Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    Nem szabad lemeríteni ezeket az akkukat! Én már vágtam tönkre jó elemet így, kíváncsi voltam meddig bírja - jó, már elég öreg volt. Ezekbe beépített töltési fesz.szabályzó van, ami maga állítja be az értékeket. A Lithium Ion elemek szeretik, ha tartósan magas szinten vannak töltve, indokolatlan abban versenyezni, kinek meddig bírja. Nyilván kevesebb ideig, mint egy erre kihegyezett Nok, vagy SE. ( a k750-em 4 év múlva is csak hetente töltöttem)

    Tapasztalatom szerint egyre hosszabbodik a rendelkezésre állási idő, kevesebbet töltöm, napi több órás használat mellett is. Nem szégyen otthon rátenni bármikor az USB-re, tölt a háttérben. Bírja ki a két számítógép közötti időt. Akartam venni a mhelyre egy + töltőt, 1500 pénz,de minek, ha egész nap tudom nyúzni így is. (Nincs internet, Wifi, de az szgéphez sem köthetem!)

    Korábban már írtam, hogy külterületen a Google-al találtuk meg, hogy eltévedtünk, rossz dűlőúton fordultunk le. Térkép nem jelezte. Nyilván egyedi eset, de minden funkciónak meg kell találni a megfelelő feladatot, alkalmazást.

Új hozzászólás Aktív témák