- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumblebeee
tag
G6 ugyebár vízálló.
De meddig? Már mint meddig vízálló? Nem öregszik el a készülékház?LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
aTe014
aktív tag
Egy kis összegzés 11 napi használat után V10-ről váltva
ami tetszik, amiben számomra jobb a V10-től:
- A-O-D nagyméretű órája a kisméretű másodlagos kijelzőhöz képest
- ujjlenyomatolvasó kattintás nélküli működése
- könnyebb, biztosabb egykezes használat (kisebb súly és méret)
- gyors váltás az előzőleg használt alkalmazásra a Kocka-ikonra való dupla tap-pel
- üzemidő kb. 25%-kal jobb (meló végére V10-zel 35-40% körül, G6-tal 55-60%; V10-zel átlagban 3 óra kijelzőidő a G6-tal 4 órára kúszott ugyanazzal a 25 telepített és pár letiltott app-pal) [kép]
- a gyári fülhallgató a kicsit gagyinak tűnő külseje ellenére meglehetősen jól szól
- számomra kényelmesebbek az oldalsó hangerő gombokpici negatívumok, illetve amik hiányoznak:
- Q-Slide alkalmazások az értesítési sávból (a számológép még az előlapi gombokhoz helyezett qslide-ikonnal sincsen) [pedig nálam a V10-nél a legtöbbet használt qslide alkalmazás volt]
- normál "LG"-témánál a billentyűzet színének változtatása feketére
- "Telefon"-ból a lapfülek sorrendjének megváltozatása, a "csoportok" eltűntetése[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
tomboy0013
veterán
válasz Bumblebeee #1702 üzenetére
De majd mikor botot találsz a telefon mellett a zsebedben, akkor túl öreg lesz már a vízhez.
-
Vikooo
addikt
válasz Bumblebeee #1702 üzenetére
Idővel eloregedhet a gumitomites ami a jack csatlakozónál, usb portnál SIM talcánál található de az több év is lehet. Szerencsére nem éri uv sugárzás huzamosabb ideig, se víz stb így szerintem jóval tovább bírja mint egy lefolyó tömítése pl. ahol folyamatosan hideg-meleg víz éri, vizkovesedik, elkemenyedik stb.
A ragasztás meg az első szervizelesig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Mától nekem is tulajdonomban van egy platinum.
Amikor megjelent nem tetszett. Mármint nem a külső....
Hanem ez az egész ...
Azért kiváncsivá tett és filóztam rajta,hogy vegyek-e egyet,vagy egy S8-cat,de ma beadtam a derekam a G6-nak.
Itt-ott volt szerencsém kipróbálni korábban,ezért nem volt nehéz döntenem. Kellemesen csalódtam benne,úgyhogy idáig nagyon bejön...a forma és a többi is.
Szóval,amiket korábban mondtam róla,azt visszaszívom.HARLEY-DAVIDSON
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #1706 üzenetére
Udv itt is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
veterán
-
T0rnad0
addikt
válasz TheBikerider #1708 üzenetére
Majd kérünk tapasztalatot az i7-el összehasonlítva
-
veterán
válasz T0rnad0 #1709 üzenetére
Rendben.
Az i7 egy brutálisan jó telefon,sajnos állandóan visszatértem rá,mert mindig elvérzett valamin a többi.
Ami nagyon jó a G6-ban,kihangosítva telefonálás kitűnő,hangszórója bár mono,de hangos és jól szól. Kamera szuper. Ezek a legfontosabbak számomra.
Negatívum egyelőre nincs. Majd holnap folyamatos 4g és Spotify meglátjuk mit harap az akkuból,mert az i7 ebben is király volt. Szóval már csak az akkuidő tesztje van hátra.Minosége az első osztályú,tehát ez is pozitív
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
babosmiki
addikt
válasz TheBikerider #1706 üzenetére
#1712: szép munka!
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Szabcsizz
őstag
válasz TheBikerider #1710 üzenetére
Ez engem is erdekelne,mert rengeteg hasznalom a Spotify-t,folyamatos mobilnettel.
A kezdetektol kovetem a topikot,eddig egesz pozitiv vagyok. -
veterán
Friss:
Akkuidő.:
Reggel 6-kor 100%,folyamatos 4g +net,folyamatos Spotify hallgatás,kb.5 ×1perc hívás: 73% most az állás.
Hozza az iPhone 7 és 7+ szintjét.
Pozitív!!!Negatívum: idáig 1
Kijelző fényszivárgás,sötétben észrevehető,lezárt képernyőnél,always on bekapcsolva. Ennyi.
De ez az ips.
Ez legyen a legnagyobb "gondja".
Ha annak nevezhető...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
tomboy0013
veterán
válasz TheBikerider #1716 üzenetére
A negatívumhoz annyit, hogy csak alul van erőteljesebb fény AoD-nál, de ez minden G6-on ilyen, szóval ez nem fényszivárgás hanem szoftveres beállítás.
-
babosmiki
addikt
válasz tomboy0013 #1717 üzenetére
Nekem ez még tetszik is! Olyan szépen átmenetesen világítja meg a kijelzőt!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
veterán
válasz tomboy0013 #1717 üzenetére
Akkor az...
De van....
Mondom,ennél nagyobb baja ne legyen nekem. Ez sem baj csak említésre méltó.HARLEY-DAVIDSON
-
pit450
aktív tag
Ennyire jó a telo hogy senki nem ír?
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #1723 üzenetére
Tetovazok, csak nemtom miert..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
veterán
-
pit450
aktív tag
válasz TheBikerider #1729 üzenetére
Valaki írta hogy lehet rendelni hozzá védő üveget. Linket kerhetek?
-
veterán
-
aTe014
aktív tag
Nekem a jobboldali kameralencse és a kameramodul szegélye között van egy oldalírányú mikro-karc, amely csak nagyon forgatva és keresve található meg.
2 hete használom tok nélkül: zsebben hordva természetesen nincs mellette semmi, egyébként pedig csak terítőre rakom, sima asztalra sosem. (Ha nincs terítő, akkor a pénztárcámra. )
i14Pro
-
-
Bazsi81
tag
Lencse védő engem is érdekelne.
-
Bazsi81
tag
http://wowfixit.hu/
Esetleg ezzel bekenni? -
Optika01
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlását tervezem, és a g6 az egyik nagy esélyes (p10 a másik). Minden képen dula-SIM-es szükséges B20-al. A méret és a bolti gari kicsit aggaszt (bár volt már Partneros telefonom is, és nem volt gond) Kérdésem, hogy a Partneros melyik változat, vajon tudja a vezeték nélküli töltést?
Köszönöm.
üdv:Optika
-
Adikosa
tag
Sziasztok,
Hamarosan én is csatlakozok egy G6-al.
A kamera üvegéről olvastam egy teóriát, hogy van rajta egy bevonat, és az karcolódik, nem maga az üveg.
"They aren't scratches, its a coating that is very easily scratched. Possibly only affects black units, could just be easier to see."
[ Szerkesztve ]
-
CsGábor
tag
Az egész telefon patika allapotban van , csupán a kamera előtti üveg mikrokarcos. Mi a ráknak kellett külön üveget tenni oda? Még ha könnyen lehetne cserélni akkor érteném de igy ...
-
tomboy0013
veterán
Qslide app-ok köze lehet felvenni mást vagy csak az a 7 db van és kész? Mert így sok értelme nincs.
-
tutne123
csendes tag
http://m.ebay.com/itm/272731696744
Pénzt csinálni , csak pénzből lehet !!!!
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #1748 üzenetére
Itt szent vagyok 😇Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest