Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Eli577 #9742 üzenetére

    Igen, elvileg eltűnik a bevilágítás, mivel teljes a fedés. Azt viszont nem tudom, hogy nő-e a rés a kijelző és az érintőpanel között ezzel a módszerrel, mivel amikor én szétszedtem a törött érintőpanel miatt, nekem javítás közben a kijelzőm is meghalt, úgyhogy csak rátettem az új érintőpanelt és beadtam garanciális javításra :D (a gumi a gyakorlatban kb darabokban jön le egyébként, épp azért, mert mindkét felülethez ragasztva van :D )

    (#9739) Skynet258: A szervizes gondom (lásd előbbi sorokat) miatt kifejezetten örülök ennek a megoldásnak, mivel kijelző + panel egyben csere kétszer ennyibe került volna :D Másrészt, láttam Galaxy S -féle feketét, és na...meggyőző :D (az LG-féle NOVA-ra még kíváncsi lennék azért).

    (#9756) t.imi: Én még nem tapasztaltam az általad leírt jelenséget :F (LG saját fülesét nem próbáltam, viszont Creative fülessel, és Superlux fejhallgatóval sem). Igaz, telepítve van a Voodoo Sound, de elvileg egyelőre csak a max. hangerőbe szól bele, szóval nem tudom, ezért nem észleltem-e (hozzáteszem, Supercurio az XDA-n azt mondta nemrég, hogy folytatja a Voodoo projektet :D ). Tegyétek fel, egy próbát megér.

    (#9854) cassius.clay: A telefon árának nem sok köze volt a 2.3.x-hoz. Az volt a baj a telefonnal, hogy sokan szó szerint nem tudták telefonként használni (ki nem jelzett hívások, stb.). Erre csak rátett egy lapáttal, hogy a Telenor is elkezdett hálózatot fejleszteni, így teljes volt a káosz, hogy most telefon, vagy szolgáltató-oldali egy adott hiba. Aki ezt nem bírta cérnával, és / vagy frissítés sem oldotta meg, az gyorsan, apróért megszabadult tőle. Ezért ment le az ára. De ha az új árakat nézed, azok nem estek többet, mint akármi más fél év alatt.

    Rotate: FR20-at én is várom. Mondjuk, nincs bajom az új v10d eu o + 0725 bb párossal, de piszkálni akarom a gépet :D

    djstavross: Én ezt PowerAmp-pal oldottam meg. Nagyon jó lejátszó, egyedüli baja talán annyi (engem mondjuk pont zavar :D ), hogy ha a Folder / Library lehetőségekből Library-t választva böngészek a zenék között, nem látja a flac számokat (folder-ben látja, és játsza is).

    bocs, hosszú lett, de 2 napra olvastam vissza, és hát a lelkesedés... :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák