Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistiboy88

    aktív tag

    válasz zsoltiz #32159 üzenetére

    Hát, mivel melóban voltam és ott nem használok wifi-t így ezért nem ment a wifi. Mikor látod a nagy zuhanást az akku töltöttségében, na ott folyamatosan beszéltem ~50 percet. Csak azt nem értem, hogy mért bekapcsolt kijelzőre írja. Meg a használat nagy része az telefonálásból állt. Amit zenét hallgattam, az nem volt sok belőle. Azért is írtam, hogy jó,mert Cm7-nél ennyi beszélgetésnél drasztikusabban csökkent az akku töltöttsége.
    Meg vedd figyelembe a folyamatos 3G kapcsolatot, mert az is szépen eszi az akkut.

    De akkor is a legjobb akkuidőm az az ICS Leak-el volt, mikor egy este alatt, csak 1%-ot merült. De ott meg minden más nagyon falta az akkut.

    Majd jön a hétfő, jön a rengeteg meló, ami nálam a sok telefonálgatással egyenlő. Kíváncsi leszek, hogy akkor majd, hogy fogja bírni, mert az lesz az igazi teszt neki.

    Jelen képem is csak szemléltetés volt, hogy igen is jól bírja, mert próbálj ki egy Hybrid-ed, vagy egy gyári romot, s telefonálj ~20 óra leforgása alatt 2 - 2,5 órát, s nézd meg a töltést. Jah lehet kis sem bírja addig.

    Nem bántásnak szántam, csak próbáltam kilyukadni oda, hogy szerintem miért is jó, csak most nem nagyon megy a fogalmazás a tetves nátha miatt... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák