Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz djstavross #4647 üzenetére

    Mivel kell root jog a gyári progi törléséhez. A Superuser alkalmazás meg annyi, hogy enged betekintést olyan dolgokba, amikbe nem nézhetnél bele.
    Root= teljes jogkör. Linux alatt ezt SuperUserként éred el. Emiatt választották ezt a program neveként. Amikor SuperOneClick-kel feltetted a root jogot és tesztelted, akkor is azt írta, hogy SU parancs sikeresen elküldve (SU=SuperUser)...vagy Sudo volt? Erre nem emlékszem pontosan (sudo pl. ubuntu alatti superuser-ként futtatás).

    Jooker82: Arra írtam hogy nem kell root, amikor CWM-mel teszel fel custom rom-ot. De ha rom managerrel buherálsz, akkor már ahhoz is kell root jog.

    Más: olvastam itt vissza most kicsit. Általában megoldják a gondokat a software update-ek, csupán 1-2 embernek nem. Oké, tudjuk be egyedi hibának (mert amit 10-ből 8 embernek megold, az sose lesz szériahiba). Ilyenkor nem az a megoldás, hogy teleoffolom a fórumot. Ha tényleg megcsináltam azokat amiket tanácsoltak, és még akkor sem lesz normális, akkor beadom garanciális javításba (és az se megoldás, hogy egy abnormálisan működő telefont eladok, és örülök a sikeremnek, mert "jó fej" vagyok). Javíttassátok, és ha továbbra sem tetszik, akkor meg lehet tőle szabadulni. Nekem is volt már sz*r telefonom (nem ez, ennek egyetlen sw update segített...). Beadtam, javították, örültem. Ennyi. Nem kezdtem el izélni, hogy "ne vegyen senki, mert nekem meg még 2 másiknak sz*r". Komolyan, most már ott vagyok, hogy kellene kérni valahogy egy M.o eladási statisztikát, és abból arányt nézni, hogy ez a pár örökhibás telefon hány százalékot tesz ki. És csak hogy tényleg relatíve normális stat legyen, azt is megkérdezném, hogy amúgy hányat küldtek vissza javíttatni. Ami itt megy, az makacskodás ("akkor se frissítek, akkor se teszek fel semmit, hagyjatok békén"). Elhiszem, hogy zavaró, hogy eleve olyat kaptatok, ami nem a legfrissebb szoftverrel van szerelve. De most mibe fáj frissíteni? Komolyan kérdezem. Aki meg már eladta, annak miért okoz örömet visszajönni és mást lebeszélni? :F Egyre gyerekesebb lesz a fórum.
    Az se igaz, hogy aki megvette az azért vette, hogy "hú kétmagos". Én speciál azért vettem meg, mert Telenortól 72k-ért ajándék volt. És megy rendesen, ha nem egy v10b-vel használom dacból. Hozzáteszem, megvétel előtt olvastam annyit utána, hogy tudtam, hogy friss a dolog, nem lesz elsőre tökéletes. Elég alap, hogy vásárlás előtt mérlegel az ember. Na mindegy...
    És a hozzá nem értésből adódó hibák se a telefonnak tudhatók be...szerintem. És segítség után azok meg is oldódnak.

    Szerk.: na pont az érdemi válaszokkal beelőztetek :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák