- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz Dreadloord #1543 üzenetére
Szerintem kártyásan még mindig 160 felett van. Tehát nem jól tippelted.
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #1555 üzenetére
Szerintem simán trollkodik, még gsm boltba sincs 130ezer még bolti garival sem.
-
tomboy0013
veterán
Ma 1-2 fotó erejéig összemértem az S8+-szal a G6 kameráját. Hát semmi szégyenkezni valója nincs a G6-nak. Kicsit túl élesít, de az S8 meg mos. Nekem jobban tetszettek a G6 képei, meglepődtem azt hittem elég látványosan az S8 felé billen a mérleg de egyáltalán nem. Nesze neked 2 éves szenzor.
(#1547) Aryon87: Speedshop-nál nincs sajnos gyári tok
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #1561 üzenetére
Nekem is lesz lehetoseg egy S8+al osszemeretkezni + csutortokon egy N6P ellen indul. Holnap pedig a "tesoval" a P9-el kozosen fotozkodik Szilvasvaradon
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz tutne123 #1572 üzenetére
Wow! Sz utolso 2 nagyon bejon.
Fotosba is nyomd fel teljes meretbe a kephost altal.
Ott ilyen nincs asszem G6-al.
Majd en is csinalok ejszakaiakat hamarosan.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tutne123
csendes tag
Linket dobsz h hova tegyem fel ?
Ha vissza keresel ebbe a forumba tettem fel vagy 6-7 képet még ilyen stílusbanPénzt csinálni , csak pénzből lehet !!!!
-
Aryon87
félisten
válasz tutne123 #1574 üzenetére
fotos topik
Telotipus megjelolesevel tedd be ezeket teljes meretben, azaz ne azboldal sajat feltoltojet hasznald, meet az szar.
Legjobb erre a kephost.comA topik jobbjan talalsz leirast hogyan tudod belinkelni, ha nem menne
-
Aryon87
félisten
Lenne egy apro eszrevetem..
Most hogy tolton van a telo es melegedik is, ami meg normalis, de megy a zene BT kapcsolaton, kozben forumozgatok, az ertesitesi sav szakadozik, es a zene is be-beszaggat neha...
Sanda gyanum, hogy a proci szabalyozasra kerult gyarilag, mert ahogy a kepen is lathato, a proci szinte minimumon megy, es a 3, 4 magok azok stagnalnak, mig az 1, 2 mag az porog csak minimum es a kepen latott ertek kozt.. Regebbieknel nem emlekszem hogy lett volna ilyen. Mindig maxon porogtek a magok hasznalatkor.
Letezhet ilyen?
Az ertesitesi savot en tartottam ugy a screen miattScreenshotNem hiba, csak meglepodtem egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #1577 üzenetére
A CPU skálázható amit a kernel szabályoz a CPU Governor profil alapján. Bekapcsolt kijelzővel, idle állapotban elméletileg minimumon mennék a magok és csak a kicsik. Töltés alatt ha kikapcsolod a kijelzőt sem kapcsolnak le a magok, egyfolytában alap órajelen pörögnek.
Használat közben a terhelés alapján skalazza, azt már megint csak a kernel szabályozza, milyen gyorsan vegye feljebb, lejjebb az órajelet és adott terhelesnel mennyire emelje meg azt.
Lehet, hogy lejjebb skálázta a magokat a melegedés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
En is erre tudok gondolni. Csak meglepodtem, mert a zene is beszaggatot, akkor figyeltem fel a jelensegre. Restart utan helyreallt a lelki bekeje
-
aTe014
aktív tag
válasz Simon Balázs #1575 üzenetére
fúú, tényleg
MÁS:
akik a G6 hátulján csodálkozó fejet látnak: Paredoliai14Pro
-
Aryon87
félisten
Fu de ruhellem eut a fos halozatkiepitest.. Uton Szilvasvarad fele, nem egyszer eldobja a netet a telo, annyira nincs semmi...
S7edge is eljatszotta ezt..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tomboy0013
veterán
válasz Aryon87 #1583 üzenetére
Nekem csak Szarvaskőnél dobja el a hálózatot mikor hazafelé megyek Egerből és netrádiót hallgatok (Szilvásvárad útba esik) csak ott szakad meg egy helyen, de ott a magas sziklák miatt érthető is. A Nexus is ezt csinálta. Szilvásvárad körül máshol stabil a jel.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nagyon. 3x dobta el a netet mig Egerbe ertunk..
S7edge is vagy 2x legalabb. Erdekesseg, hogy a P9 az viszont stabilan tartotta vegig, online radio zavartalanul ment..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
OPiiPO
veterán
válasz Blackmirror #1592 üzenetére
hacsak úgy nem
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Vikooo
addikt
válasz Blackmirror #1592 üzenetére
Aha, értem
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- EAFC 25
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest