F6-osa furcsán kezdett el működni. Néha minden előjel nélkül egyszerűen újraindul. Van valakinek valami ötlete, hogy miért, és hogy mi a megoldás?
4.1.2 van rajta.Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
TeeJay
félisten
sziasztok
találkozott már valaki azzal JB alatt hogy felrakok egy iránytű appot
és nem észak felé mutat soha a telefon?
olyan mintha a szenzora nem lenne rendben hiába mozgatom fektetett nyolcas alakban a telefont hogy kalibrálja sosem működik tökéletesen GPS-t benyomva javul picit a helyzet de akkor is néha totál másfelé mutatdirekt kipróbáltam egy nagy parkolóban is ahol nem lehet áram vezeték ami befolyásolná
hogy lehet jól bekalibrálni hogy rendesen menjen a mágneses szenzor?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zoo8800
veterán
-
ThomasLöwe
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Valamit sikeresen elállítottam a telefonomon (gyanús hogy a szervíz menüt nem kellett volna piszkálnom) és most sehogy sem sikerül USB-n keresztül csatlakoznom rá. A töltés elindul de ezen kívül se a gépen se a telefonon nem látszik semmi sem. (az USB driveremet többször újratelepítettem, sőt teljes rendszercsere is volt de továbbra sem működik) A telefon Optimus F6, 4.4.2-vel.Előre is köszönöm!
-
TeeJay
félisten
válasz KPistike #12266 üzenetére
nincs benne ilyen hogy compass test :S
what the f*ck?
lcd test
proximity test
rtc test
touch test
gesture test
hall sensor test
vibrator duration test
reset SD cart
touch led testennyi van összesen nem működne a telefonomban a compass? vagy egyáltalán nincs benne?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KPistike
aktív tag
válasz TeeJay #12267 üzenetére
Nos, elárulom, ugyanerre jutottam én is, Compass Test-et az Optimus L9-ben találtam csak, amiben egy Bosch érzékelő van.
Ergo az a véleményem, gsmarena-n ez elírás az F6 információi között - más készülék esetében is találtam már.
Egyáltalán nincs az F6-ban iránytű.K. P.
-
g.peter23
tag
Sziasztok
Egy játékot szeretnék meghackelni
A file amit át kell írni a rendszerkönyvtárba van amit alapból nem látok!
Vannak erre valami programok amivel mélyebbre tudok ásni a rendszerbe?Köszi
-
Overload
csendes tag
Üdv!
Egy ilyen telefont (d505) szeretnék venni, amit iPon-ból rendelnék, de
ott azt írják, hogy a háttértár 4gb-os.
Létezik, hogy d505-ből van 4gb-os változat?
Én eddig úgy tudtam d505-ből csak 8gb-os van.Köszi
-
MyckY
senior tag
Sziasztok!
Szerencsére nincs baj az F6-al, se néma hívás eddig ébresztett is ( remélem fog is mert sűrűn kell 4-kor kelnem ) Viszont ami zavar hogy ha 1-nél több alkalmazás van megnyitva akkor, a bezárja a kezdőképernyőt is és mikor nyomok egy Home gombot akkor gusztustalan ahogy újra tölti az egészet, darabonként jönnek az ikonok meg az az egy widget ami kint van. Olvastam itt nemrégiben hogy valaki orvosolta ezt a problémát hogy ne törlődjön a Ram-ból a kezdőképernyő. Erre tudna valaki nekem egy leírást adni? nagyon megköszönnémOverload Elméletileg 8 Giga gyakorlatban meg csak 4-et tudsz felhasználni de mivel bővíthető ezért ez a legkevesebb gond szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Nus
tag
Először is root kell hozzá, majd Xposed installer telepíteni, aztán azon belül le kell tölteni az app settings modult. Elinditani és ott ki kell választani a Home launchert, majd előjönnek a beállítási lehetőségek ott be kell pipálni a resident opciót és menteni. Újraindítás és látszik is majd a futó folyamatoknál, hogy a launcher bentvan a memóriában.
Üdv...
The sky was pink...
-
Dexter68
addikt
Olyan megoldás nincs, hogy egy jól belakott romot kimentek a telefonból mondjuk .kdz formátumban? Hogy ha elcsesznék valamit, akkor visszatehessem?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Meghivott
addikt
Csatlakozási problémám van: pc-re rádugum és bármilyen csatlakozási opciót választok, nem látja az sdkártya tartalmát + "az eszközillesztő telepítése sikertelen".
Port és kábel jó, más telóval működik. -
313313
addikt
-
senior69
tag
Szép Napot Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy a mai nap folyamán (eddig) 3-szor kapcsolt ki a telefonom DE ÚGY hogy be se tudtam kapcsolni, csak miután kivettem az akkumlátort, és visszatettem.. Ma ezt 3x játszotta el..
Mi lehet az oka?
-Semmi root, KitKat fut rajta, 1-2 app van letöltve, semmi játék.
Gondolkodom hogy beviszem a szolgáltatóhoz, hogy küldjék el szervizbe. Vagy csinaljanak vele valamit.
Másnál volt ilyen már?Előre is köszönöm előre a segítőkész válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz senior69 #12276 üzenetére
Ha semmi mókolás nem volt rajta, csinálj mentést a fontos dolgaidról (híváslista, sms-ek, telszámok, mifene) és próbálj meg egy gyári visszaállítást.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
benobi
csendes tag
Köszönöm Bass kollégának a segítséget! Újra van JB a telón.
-
KPistike
aktív tag
válasz kaosz86 #12279 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egyre gyakoribb a téves, esetleg összecsapott termékleírás - s ez már nem csak webshopok esetében, gyártóknál is.
Ominózus esetben ki is írják, hogy a D505-ről van szó, és a kamera jellemzésében is stimmel - ami D500 esetében meg 5MP.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
zoo8800
veterán
Üdv.
"kis" segítség kellene, KDZ-vel próbálom visszatenni a JB-t, de megakad a telepítés
a log:
20:31:38 : Launching SW update
20:31:38 : Unpacking KDZ
20:31:48 : KDZ file extraced
20:32:09 : Files were extracted.
20:32:09 : LGMobileDL Load.
20:32:09 : Port = -1
20:32:09 : Connecting to phone
20:32:24 : Check Phone mode = 2
20:32:24 : Phone type check.......
20:32:24 : LGMobileDL.DLL Loading....
20:32:24 : _SetAuthMark Fail
20:32:25 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(65535)
20:32:25 : LoadLibrary Error(126)
20:32:27 : ===FINISHED===Az itt leírtak szerint próbálom dolgot
rip and tear, until it is done
-
senior69
tag
válasz ThomasLöwe #12285 üzenetére
Igy van.
-
Viktor77
titán
válasz ThomasLöwe #12285 üzenetére
Ez ismert KK bug, milliószor le van írva a topicban.
Csak a JB visszatétele segít.Aki amúgy használtban gondolkodik ezzel a telóval, az KK-eseket ne vegye meg.
Jól hangzik a hirdetésben, csak éppen nem működik vele rendesen a telefon. Itt a JB előny.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kezman
őstag
Kis segítségre lenne szükségem, céges F6-om van, azt vettem észre hogy egyre sűrűbben lehalkítja magát, este minden ok volt , reggel nézem a statuszbáron, pirossal áthúzott hangszóró, pedig senki hozzá se nyúlt, és ezt elég gyakran megteszi, mi lehet a gond, előre is kösz.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
TeeJay
félisten
válasz KPistike #12268 üzenetére
pedig nagyon sok oldal írja hogy van compass benne
másképpen hogy működne egy iránytű app? gps bekapcsolás után ráadásul abból is kalkulál egy Északi irányt így a kettőt össze lehet vetni, olyankor oké szokott lenni nekem az irányzék de ha a gps ki van nyomva és maga a telefon compass érzékelőt nézem akkor kissé pontatlanul mutatja északotMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
benobi
csendes tag
Azért kiabáljatok, ha valami csoda folytán lesz működő KK! Megkedveltem.
-
Wikoo
aktív tag
üdv
barátnőm telefonjához szeretnék venni tokot, esetleg tudjátok h a d 500 és d 505 között van e vmi különbség?
( természetesen külalakra gondolok, h a 505 ös telóhoz jó e az 500 as tok )Békesség, boldogság! x)
-
postas
tag
Na nekem is előjött a random kikapcsolás, ami csak akku kivétellel orvosolható.
Rosseb állna a KK-ba. Ez is annak velejárója, ugye? -
Bass
addikt
válasz postas #12293 üzenetére
Az hat hogy az LG nyaljon sót,piri banda hogy nem tudnak kiadni ra egy javitast,ne csodalkozzanak ha az ember full kinai telokat vesz,ok az 5.0-t is ra optimalizaljak egy 256mega ramos telora ugy hogy no problem vele 😄
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
SkyLine3000
addikt
Én már akkor megmondtam, hogy szar lesz a KK, amikor meg sem jelent. Igazam is lett. Sajnos rossz volt az alap (441 vagy 2, már nemtom). 0
Nekem mai napig c-s JB-vel megy a teló, hibátlanul. Asszonyé dettó. Akinek meg jól műxik a KK, annak nagy mákja van.
Gyanítom, ennyi volt a frissítés. Csoda lenne, ha jönne egy KK hibajavító csomag is. Nyilván Lollipop még véletlenül sem lesz rá. Mondjuk nekem nem hiányzik az sem. -
ludla
őstag
Szöveg felolvasást hogy lehet kikapcsolni? Egy sárga keretet tesz a szövegek köré és felolvassa de már kikapcsoltam amit találtam és még mindig, már vissza tértem JB-re.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest