Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1022

    őstag

    válasz Stauffenberg #40520 üzenetére

    3. Ezekről nem tudtam, de igy érthető. Nekem csak max 3 sec-es expot tud kompenzalni, utana feljebb már manualaisan kell allitani (egeszen 85 sec-ig).Bacon Camera-t probaltad mar? HDR-t én nem bízok automatikara, kezzel szeretem osszerakni, ugy ahogy a panoramat is.

    4. Magisk-al el lehet rejteni a root-t egyes appok elől. Ha meg xposed-t hasznalsz akkor van hozza modul. Egyebkent a program nem csak elszinezi a kijelzot, hanem ugy mint egy PC monitornal, mikor a videokartya beallitasainal allitot a szineket. Tehát nem szűrőket ad rá. De nem is olyan mint a huawei-nel h hideg es meleg szín között huzod a csuszkat. RGB csatornanként kezeli színeket. A hatterben sem fut a program, egyszer kell csak beállítani.

    5. Nekem a snapi 801 2,3ghz-rol 1,2ghz-re van allitva. Teljesen használható igy. Ha játszok akkor veszem fel maxra. Kevesbe is melegszik.

    6. Hasznalom en is az LR-t telon. Kb majdnem teljes erteku, mint a PC-s PS. En csak gyors ellenorzeselre hasznalom. Sajnos meg mindig nem tud olyan minosegben kepet menteni mint a PC-s verzió. Csak 240dpi-vel menti a végeredményt. A PC-s verzió 320dpi-vel teszi ugyanezt. Amugy igazad van, nem lehet benne szinzajt allitani.
    Sajna nekem nincd fényképezőm, de nem is akarok. Nekem telefonnal fotozni nagyobb kihivast jelent, es izgalmasabb is.

    Persze ez én vagyok. Nekem jól osszefer a telo+laptop egymás mellett, foleg ha szerkesztesrol van szó.

    Ui: Mostanaban egyebkent ravagyok szokva h szinzajt hagyjak rajta. Sokkal jobban hasonlit igy a vegeredmeny egy DSLR fotóra. Nem lesz annyira mestetkelt. Ez leginkabb nappalifotokra jellemzo. Esti fotozasnal a hosszu zarido miatt keletkezett hotpixelekre kifejezetten jo hatasfokkal működik a szinzaj csökkentése.

    https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

Új hozzászólás Aktív témák