Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erwin89
csendes tag
válasz Meggyi001 #26130 üzenetére
Köszönöm Meggyi a tippet, talán tud valaki valami tippet adni, amivel életet tudok lehelni belé
Még annyi lenne a kérdésem, hogy nézegettem ezt a JTAG dolgot, meg valami Octoplus Box féleséget. Tudnátok ajánlani esetleg egy megbízható szervizet, ahol tényleg értenek az ilyen dolgokhoz? Zalaegerszegen lakom, de úgy errefelé nem hiszem, hogy találok valaki hozzáértőt. Ha egyáltalán ezzel meglehetne oldani... Felküldeném akár Pestre is a telefont, de tényleg valami megbízható helyre.
Szeretném itthon, szoftveresen megoldani, de könnyen meglehet, hogy azt nem fogom tudni. Így beadni a Vodafone szervizbe nem igazán merem. -
Exelsior
senior tag
válasz Meggyi001 #26130 üzenetére
Szia. Én már próbáltam múltkor a Hard Bricket de sajnos nem sikerült felélesztenem. hasonló a megoldás mint a G2-ön. Nálam az volt a baj hogy nem portként ismerte fel hanem a szokásos Android eszközként.
Portokát átállítottam stb.
Amúgy sikerül volna megcsinálni. Amikor elkezdte nem tudta kiolvasni a program hogy milyen típus stb és leállt. Mikor rossz Flasht kap akkor más Boot Image-et kap a telefon azért nem töltődik vagy nem kapcsol be vagy egyéb nyalánkságok.Próbáltam A Boot Image-t felül írni azt sem sikerült. 1 hétig szenvedtem majdnem azt inkább leadtam a szervizbe. Jtag-al vissza lehet csinálni a gyárban sec pec alatt. Nem száll el az alaplap csak rossz vezérlő szoftver van rajta. Tapasztalat én is hasonló területen dolgozom.Be kell vinni nyugodtan a LG szervizbe. Ne a Vodafone-hoz.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest