Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Nagy valószínűséggel rájöttem, hogy mi okozhatja a BT beakadást, vagy összeakadást, vagy mit tudom én, ami JB alatt nem volt, csak ezen az elszabott KK-n. Hajnalban arra ébredtem, hogy a telefon szinte forró volt megint, pedig alig telt el egy hét mióta ezt csinálta.

    Szerintem a szájbarakott k anyjukat az lg-nek volt a legenyhébb, ami elhagyta a számat ekkor. De aztán mielőtt FR-t csináltam volna azon gondolkoztam, hogy mindig itthon nálam van ez, most vagy véletlen egybeesés, vagy valami más. Eszembe jutott az is, hogy JB alatt előfordult olyan, hogy elvesztette a Wifi jelet és ez csak ki-be kapcsra javult meg, egyébként tablet és másik telefonra is jellemző volt ez a jelenség sajnos. De akkor tudtam, hogy a másik idiótákból álló barmok, nevezetesen a UPC-ék modemje csinál éppen valamit a háttérben. Vagyis a modem kap valami jelet a központtól, vagy éppen valami történik akkor a háttérben és emiatt az android szinte meghülyül, vagyis nagyrészben utána nem tud fellépni a wifi-re ilyenkor, ezért a készüléket és a modemet is újra kell indítani.

    Eddig ez volt, idegesítő is volt, de annyira nem érdekelt, néha egy ki-be kapcs még elment, de KK alatt a BT bug emiatt beakad, vagy összeakad a wifi-vel és pillanatok alatt olyat tud merülni, fokozottan melegedve, vagy felforrósodva, hogy arra nincs szó. 80%-kon volt a BT mikor néztem!

    Szóval, nagy gondolkodások közepette erre a feltételezésre jutottam, ami nem biztos még, mert idáig, ki-be kapcsra ez a beakadás nem javult meg csak ideiglenesen, mert egy idő után újra indult az egész BT beakadás, a teljes megoldás az FR volt.
    Amióta ezt megcsináltam, (ki-be kapcs modem és telefon), azóta jó, ha nem fog újra beakadni ma estig, vagy holnap reggelig, akkor szinte 100%, hogy emiatt van! Tehát a WIFI modem háttérben való "szarakodása" miatt van ez, ami talán normális jelenség és csak az android nem tud megbirkózni vele, főleg ez az LG féle KK, mert az iphone telefonomnak ez nem okoz gondot.

    De hamarosan a véleményemet is olvasni fogják az LG-nél emiatt, gányolós köcsög banda. Egyelőre update nálam még nincs, de remélem nem az van, amit a napokban olvastam itt, hogy nagyon úgy néz ki, hogy csak törölték a listából a BT bug-ot. Tehát aki esetleg "magára ismer", hogy gyorsabban merült a telefonja, esetleg UPC net és modemje van, az írja le, derítsük már ki, hogy mi okozhatja ezt az egészet, ha már ezeknek a balf...knak nem megy. Szerintem, ettől a készüléktől én hamarosan megválok, ha nem javítják ki.

    Lassan hetente csináljak FR-t, mert ott egy hülye ovis is többet tud a programozásról, mint ezek a guglival vállvetve? De remélem, hogy most fent leírtak miatt, egyelőre tényleg a ki-be kapcsolás a modem és a telefon részéről tényleg elég lesz egy darabig.

    80%!Grrrr

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák