Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tabletgenius

    tag

    Miutan ket napot elkinlodtam az itt tobbszor is emlitett MIUIv5el, magam is belattam, hogy /pillanat a 2xre meg nem valo ez a ROM. (lehet igazabol soha nem lesz megfelelo, hisz 1ertelmu, hogy tobb ramot igenylo fejlesztes) Sokan dicsertek, es nagyon szivesen megneznem, hogy esetukben mikent allja a szoft a tartos nyuzotesztet. Nalam kritikan aluli volt.
    Old bl.rol AIOtoolkitoztam at ICSs bootloaderre, hogy feltehessem ezt a MIUIt, nagy remenyeket fuzve hozza, hisz anno a GBs alapu WIUIval villamgyorsan mukodott a keszulek, remeltem az uj rokon ubereli a CMek hianyossagait, foleg ami a BTmukodest illeti. Egy fenet. Esetemben - es ismetlem: ESETEMBEN!- tok tiszta/szuz telepites utan, minimalis belakas mellett annyira docogosen mukodott a MIUI, mint anno a kezdeti CM9. Menu gorgetes akadozo, a keves rendelkezesre allo RAM miatt folyamatos hatterbeli alkalmazas zaras/nyitas, a nativ bongeszo pl. a full indexhun kifekudt nbol nxr. (ezt nalam az cm10 is produkalta mindig, ha a bongeszo java-tamogatas aktiv volt) es tobbszor FCzett is . Ami mar csak hab a tortan, hogy - ha tenyleg jol lattam - a hangeroallitas is a regi cm7es modjan tortent: minden szintnyit a kulso gombokkal kell pumpalni, nem lehet szoftosan huzigalni a csuzdat. Teny, hogy a BT-autos kihangosito jol tette a dolgat.
    Mivel a tonyp fele paranoid muzsikalt eddig a legjobban, gondoltam megnezem hol tart a srac 10.1es (4.2.2JB) fejlesztese, melyrol par napja linkeltem, hogy mint az egyeduli 10.1es, melynel a BT mukodes megoldva. Es kellemesen meglepodtem. Teljes belakas utan is - kb. 120 app. - utolso kowalski kernellel olyan kellemsen, siman gordul, jol nez ki es ami nekem kell, minden mukodik. Allitolag a hamarosan piacra dobando publikus verzioban a hdmi is uzemkepes lesz. Kiserletezo kedvueknek ajanlom. (amugy valoszinu, hogy most mar a BT problema szep lassan az osszes 4.2.2nel megoldoik)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák