- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Felraktam a cm 11 és folyton le fagy, mit is vártam. Valaki valami stabil ró m öt tudna link élni? A cm es 10.1 fel se megy, csak s/w update szöveg aztán betölt a cm11
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
tag
cm7.2 nél volt 2 proplémám.
Az egyik az ora egy orával elörébb járt pedig auto.időzona be volt kapcs.
a másikban én vagyok a béna.sehogysem sikerült beállitanom az internal sd t.Valaki??:/Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
ungvari.a
újonc
Üdv. 4.2.2 re van valami rádió ?
Esetleg egy régebbi verzióból fel lehet telepíteni ? -
EszesNorbi
tag
gyári 2.3.4 nek gyengesége a gyenge térerő? mert nekem nem mindig szuperál, pl a tescoba alig akart elküldeni néhány sms-t..
-
kenwood3
addikt
Igaz, hogy csak1 fél éve vettem ezt a telót és, hogy alig írtam ide, de minden nap olvastam a topikot és meg kell mondjam, hogy enélkül a topik nélkül, semmire se mentem volna ezzel a telóval. Viszont nekem elég is volt ez a fél év ezzel a telóval, így elköszönök, és szeretném megköszönni mindenkinek az itt leírtakat
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
erdei890718
újonc
Sziasztok van egy lg optimus 2x-em szerintem rootolva van mert van rajta super su meg 1-2 ikon hiányzik bekapcsolásnál valami django mounche kezdö képernyö tölt be android logoval.Egy pár napja fagy a telefonom 1-2 játéknál megakad vibrál a kijelzöm valamikor meg jó.Kamera elöhivánál nem mindig kapcsol be a kamera valamikor lefagy valamikor jó 4.0.4 android van rajta lehet ezt még ujjabra .?? Van a super su ba unrot megcsináljam az urotot fog valamia változni a garfikába teljesitménybe? az android ugyan ugy 4-en marad kérlek segitsetek nem értek nagyon hozzá de megtudom csinálni ha valaki segitene. Frissiteni akarom a djangot is de nem tudom hol kell letölteni .....stb Köszönöm Mindenkinek
-
ungvari.a
újonc
válasz erdei890718 #44657 üzenetére
Üdv. Kicsit olvass vissza. Ott szàjbarágós, linkes leírást találsz. Illetve sok tapasztalatot olvashatsz.
-
ungvari.a
újonc
-
erdei890718
újonc
válasz Balázs1986 #44590 üzenetére
gyári 2.3 -at hol kell leszedni?
-
Balázs1986
addikt
válasz erdei890718 #44661 üzenetére
-
erdei890718
újonc
válasz Balázs1986 #44662 üzenetére
köszönöm
-
EszesNorbi
tag
hali a gyári 2.34 van fönt, és nincs modolva a kamera, na most nekem a kamera hang minöségével lenne gondom, annyira kiemeli a magas hangokat a mélyet meg nem is lehet hallani, annyira erösiti a magas hangokat, hogy már recseg sokszor, meg torz a hang, valami megoldás van ilyenre? én most föleg olyanokra gondolok hogy pl egy koncerten videózni szeretnék, vagy vmi motorral való örülködést levideózni ahol üvölt a motor, meg minden régi SE W995 ömmel nagyon jó hangminöséget csinált, pl még diszkóban is eszméletlenül visszaadta a hangot, a mélyet, de ezzel a teloval nemtudom jelen beállításokkal elképzelni, nekem ez nagyon fontos lenne, mert gyönyörü videó képi minösége, a fényképek is megjavultak a gyári rommal, csak ez a videó lenne még hátra és akk beszereznék egy erössebbb aksit, meg egy 32 es kártyát
-
EszesNorbi
tag
megéri szórakozni a baseband okkal meg a ril ekkel ??
-
Balázs1986
addikt
válasz erdei890718 #44666 üzenetére
Nem túl érthető a kérdés. De teszek egy próbát.
A 4.0.4 miért lenne ugyanolyan grafikájú, mint a 2.3? Teljesen más felhasználói felülete van. Az, hogy logikailag hasonlóan van elrendezve, az meg természetes. Vagy ha a felbontásra céloztál, nem a kinézetre, akkor meg persze, hogy ugyanolyan, mivel a kijelzőt nem cserélték ki.
Az, hogy alapvetően az Android 2.3 mennyiben másabb, mint az Android 4.x, az már nem a telefonhoz tartozó kérdés, az Android fejlődési történetét -a főbb változtatási pontokra összefoglalva (show-ra kattintva)- pl. itt tudod megnézni.A P990 esetében az alapvető különbségek mellett van még az a differencia, hogy míg az LG a 2.3-at nyitott bootloader-rel adta ki, a 4.0.4-et már zárt bootloader-rel, illetve a tárhely partíciókiosztása is megváltozott (több tárhelyet kapott a rendszer, kevesebb maradt a felhasználónak). A bootloader nyitás megoldható 4-5 kattintással, a partíciókiosztás viszont nem választási opció a gyári (ill. gyári alapú custom) ROM-ok tekintetében. (Az újabb CM ROM-okat sok esetben mindkét partíciókiosztásra elkészítik.)
EszesNorbi: XDA-n vannak kamera mod-ok, amik javíthatják a gondodat. Illetve, emlékeim szerint anno itt is be voltak linkelve.
A baseband-ekkel és RIL-ekkel lehet játszani (bár én RIL-lel való játéknál nem tapasztaltam változást, így azt feleslegesnek tartom). A baseband változtatás viszont javíthat (vagy ronthat) a hívások hangminőségén, hálózati stabilitáson, wifi, GPS jelerősségen, stb. Szóval a rádiós dolgokon. Annyira kell figyelni, hogy ha Telenor-os telefonod van, akkor nem tehetsz rá akármilyen baseband-et (SU660 baseband nem jó hozzá). Ha szürkeimportos, akkor mindegy, melyik baseband-et teszed rá. Itt egy lista a baseband-ekről, telepítésükről, stb.[ Szerkesztve ]
-
erdei890718
újonc
Na nekem a gyári 2.3.4-es nem jött be !!4 szuzaggat.....stb django 1.6-osa jó minden püpec rajta felraktam toolkittel és jóóóóó
-
EszesNorbi
tag
hát a telo kártyafüggetlen, am telenoros vagyok , és akad gondom a hálózati stabillitással, sokszor gyenge, néha el is megy... Tescobol is alig birtam sms-t küldeni ...
-
tag
Tudtok valami 2.3.4 alapu custom romot ami odavág?
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
S&B
csendes tag
válasz denes04 #44672 üzenetére
ez így van, 1hete kb én is felmérgeltem magam rajta dehát erre van igény. Én még régebben próbálgattam pár 2.3.4es romot, azok se váltak be bár tény hogy jobbak mint a 4.1felettiek. A django 1.6.5 volt a legjobb, azt használom most is, ha csak a legfontosabb appok vannak rajta egész jó, nem lassul, nem bugos,-igaz most a viber nagyon megfogja szerencsétlent, de kis türelemmel használható, meg néha újra kell tenni..azt nem mondom hogy kompromisszum mentes. viszont ami a legjobb hogy xda-n már ez sem volt elérhető ha jól emlékszem..
-
Balázs1986
addikt
válasz denes04 #44672 üzenetére
Nálam az old bl Tonyp CM10-ek Kowalsky kernellel voltak olyan stabilak, mint a gyári 2.3-asok, sőt...
Plusz nem lassultak be 3-4 nap után restart szintre, és az általános használat is gyorsabb hatású volt.
Igazából a 2X esetében nagyon sok mindentől függ, hogy mi lesz jó, és mi nem. Befolyásoló tényezők a telefon hardvere (mindenkinél máshogy viselkedik...), felhasználói szokások (RAM zabáló app-ok, live wallpaper, akku / proci monitor szarok -vs- megfontolt használat), tuning trükközések, de akár az akksi kondíciója is beleszólhat, stbstb. Nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy mindenkinek a régiek a jók. Ha a minél-régebbi-annál-jobb elvet követitek, álljatok vissza gyári 2.2-re, a V10D már viszonylag használható volt De tényleg minden tulajnak ki kell tapasztalni, nála mi megy jól. Nincs univerzális tanács. Ez egy ilyen telefon.[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. A tegnapi naptól kezdve áteveztem japán vizekre, egy xperia sp személyében. Köszönöm a rengeteg hasznos tanácsot amit adtatok és a sok segítséget. A 2x a családba marad, asszony örökölte meg
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
S&B
csendes tag
válasz Balázs1986 #44674 üzenetére
nálam például pont az a kombó lassult be 2nap után, nálad meg bevált.
péntektől én is váltok...de én az anadroidot is elhagyom
-
tag
Akksi szempontjábol kb melyik rom az amivel a telefon legtovább birja?
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
EszesNorbi
tag
gyári 2.3 al elég jól birja nekem, reggel , délután a buszon zenehallgatás, szünetben egy kis netezés, és most nézem h 78 %, sztem ez elég korrekt, föleg h nincs is a fényerö a minimumon.
-
cross56
senior tag
Hát nekem CM 7.2 és gyári 4.0.4 után gyári 2.3.4 van fent. Sokkal jobb az előző kettőnél, de már ez sem elég. Azt hiszem telefont kéne váltanom most már..
-
EszesNorbi
tag
pontosan én is minden nap meglepödök hogy milyen jó a gyári, akksi is elég jól bírja
-
tag
Sziasztok.Felraktaktam cm 10.1 Tonyp bulid 5.ős romot.Minden oké vele szerintem csak nagyon hamar merül az akksiEsetleg van valami beállítás amivel lehet növelni kicsit az üzem időt??Mert kb fél napot bír ki igy
-
Kloss
őstag
válasz denes04 #44681 üzenetére
Szia!
Sajnos ez a rom ilyen, fogyaszt.
Amit tehetsz:
1. Akkut cserélsz, ha esetleg már gyenge
2. Kowalski managerben mindent max save-re állítasz (pontosan nem tudom leírni, mert régóta nem használom ezt a romot)
3. Esetleg egy alkalmazás zabál sokat? Nálam az 1 nap simán megvolt ezzel a rommal
4. Felteszel egy 2.3 alapú romot.
5. Másik telefon, mert ez sajnos nem az üzemidő bajnoka -
Leones
csendes tag
Az utóbbi két-három hónapban elég sok romot próbálgattam és ami nálam tökéletesen működik az a slimbean 4.2.2 kowalski-kernel-M1-newbl-el párosítva. Az aksija meglepően jól bírja (talán az eddigi legjobb) és úgy-ahogy laggmentes, nincsenek random reboot-ok
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
tag
válasz Leones #44684 üzenetére
És neked azelött melyik gyári rom volt fent?ics vagy gb?Azért kérdezem mer énis felrakatam ezt a romot náalam az alapsáv(baseband) verziojánál v20q romot irja ki.Mer nekem az volt fent gyáriként.Érdemesebb lenne az icst(v30a)t felrakni és utána a slim beant?
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz denes04 #44685 üzenetére
Az alapsávnál nem V20Q ROM-ot ír, hanem V20Q baseband-et. Magyarul a V20Q ROM-hoz való baseband-et használtad a 4.2-es CM-mel. Ezzel nincs semmi gond, bármelyik baseband-et tudod használni. Az, hogy az adott ROM-mal melyik megy a legjobban, már a telefonod ízlésvilágán múlik, ki kell tapasztalnod. Nem biztos, hogy neked ugyanaz a páros a legjobb, mint másnak.
Ha baseband-et akarsz cserélni, nem kell ROM-ot is cserélni, megteheted teljesen külön is. Már csak azért is érdemes külön, mert a gyári ROM 600-700Mb, míg a baseband kevesebb, mint 10Mb, szóval megkíméled magad 600Mb felesleges letöltéstől, illetve ROM / CWM telepítgetések tömegétől.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Balázs1986 #44686 üzenetére
értem köszi
még annyit hogy su660 bb t is feltehetek rá?[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
A gyári 2.3.x romon miután rootoltam a készüléket melyek azok az alkalmazások amiket eltávolíthatok (feleslegesek)?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
EszesNorbi
tag
rootappdelete progit töltsd le playröl és abban van 2 mód, junior meg a pro egyikben kikapcsolni lehet a progikat a másiknan meg csak törölni, itt kisérletezhetel... csak rootolt telo kell hozzá!
-
Leones
csendes tag
válasz denes04 #44685 üzenetére
Nekem is V30A van szerintem azzal próbáld
tihi_: Rádió nincs benne, a többi az nekem jó.. Talán még a kamera az ami random leáll meg a képek hát határeset... Bár ezt próbálom Camera MX alkalmazással helyettesíteni (gyárit le is töröltem)
[ Szerkesztve ]
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Ra's al Ghul #44689 üzenetére
Sziasztok!
A gyári 2.3.x romon miután rootoltam a készüléket melyek azok az alkalmazások amiket eltávolíthatok (feleslegesek)?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Balázs1986
addikt
válasz Ra's al Ghul #44693 üzenetére
Én anno ezeket szedtem ki.
Ha az LG névjegyzéket használod, nem a Google-t, akkor a PC Suite-ot ne töröld (meg akkor se, ha olyan perverz vagy, hogy PC Suite módban szoktad csatlakoztatni szgéphez ) -
tag
Ha bekapcsolom a koealsky managerben a single core mod ot akkor csak egy magot hasznàl a telo?
-
olahtamas123
újonc
Hello!
Nekem már 1 éve meg van az LG p990 telefonom, 4.0.4 androidal, rootolva lett. Az utóbbi időkben nagyon be van lassulva, és néha csak egy újrainditás segít. A kamera sokszor 1 perc kell neki hogy beinduljon, a RAMot meg elég rosszul kezeli. Segítene, ha ujjabb verziót telepitenék rá? és ha igen akkor melyiket? -
EszesNorbi
tag
jobbat nem találsz mint agyári 2.3 én próbálkoztam sokkal a 4.04 böl kiindulva , volt cm modok is, kitkatos is , wiui, miui micsoda is meg se közelitik a gyári 2.3 szebbnek szebbek modernebbek is, de gyorsaságban elbujhatnak ez olyan mint az xp vs win 7 ram zabálás csak példának.
-
tag
Egy hülye kérdés bocsi
Gyári romon ami rootolva lett lehet kernelt cserélni?
V20q rol van szo.Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
olahtamas123
újonc
válasz EszesNorbi #44697 üzenetére
Nekem eredetileg 2.2.2es volt rajta és sokkal rosszabb volt mint a mostani, ja meg zabálta az aksit...
-
uyka
tag
Szép Jó Napot!
Mai nap folyamán meg elégeltem azt, hogy állandóan fagy a telefon magától ujra indul stb.. gondoltam tolok egy szoftverfrissítést meg is történt egész tűrhető lett előző szoftvertől sokkal jobb.. de a mobil netem eltűnt.. ez mitől van? Engedélyeztem ugyanúgy mint előtte de semmi.. Mi lehet a gond ? Mi a teendő ?
Eddig minden gyári volt rajta 2 és 6 hónapig most elégeltem meg ezt a dolgot annyira nem is értek hozzá mi, hogy működik..
Mutat egy ilyet : [link]
Választ előre is köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/hegyiburkolas
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest