Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz sztomi89 #7982 üzenetére

    Semmi sincs, és senki sem fog a torkodnak esni. :R Vita pedig lehet belőle nyugodtan, lehet érvelni-ellenérvelni. :K
    Ez csak onnan jutott eszembe, hogy most lett beírva papp0628 által, hogy az N97-es telcsin megy a Wi-Fi-s jutyub szoftvertől függetlenül, ezért jobb mint az Arena. :U Ebből tovább görgettem a gondolatmenetet...mire is jó a Wi-Fi-s jutyub? Amire juttottam a kérdéssel kapcsolatban az pedig az előző hozzászólásomban olvasható. Eddig is furi volt a sok ezzel kapcsolatos probléma, mindenki felhozta negatívumként, főleg azok, akik bejöttek ide, elsírták magukat, írtak egy kemény kritikát 3 napos tulajként, milyen xar telót vettek, majd másnap már nem voltak sehol mert eladták.
    De az itt lévő júzerek reakcióiból is az jött le június óta, hogy ez egy központi kérdés. Ezért furdal a kíváncsiság, miért ilyen nélkülözhetetlen ez a funkció.. :B
    Te nem említetted egyébként se, hogy húú ez mekkora negatívum, te közölted hogy meg leszel nélküle. Ez így korrekt, ebbe így belefér a kíváncsiság. :R Valószínű ha lenne Wi-Fi-m én is kipróbáltam volna kíváncsiság szinten, de nem ugrottam volna fejest az ablakon át, mert levágott 10p után. Kipróbáltam, nem az igazi, egyébként se használnám.Pont.
    Itt inkább azokra próbáltam célozni, akik ezt a funkciót borzalmas nagy hiánynak élik meg, negatívumként jegyzik az Arena-val kapcsolatban, és azon vannak hogy ezt a funkciót mindenképpen életre keltsék az Arena-ban.

    Az FM transmitter-rel kapcsolatban is vannak fenntartásaim :DDD , de az még egy fokkal hihetőbb ha valakinek fontos, pl. autóban. Bár semeddig nem tart kiírni CD-re az Arena-n hallgatott számokat, be a lejátszóba, és máris nem gond hogy van e basszus vagy nincs, és a minősége is jóval felülmúlja a transmitteres hangokat... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák