- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz Feri1977 #67800 üzenetére
Nagyon ritkán járok itt a fórumon de azt észrevettem ,hogy nagyon nem vagy megelégedve ezzel a telefonnal. Ha ennyi gond van vele akkor szerintem add el.
A másik meg az, hogy egy digitális fényképezőt ne hasonlíts össze egy mobiltelefonnal. Nem a pixel szám számít. Ha csak arra kell, hogy magadnak megörökíts egy témát akkor bőven elég a telefon. Ha már terveid vannak, komolyabb felhasználásra készítenél fényképeket akkor fényképezőt használj. -
neo_xperia
senior tag
... azt azért tegyük hozzá hogy kivétel az L90 kamerája. Az a legprofibb fotó apparátikat is veri. Természetesen.
😅 -
r3dwo0d
tag
válasz neo_xperia #67802 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy zeneileg mennyivel jobb az l90 mivel annak nem lóg az alján 1 méter kábel, hanem a tetején!!! Biztosan én vagyok fordítva bekötve de kimondottan szeretem, hogy alul van a jack csatlakozó is....
-
Feri1977
senior tag
válasz r3dwo0d #67803 üzenetére
Amikor tetején volt előzőnél a jack kábel, fent megtudtam kicsit összegyűrve a kábelt hátul a teleton mögött fogni lefelé, itt meg alulról felfelé nem tudom a telefon mögött a kábelt megtámasztani hanem lóg, lényeg ez hülye helyen van szerintem a tetején jobb lett volna. A fényképező meg nektek szép képeket csinál, megvagytok vele elégedve?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
vadászcsiga
félisten
-
reap3r
aktív tag
Nem tudom, hogy ezt az illettőt fizetik-e, hogy engem szórakoztasson. Tegnap este azon gondolkodtam, hogy milyen lehetetlen dolgokba lehetne még belekötni. Én naív azt gondoltam, hogy már nincs mibe, DE van baszki
Amúgy nekem kb. mindegy, hogy hol van a jack, de alul valahogy nekem jobbnak tűnik az elhelyezés.
Amúgy bármelyik kompakt gép 20-25e Ft feletti árban veri a G2 kameráját, na meg a mobilok 80%át fotóminőségben...@vadászcsiga Akartam írni én is a demos dolog miatti éledést, de elment a netem és elfelejtettem utána megírni Tutira veszem, hogy amiatt ment az éledés, mivel Samsungban ez nem megy gyárilag sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Fura, hogy alul van, DE mi van akkor, ha fejjel lefele rakod be a zsebedbe a telót, mivel ott úgysem látod/nyomkodod a kijelzőt? Akkor máris felfelé lesz a jack dugó
Fényképező: általánosságban elmondható, hogy egy normális fényképezővel jobb képeket fogsz csinálni.
Amúgy meg próbálgasd és majd eldöntöd Mindenkinek más az igénye, valakinek elég a telefonos fénykép minősége, van aki meg több milliós fényképezőt rak össze. -
neo_xperia
senior tag
válasz reap3r #67806 üzenetére
Ha még akarsz tovább szórakozni, komolyan kíváncsi lettem, és utána néztem a palinak
Best of Feri-az L90topicbanÓriási, ott meg az S2 plusszt sztárolta oldalakon át. Szerintem lecsekkolom abban a topicban is
[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
válasz vadászcsiga #67805 üzenetére
Én is pont S6-al szemezek, és először hiányoltam a dupla koppot, de aztán eszembe jutott, hogy ott az ujjlenyomat olvasó, az számomra megfelelő alternatíva a feloldásra.
Pont ezért vennék csak olyan telót, aminek az előlapján van a szenzor, így asztalra letéve is tudom használni. -
tirszin
senior tag
1. Ha fejjel lefelé teszed zsebre/fogod a telefont, ugyanott vagy mint a régi, megszokottnál. (Én fülhallgató nélkül is pont így szoktam, mert ha megfogom a zsebben, éppen jól áll a kezemben.)
2. Először is a kamerák minőségének vajmi kevés köze van a Mpixelek számához. Ez csak egy tulajdonság (nem is légyeges 5...6Mpixel felett), inkább egy marketing lépés a hozzá nem értők egyszerű meggyőzésére. A Canon kezdte el még kb. 10 évvel ezelőtt.
Nekem most a legjobb gépem egy Canon 1D mk3, ami 10Mpixeles, de nem nagyon lehet egy lapon említeni a szintén tükörreflexes 18...20Mpixeles-ekkel.Hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen egész jó a G2 kamerája, dinamikában pl. engem is meglepett. Praktikus okokból én is sokat használom (pl. bringán ülve). De, sosem tudsz olyan kis mélységélességet leképezni vele, mint egy rendes fényképezővel, sokkal zajosabb lesz kevés fénynél, mint egy 20...30x nagyobb felületű képérzékelővel ellátott fotógép képe, és még sorolhatnám a hátrányait...
Ezt akkor fotóztam vele, amikor a fókusza elromlott, de manualban még tudtam azért használni:
[ Szerkesztve ]
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
reap3r
aktív tag
válasz neo_xperia #67808 üzenetére
Megvan az esti programooom
Köszönööööm -
Den Hadnagy
senior tag
Már csak azért sem jó, ha a jack felül van, mert ha fülessel a füledben fényképeznél, a kábel feszt a kamerába lóg. Jó helyen van az lent.
Más: jól olvastam, hogy a nova launcher tudja a kétkoppos lekapcsolást? Működik, használja valaki ?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Molk
tag
Basszus... Szerintem csinálok egy könyvet a hozzászólásokból, mert látom igény lenne rá. -
akooos
veterán
De abban van optikai stabi meg gps meg fényerő
-
mateus
senior tag
válasz Den Hadnagy #67813 üzenetére
Igen, az új verzió tudja, próbáltam.
-
mateus
senior tag
Nem semmi hozzászólások születtek ott sem mielőtt megvette azt a telótDD
-
veterán
Kicsit off téma, de a segítségeteket kérném valamiben, 1 perc az egész. Persze csak ha unatkoztok és időtök engedi. Köszönöm
https://gamergep.hu/
-
tirszin
senior tag
Már régebben is tudta a Nova egy plusz (talán: Screen off) appal, de 1 hete már alapból benne van a dupla kopp lehetősége.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
sgery
őstag
ami biztos, hogy nem a fő nyáklap a hibás mert kicseréltem a régivel és azon is ez volt a gond.
minden csatlakozó a helyén van rendesen ez sem lehet gond.
Az alsó nyákot nem tudtam átcserélni próbára, mert a kijelzőnek más a csatlakozója mint a d802-nek amúgy mindenben egyezik. Szóval lehet hogy ott lenne a gond?A hátlapon az érzékelőket is alátámasztottam, hogy jól érintkezzenek a telefonnal.
Sajnos így sem lett nagyon jobb a wifi :/
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
neo_xperia
senior tag
válasz Meggyi001 #67818 üzenetére
Dehogy unatkozunk, én perpillanat könnyesre röhögöm magam és majdnem magam alá vizeltem annál a résznél a mikor a fórumtárs két hét alatt kb. hatszor tette oda-vissza a lollit és a kiktkat-et az L90-re, amiről eddig azt hittük hogy a telefonok Chuck Norrisa. De mint közben kiderült, ez a cím az s2 plusszt illeti. Bár még abban a fórumban nem jártam, ki tudja mi derül ki...
Szakadok#67814) Molk : egy tiszteletpéldányra igényt tartok.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Meg belehullik az eső ahogy feleségem néhai i4s-ébe. Be is ázott beszélgetés közben.
Én használom, épp úgy működik ahogy a gyári lezárás.
mateus
Jött most pár telefon baráti körbe, családba de rájöttem hogy felesleges felelem az hogy nem lesz dupla kopp. Mindent meg lehet szokni, azt is ha nincs.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz tirszin #67810 üzenetére
Sztem telefonos viszonyban jó a G2 kamerája, de tény egy tükörreflexes előnye a sokkal nagyobb cmos és a jó,vmint cserélhető optika. Ilyet sztem soha nem fognak tudni felvonultatni telefonban és ezért nincs is értelme összehasonlítani.
Feri1977
Az a nikont simán kiváltja a teló. Nekem pana tz20-am van és a g2 jobb fhd filmeket csinált(tisztább,kontrasztosabb,élesebb).[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tirszin
senior tag
válasz vadászcsiga #67824 üzenetére
Igen, a fényképezés azért még ma is leginkább a fény- és a kreatív fotós kérdése. A technika csak ezek után jön.
A második képen jól látszik, hogy dinamika szempontjából rendben volt hozzá a G2, nem égtek ki a felhők és nem bukott be feketébe az árnyékos hegyoldal sem, + mégis kontrasztos a kép. Na itt kezdődik, ha jól működik együtt a szenzor és a szoftver, nem a MEGAPIXELEK-nél!
Persze ez is csak egy szempont a sok közül...Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz vadászcsiga #67822 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, töltöm, amint lehet.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
vadászcsiga
félisten
Nem sok jót olvasok s6-ról a topikban. Ugyanaz a jól ismert launcher ujrarajzolas mint nálunk lollin, plusz a néha kevésnek tűnő 3 giga ram : (
Azt mondjak 6-ban megoldódik, kérdés hogy G2 megkapja e?Most KK-n a ramkezelés tökéletesnek mondható, semmi gondom nincs a gyorsasággal csak kicsit fapados a dizájn. Amit másfél éve még iszonyúan modernnek tartottam, ma már idejét múlt, de annyi baj legyen, nehány alkalmazással frissre lehet varázsolni, lásd Nova.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #67824 üzenetére
Abszolute! Soha nem volt gondom a G2 kamerájával, teljes meg voltam vele elégedve. Jó képek
S6
Egyszer benéztem én is a topikba és akkor a beégett amoled kijelző csere volt a téma többeknél....[ Szerkesztve ]
-
patabb
újonc
Sziasztok.Egy G2 "boldog" tulajdonosa lettem. És kapásból sikerült prezentálnom egy tűbeszúrást a simkártya pöcök mellett (a mobilarénás srácok is valami hasonlóról beszéltek.) Na annyi a lényeg hogy ezt bekapcsolt állapotban tettem meg. Azóta a telefon nem reagál semmire. Valószínüleg ki is kapcsolódott. Hátlapi gombbal nem kapcsol be. Volt már hasonló eset? Mit kéne csinálni?
Feltettem töltőre és az varázsütésre feltámasztotta a telefont. Lehet elhamarkodottan írtam, csak az izgalom...
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz patabb #67835 üzenetére
Hát nem tudom mitől lehetett. Nekem ma random ujraindult bár sztem tudom miért (cm12.1). Mostanság nem kapcsolódott mobilnetre és kitoroltem egy file t a twrp file managerrel. Azt írták hogy reboot után újra létrehozza a dolgot. hallgattam zenét mobilnet mellett ami nem kapcsolt be.. Elment a zene elovettem es latom h LG Logo. Ujraindulás után már egyből kapcsolodott a mobilhalozatra. Remelem nem lesz vele tovabbi gond.
-
Den Hadnagy
senior tag
A duplakopp remekül működik a novában, köszönöm.
A navigációs sávot eltüntettem, de a 3 softkey-t nem lehet? Nem lelem sehol...
-
kárátékutyá
őstag
3 napja van még csak meg a telefon. 4.4.2-vel vettem. 1 napig volt rajta, minden ok volt. Feltettem 5.0.2-t PC Suit-al, de most viszont rendre jelzik hogy nem tudnak hívni. Gyári törlést csináltam a Lollipop felrakása után.
Tegnap este hívtak, éjszakára repülőbe tettem, reggel írt a nejem hogy nem tud hívni. Én viszont egyből tudtam vele hívni. Van valakinek valami ötlete?
-
Tüske0614
aktív tag
Hello segitsetek már légyszi! Cm 13 ban hogy a pba tudom recoverybe ujrainditani?
-
Quqesz
nagyúr
válasz kárátékutyá #67838 üzenetére
Töltsd le az lg oldaláról az lg mobile support tools-t(terméktámogatásnál megleled) és ha elindult fent a menüben lesz egy frissítési hibajavítási opció,ezt indítsd el és újrahúzza a romot. Remélem ez segít,természetesen gyári visszaállítás utána ajálott.
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
válasz Den Hadnagy #67837 üzenetére
Stockon kijelző/rejtett előlapi gombok, CM-en display/extended desktop, és Novánál kipipálod, hogy tűnjön el. Vagy nem erre gondoltál?
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Tomajdon
aktív tag
Azt szeretnem kerdezni toletek hogy az akksi idore 7 ora 43 perc, abbol 2 ora 40 perc kijelzo hasznalat (42%) mennyire rossz? Mert azert nekem eleg furcsa hogy mar 30% on van a telefon, egy evvel ezelott lazan kibirt 2 napot. Szerintetek erdemes lenne akksit csereltetni?
-
Tomajdon
aktív tag
Böngésztem csak, de nem tudom nekem kevésnek tűnik, régen kibírt 2 napot 3 órás kijelző használattal, most meg egy napot alig.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs