Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz mckangi #2823 üzenetére

    Nem veszek szolgáltatótól telefont elvből, csak gyári független verziókat. Az új kütyüm köszöni jól van, és jól érzem magam vele, stabil, hibáktól mentes, igaz nem Androidos lett. ;)

    A 805-ös megjelenése, és az infó morzsák, nem azoknak szólnak akiknek már megvan a telefon. Látom ez neked se jött át. :U Mivel ezt a topikot olyanok is olvassák, akik még nem vették meg, számukra lehet döntő lépés, esetleg várni még egy kicsit a 805-ös verzióra. Miért? Nem a teljesítmény miatt. Ha valaki, akkor én tudom milyen bukni sok pénzt rövid idő alatt flagship telefonokon. Ha pedig kapható lesz a 805-ös variáns, a 801-es drasztikusat fog zuhanni az árakat tekintve, és ahogy veszíteni fog a kezdeti magas árból a nagy tesó, úgy fog a kisebbik is vele egyenes arányban. Senkinek se javaslom most a 801-es variáns megvételét, mert vagy akkor vegye meg, amikor itt a nagy tesó, és ez jóval olcsóbb lesz, vagy vegye meg a nagy tesót, és kb évig lesz egy olyan telója, amit 2015-ben se nagyon fog senki überelni (mindegyik gyártó 805-re fog frissíteni).

    Persze lehet ezzel egyet nem érteni, de a pénz és az ár/érték mindenkinek számít. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák