Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
válasz dancergabor #42678 üzenetére
Ezek szerint nem bb gond (már már ez is csak tartalék elmélet volt).
Ez nagyon fura. Én se tapasztaltam ilyet még, és mástól sem hallottam. Minden értesítés hangja, vagy bizonyos alkalmazásoké? Lehet, hogy valamilyen app fogja meg, mást már nem tudok gondolni.
Azt még megpróbálhatod, hogy frissítesz Tonyp v4 + Kowalski 122 kernel kombóra.
Tonyp telepítéskor CWM-ben csinálj mounts and storage / format /system -et (nem kellene mivel most is Tonyp-od van, de mivel hibás, talán ez segít).
Kowalski telepítéskor pedig cache wipe -ot és advanced / dalvik wipe -ot.(#42680) dancergabor: Na, ez...nem mondok semmit Se füle se farka nincs az egésznek, a főügyész szerintem maga sem tudja, mit akar Bár, de, ebből sejtem: Az Egyesült Államokban évente nagyjából 1,6 millió okostelefont lopnak el évente, a nagyobb városokban a lopások negyven százaléka mobillal kapcsolatos. Tehát akkor pár százezer szavazatra pályázik a jövő évi választáson
Az érintett vállalatok helyében le se sz*rnám.david_97: Gyanítom, hogy pár napon belül kapunk egy Kowalski exp 124-et.
csampei: Addig jó. Ha kevesen írnak, vagy kevés a gond, vagy olyan, hogy maguk is megoldják. Ennek örülni kell
Tutu7030: Valami elég szépen beragadt Nem forrósodott be a telefon?
Más (új gyári akksi):
Azt hiszem, kezd beállni az új akksi. Jóval tovább bírja mint az öreg, ráadásul úgy, hogy azzal ellentétben most már folyamatosra van állítva a Böngésző / Címtár / Gmail / Naptár / Keep szinkron is. Plusz a Hangout, plusz az időjárás.
Netezésnél (3G / wifi használattal felváltva) is azt látom, hogy hogy a fentiek ellenére sem merül úgy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest