- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
csmogyi
csendes tag
Sziasztok!
XXL GSM-nél a fekete H870 akcióban 130e. Ez vajon valós vagy egyből el akarják majd nekem adni 145-ért?
-
Aryon87
félisten
válasz csmogyi #1504 üzenetére
Nem éri meg szerintem..
36hó bolti garija van, vagyis az LG elhajt a papiroddal sztem.
** Az új készülékekre 36 vagy 48 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti (boltunk által vállalt) plusz 24 hónap szoftver, 48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári (magyarországi márkaképviselet által vállalt) plusz 24 hónap szoftwer garanciát vállalunk. Az Ön által választott készülékre a specifikációkban megadott garanciát tudjuk biztosítani. A 10 ezer forint feletti elektronikai és egyéb termékekre 12 hónap, a 10 ezer forint alatti termékekre 6 hónap garanciát biztosítunk.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
OPiiPO
veterán
válasz Aryon87 #1505 üzenetére
Nem fogja elhajtani az LG, pont a múlt héten volt erről szó, ha normális a számla, IMEI-t tartalmaz, és EU-s a modell, akkor rendben lesz a szervizeltetés az első évben.
Ha ezek rendben vannak, akkor megéri szerintem.[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Aryon87
félisten
Én meg chateltem az LG-vel, én viszont ráb...am.. Számla ugye nincs, garijegy van IMEi-vel, de most derül ki, hogy én harmadtulajdonos vagyok..
Érdekes amúgy, mert anno a G3-nak csak a garijegyét vittem és javították.Most kereshetem meg az első tulajdonost, és reménykedhetek, hogy nála van valami számlaféleség...
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz Aryon87 #1508 üzenetére
"Számla ugye nincs, garijegy van IMEi-vel, de most derül ki, hogy én harmadtulajdonos vagyok"
- Ez szopacs. Hamar keress egy számlamásolatot, de izibe. Egyébként hogyan lettél harmadtulaj[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Most derült ki. Mert akitől vettem akkor kérdeztem, hogy szálát nem adtak, mondta nem.
Most viszont írta, hogy egy másik tagtól vette ő is innen..
Ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont
Most ráírtam az első tulajra, aki vette, nagyon remélem hogy a számla még megvan... Ha egyáltalán kapott..
Komolyan mondom vicc.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #1511 üzenetére
Erre most rájöttem, hogy jobban jártam volna h ülök a hátsómon.. 3 napot kellett volna várnom csak. És ma lenne akkor egy fekete zsírúj G6.
Bár ez is jól teszi dolgát.Sose jártam még így
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Aryon87 #1512 üzenetére
Van az ilyenekre egy jó módszerem (még értékesítő koromban szoktam rá): Ha valamit drágának vélek, de hirtelen megtetszik akkor mindig adok magamnak egy hónapot mérlegelni, hogy valóban szükségem van-e rá vagy mi a legjobb módszer arra, hogy megszerezzem. Azóta azt veszem ami a valós igényeimet lefedi. Nehéz megállni de ha sikerül akkor csak jól dönthetsz. (Többek közt ezért van S8+ helyett G6-om is normális garanciával )
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz tomboy0013 #1511 üzenetére
De nem mindenki tud várni! Én sem! Ezért vettem meg az elsők között 200-ért...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
tomboy0013
veterán
válasz babosmiki #1516 üzenetére
Én is az elsők nap vettem 195-ért (valójában 155-ért), de előtte 2 hónapig agyaltam ameddig nem jött ki Mondjuk nekem csak szolgáltatótól való vásárlás jöhetett számításba a 2 év gyártói garancia miatt. Tehát itt igazából csak az S8 meg eközött vacilláltam. A valós igényeim nyertek a hype-pal szemben a sok gondolkodásnak hála, mondjuk muszáj is voltam gondolkodni sokat mert nem jelent meg a telefon hamarabb
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz tomboy0013 #1518 üzenetére
Én is sokat gondolkodtam a kettő között, de győzött a józan ész...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Vikooo
addikt
Jó látni, hogy pörögnek az LG fejlesztői, hamarosan jön egy frissítés:
Meanwhile, the new firmware for the regular G6 brings face recognition functionality that works even when the phone is locked. That way you can unlock by just lifting it up and pointing it to your face.
Another feature, called Low Power Consumption leverages on the Qualcomm chipset to improve battery usage. It collects data from sensors and optimizes power usage, depending on your location and movement.
Other features include fine volume control of the Hi-Fi Quad audio and automatically recording calls from a particular number you've set up.
-
Aryon87
félisten
Azaz lefordítva, mivel ennyire nem megy az angol:
Eközben a rendszeres G6 új firmware-je olyan arcfelismerő funkciót nyújt, amely akkor is működik, ha a telefon zárolva van. Így feloldhatja felfelé, és felmutathatja az arcodra.
Egy másik funkció, az úgynevezett alacsony energiafogyasztás kihasználja a Qualcomm lapkakészletet az akkumulátorok használatának javítása érdekében. Az érzékelőktől származó adatokat gyűjt, és optimalizálja az energiafelhasználást, helyétől és mozgásától függően.
Egyéb funkciók közé tartozik a Hi-Fi Quad audio hangerőszabályzójának finombeállítása, és automatikusan hívja fel a megadott számot.Az első mondat érdekesnek tűnik, de a második se lenne rossz.
Várós update akkorXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
OPiiPO
veterán
válasz Aryon87 #1523 üzenetére
ezt meg mivel fordítottad le?
az utolsó félmondat értelemzavaróan félre van fordítva:
"automatically recording calls from a particular number you've set up" = egy előre beállított szám hivásakor a hivás automatikus rögzítése[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Gugli fordított
aTe014
szép az S8, de nem kéne. Nyúlánk, kecses és túl vékony. Aki megvette az S7edge-t, annak S8+ volt. Félve fogtam meg a telefont, 2 kézzel hogy megnézhessem...
G6-nak markáns fogása van, még tok nélkül sem akar öngyilkos lenni..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Skynet258 #1527 üzenetére
Az még hagyján hogy nagy, de csúszik mint a nyavalya..
Amit fogtam, két kézzel emeltem fel 10 centis magasságra..[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
válasz Aryon87 #1529 üzenetére
A G6 viszont vásárlás előtti várakozásaimmal ellentétben nem csúszik annyira, ezért használom bátran tok nélkül.
Plusz az ujjlenyomatok sem annyira zavaróak egésznapos használat után sem.
5 napja használom, de még sosem volt az az érzésem, hogy "jajj , meg kellene tisztogatni". Egyébként meg zsebben úgyis tisztul valamennyit.[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
-
aTe014
aktív tag
-
TTom65
tag
Remélem előbb behozzák mint a sima G6-t.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Akinek van G6-ja az leírná a véleményét és a tapasztalatait a telefonnal kapcsolatban?
Nagyon gondolkodok rajta. -
Dreadloord
senior tag
válasz Dreadloord #653 üzenetére
Azért, hogy megtippeltem, hogy 2 hónapon belül 130 lesz az ára, néhány okostojás meg lehurrogott, hogy biztos nem xD
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Remekelek28 #1541 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
Tudja valaki hol lehet itthon gyári flip tokot venni G6-hoz? Lehet egyáltalán? Vagy esetleg tud valaki egy jó külföldi oldalt ahonnan beszerezhető paypal nélkül?
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #1546 üzenetére
Mintha speedshopnal lattam volna.
Update: felvettem a kapcsolatot a bolttal, ahonnan a telo van. Elmeletileg kapok szamlamasolatot
-
törölt tag
válasz Dreadloord #1543 üzenetére
Hol kerül annyiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs